Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
jangwa_maua - dziękuje
bardzo bym chciała aby OF było wyrocznią
Kehlana
GRATULACJE!!!
GGonia
to dopiero u Ciebie szaleństwo Dzidzia chce Cie troche potrzymać w niepewności
Azande
raz brałam - w ciąży nie byłąm a okres się spóźniał - luteinę dokłądnie i za 2,3 dni już @ była.
ale słyszałam, że podczas starań może w jakimś sensie utrudniać zajśćie, nie wiem czy to prawda.
kehlana_miyu, Azande, Malina15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Kehlana gratuluje bety super i ten super suwaczek
Ggonia ja mam przeczucie że pod serduchem nosisz już maleństwo
Azande super wiadomości, że wszystko jest ok, teraz tylko się starać
Ja dzisiaj miałam pierwszą wizytę u gina, wszystko ok. Dostałam skierowanie na badania antyciał - różne na autoimmunologiczne i muszę zrobić ale teoretycznie mam zielone światło i możemy się starać o malusia Muszę to wszystko ogarnąć i zobaczymy. Choć bardzo się boje.
Też marzy mi się żeby znaleźć się znów na fioletowej stronie i szczęśliwie cieszyć się ciażąkehlana_miyu, Azande lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualny
-
Azande ja biorę dupka. Brałam kiedyś na wywołanie @ po cyklu bezowulacyjnym (5 dni i miała przyjść @, a jeżeli przyjdzie wcześniej to miałam przerwać branie, ale liczyła się @ a nie plamienie, co ważne). Teraz biorę na podtrzymanie cały czas bo w ciąży dużo plamiłam a to jest progestreon po prostu... Lekarz kazał mi brać jak tylko stwierdzę, że jestem w ciąży i tak zrobiłam. Ale z nim trzeba uważać, niektórzy mówią, żeby brać od 16 dc, ale gucio prawda, bo jeżeli masz późne owulacje to sobie wstrzymasz/zaburzysz przez niego. Najlepiej zacząć brać wtedy kiedy jesteś pewna, że jest po owu. A masz go brać na poczet przyszłej ciąży, tak?
ggonia na betę marsz!!! Bo tu padniemy na zawał przez Ciebie!!!
Kehlana Kochana strasznie Ci gratuluję!!!! Piękna beta i teraz to już z górki
Truskaweczka napisz do obsługi technicznej, ja kiedyś miałam inny problem, ale bardzo mili ludzie tam są.kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKkasienkaA - mam brać właśnie żeby wyregulować cykle bo mam bardzo długie, teraz wezmę dopóki nie dostanę okresu te 5 dni, a potem może po skoku temperatury zacznę brać, zresztą nie wiem sama, zobaczymy jak to będzie
teraz wzięłam sobie długą kąpiel relaksującą (lekarz pozwolił i basen też , wypiłam lampkę wina i mam nadzieję ze @ jutro do mnie zawita w końcu -
nick nieaktualny
-
Kehlana, piękna beta, bardzo się cieszę! I już proszę nie rób żadnych testów, bo nerwy są ci teraz najmniej potrzebne
Azande, dupka brałam jak byłam już w ciąży więc nie bardzo umiem odpowiedzieć na twoje pytanie. Na twoim miejscu posłuchałabym Kkasienki. życzę ci jak najszybszej @ bo wiem jaka to będzie ulga! I co, będziecie się starać czy jeszcze się wstrzymujecie?
Truskaweczka, nie wiem co ci się porobiło
Monilia, życzę aby maluszek pod twoim sercem pojawił się jak najszybciej, bo każda z nas zasługuje na szczęście!kehlana_miyu, monilia84 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
kochana Mysiu, nie płacz. Ja wczoraj wieczorkiem miałam gorsze chwile i tez pare łez poleciało niby czas leczy rany, niby człowiek idzie przed siebie, ale myślę że już do końca naszego życie będą nas nachodziły momenty, w których oczy nam się zaszklą na myśl o naszych Aniołkach. Kiedyś się z nimi spotkamy i wynagrodzimy sobie i im wszystkie utracone chwile, jestem tego pewna.
Mysia 15 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Mysiu kochana czasem jak sie czlowiek wyplacze to lepiej i lzej sie robi..
ale nie zalamuj sie Bozia ci te wszystkie przykre chwile wynagrodzi
Ponoc najpiekniejsze usmiechy maja ci co najwiecej wycierpieli..
Mysia 15, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
Tulisia wrote:Kehlana, piękna beta, bardzo się cieszę! I już proszę nie rób żadnych testów, bo nerwy są ci teraz najmniej potrzebne
Nie martw się, dostałam nauczkę Nadprogramowe testy to zło!
Ciekawa jestem tylko czy wytrzymam z czekaniem na USG do 5.05. To całe trzy tygodnie! Specjalnie z ginką tak to ustaliłyśmy, bo powinno być wtedy widoczne serduszko, ale jak siebie znam to pójdę do Luxmedu i wycyganię skierowanie na wcześniejsze, żeby chociaż pęcherzyk potwierdzić.
Cierpliwośc nigdy nie była moją mocną stroną
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Mysia 15 wrote:Ja mam ostatnio gorsze dni. Znowu płaczę, mam załamanie.
Ale cieszę się z dobrych wiadomości tutaj. Powodzenia Dziewczyny- nieustannie trzymam kciuki
Mysiu, każda z nas tutaj ma gorsze chwile, niektóre dość długie. Mi nawet teraz smutno się strasznie robi, jak pomyślę, na którym etapie ciąży bym teraz była i jakbym się szykowała na sierpień Zajrzałam na chwilę na fioletową stronę i jak zobaczyłam nagłówek mojego starego wątku ciążowego, to mi łzy w oczach stanęły Musimy sobie pozwolić przeżyć ten smutek i w miarę możliwości, powoli dochodzić do siebie. Każda z nas przeżyła okropną stratę i z tego nie wychodzi się jak z kataru.Mysia 15 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015