Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPrimaSort wrote:I jesteś w ciąży? A robiłeś je kilka dni jak ja czy wyrywkowo?
Byłam w ciąży ale poroniłam w 6 tygodniu, testy robiłam od 14 dc do pozytywnego, potem zrobiłam 10 dni po owulacji aby sprawdzić czy to prawda że testy owulacyjne wychodzą pozytywne w ciążyPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
PrimaSort, faktycznie dziwna sytuacja, ale ja ci nie pomogę. Stosowałam testy owu tylko przez jeden cykl więc doświadczenia w tej kwestii nie mam. W dodatku cały czas mi wychodziły negatywne czym przyprawiły mnie tylko o stres
a ja już dziewuszki po dentyście. Strach ma wielkie oczy. Dr powiedział że wszystkie zęby zdrowe i że mam holyłódzki uśmiech pani która mi usuwała kamień obchodziła się ze mną jak z jajkiem na miękko. Nic mnie absolutnie nie bolało, ale jestem szczęśliwa że już koniec i spokój na rok.kehlana_miyu, anka418 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ggonia, czekam na wyniki testu!
Ja nie mogę doczekać się wyników drugiej bety. Nie wiem, jak wytrzymam cały dzień, chyba po południu będę odświeżać stronę Diagnostyki co 5 minut. Jakim cudem z takim nastawieniem mam wytrzymać z USG do 5 maja???
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnydzień dobry
kehlana_miyu - musisz wytrzymać nie ma innej opcji może wyniki bety Cię uspokoją na trochę
Mama_Mai - szybko zleci zobaczysz, oby była ładna pogoda to będziemy dużo czasu spędzać na dworze to czas szybciej zleci
Ggonia - jak tam? nie mów/nie pisz że jeszcze śpisz !
ja dzisiaj mam wizytę u ginekologa po południu, okresu nadal nie mam, rano temperatura nadal 37, nie spadła, może jakoś wytrzymam do jutra? to bym miała usg na wizycie a tak to mi nie zrobi przecież, ale brzuch mnie boli bardzo okresowo więc mogę go dostać w każdej chwili tak mi się wydaje, dzisiaj mam 41 dzień cyklu, w piątek będzie 6 tygodni po zabieguWiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 07:02