Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Ggonia, czekam na wyniki testu!
Ja nie mogę doczekać się wyników drugiej bety. Nie wiem, jak wytrzymam cały dzień, chyba po południu będę odświeżać stronę Diagnostyki co 5 minut. Jakim cudem z takim nastawieniem mam wytrzymać z USG do 5 maja???
Trzymam kciuki Kochana za bete!!!!
ja staram sie aplikowac metode krok po kroku....najpierw 1 beta, potem 2, badania itd.... wtedy czas troszke szybciej plynie i dzien wizyty nie wydaje sie tak odlegly! Kochana, to czekanie...przede wszystkim na pierwsze usg jest najgorsze! Ale poradzimy sobie!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Azande wrote:dzień dobry
kehlana_miyu - musisz wytrzymać nie ma innej opcji może wyniki bety Cię uspokoją na trochę
Mama_Mai - szybko zleci zobaczysz, oby była ładna pogoda to będziemy dużo czasu spędzać na dworze to czas szybciej zleci
Ggonia - jak tam? nie mów/nie pisz że jeszcze śpisz !
ja dzisiaj mam wizytę u ginekologa po południu, okresu nadal nie mam, rano temperatura nadal 37, nie spadła, może jakoś wytrzymam do jutra? to bym miała usg na wizycie a tak to mi nie zrobi przecież, ale brzuch mnie boli bardzo okresowo więc mogę go dostać w każdej chwili tak mi się wydaje, dzisiaj mam 41 dzień cyklu, w piątek będzie 6 tygodni po zabiegu
Trzymam kciuki za wizyte!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Negatywny !
Wziełam luteine na przyśpieszenie @
Jak dzis @ nie przyjdzie, jutro idz na bete! NIe bierz luteiny!!! Kurcze, Kochana 11dpo test moze nie wyjsc!!!! Mi 13 dopo wyszla ledwie widoczna kreska! Trzeba bylo pod slonce patrzec a beta z dnia wczesniej byla juz pozytywna.
Trzymam kciuki zeby @ nie przyszla!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 08:24
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGgonia ja tylko dołączę się do głosu dziewczyn: idź na betę, wtedy wszystko bedzie jasne!!! Ja nie brałabym żadnych leków na własną rękę tym bardziej, że jeszcze nie wiesz co i jak, a to dopiero 11dpo więc test może być negatywny.
Nie ma @ więc nadal jest nadzieja trzymam nadal kciuki za Ciebie -
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Dzięki dziewczyny za tchnięcie we mnie nadzei więc czekam dziś na @ a jutro beta
Powiem Ci Kochana, ze mam ochote wytargac Cie za uszko!!! Mialas isc na bete a nie testowac, zeby sie wlasnie nie stresowac negatywnym testem! Ajjjjjj niegrzeczna dziewczynka!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny