Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jest!!! Druga beta 116,19! Beta z poniedziałku 47,78! Wg kalkulatora na belly przyrost w normie!
Skaczę ze szczęścia i wykonuję taniec radości (przynajmniej mentalnie, w pracy jestem i szef siedzi obok )jangwa_maua, ggonia, majeczka8, KkasienkaA, Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Dziewczyny serio , jak po chwili zobaczyłam drugą kreske nie mogłam uwierzyć patrze i patrze a ona idzie dalej aż znikła normalnie w szoku byłam
Bo kreska chciala Ci powiedziec, ze jest ale Ci sie nie pokarze, bo jest za wczesnie a Ty mialas isc na bete!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
dziewczyny mam pytanie:
nie wiecie czemu na maila przyszły mi gratulacje z okazji 4 tygodnia ciąży itd otwieram maila a tam fioletowa str???
w ciąży nie jestem - dopiero połowa cyklu za mną, wiec o co im chodzi?
Wam też tak przychodzi?
Malina15 lubi tę wiadomość
-
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, jest!!! Druga beta 116,19! Beta z poniedziałku 47,78! Wg kalkulatora na belly przyrost w normie!
Skaczę ze szczęścia i wykonuję taniec radości (przynajmniej mentalnie, w pracy jestem i szef siedzi obok )
GRATULACJE!!! Swietnie wiadomosci!!kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Kehlana super ze wszystko dobrze i prosze jaki piekny suwaczek trzymam kciuki oby tak dalej!
Gonia ty to jestes zagadka miesiaca haha
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 17:18
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
Truskaweczka83 wrote:dziewczyny mam pytanie:
nie wiecie czemu na maila przyszły mi gratulacje z okazji 4 tygodnia ciąży itd otwieram maila a tam fioletowa str???
w ciąży nie jestem - dopiero połowa cyklu za mną, wiec o co im chodzi?
Wam też tak przychodzi?
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
kurcze na dodatek jeszcze nie mogę usunąć tego ciążowego wykresu!
wyskakuje mi okno ze musze podać swoją wagę, wzrost itd, a widzę, że oblicza mi ciąże od ostatniej miesiączki- kto im kazał się wtrącać?
zwłąszcza, że za wcześnie na gdybanie.Malina15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyja już po wizycie, na usg wszystko oki, powiedział że powinnam dostać okres za chwilkę bo endometrium już jest bardzo duże, ale i tak zapisał mi opakowanie duphastonu i mam brać 2 tabletki dziennie przez 5 dni, no a jak bym dostała okresu to już nie i w kolejnym cyklu kazał mi brać od 14 dnia cyklu też dwie tabletki dziennie przez 10 dni
i mam takie pytanie czy któraś z Was ma jakieś doświadczenie z tym lekiem? czy mogę go brać w kolejnym cyklu skoro będziemy się już starać? na ulotce jest napisane że to też lek na podtrzymanie ciąży więc może nie zaszkodzi?
kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny