Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
ja dzis byłam u lekarza bo strasznie mnie boli gardło i zatoki a ta baba mi mówi że jestem całkiem zdrowa i kazała mi jeść cytrusy. Nawet zwolnienia lekarskiego nie dostałam i teraz siedzę w pracy ledwo żywa i wściekła. JesZcze przepisała mi Azulan. Pytam jej czy mogę skoro w tym alkohol jest a ta do mnie: przecież nie kazę tego Pani pić tylko płukać gardło!
-
No to teraz odliczamy dni do testowania Lucy i Truskaweczki Dziewczyny trzymam za was kciuki
ggonia, mój mąż też jest pozytywnie nastawiony do starań. Gdy powiedziałam mu że się nie udało i że dostałam @ to powiedział z uśmiechem że będzie mieć okazje przez następny miesiąc mnie bałamucić
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłolucy1983, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, jest!!! Druga beta 116,19! Beta z poniedziałku 47,78! Wg kalkulatora na belly przyrost w normie!
Skaczę ze szczęścia i wykonuję taniec radości (przynajmniej mentalnie, w pracy jestem i szef siedzi obok ) -
Tulisia wrote:rety kierzynka, ciężko gdy człowiekowi coś dolega a tu trzeba w pracy siedzieć. Kochana wytrzymaj jakoś a potem idź może do innego lekarza. A byłaś już u gina? Może od niego weź zwolnienie?
-
Tulisia wrote:No to teraz odliczamy dni do testowania Lucy i Truskaweczki Dziewczyny trzymam za was kciuki
ggonia, mój mąż też jest pozytywnie nastawiony do starań. Gdy powiedziałam mu że się nie udało i że dostałam @ to powiedział z uśmiechem że będzie mieć okazje przez następny miesiąc mnie bałamucić
nie ma tego złego co by na dobre nie wyszłoTulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa najwcześniej zatestuję dopiero w następny weekend o ile @ prędzej nie zawita więc się jeszcze naczekacie
Mam termin u fryzjera na obcinanie i farbę więc lepiej wiedzieć przed czy farbować ja to nawet boję się teraz używać kremu do depilacji wiem, może to przesada ale lepiej uważać.
Ja się dziś dziwnie czuję, jakoś tak słabo i miałam takie uderzenie ciepła że myślałam że padnę. Poza tym mój lewy jajnik kłuje mnie prawie cały czas, raz mniej raz więcej ale przypomina ciągle że jest... U mnie piękna pogoda, nic tylko leżeć na trawie jak ci wszyscy studenci, a mnie jakaś gorsza forma dopadła -
nick nieaktualnyTulisia dzięki za trzymanie kciuków kochana jesteś ale ja się na razie na nic nie nastawiam. Chciałabym bardzo żeby się udało ale boję się rozczarowania więc mówię sobie że pewnie się nie udało...i będziemy dalej próbować
Na szczęście mężowi wraca ochota na serduszka i już mnie znowu męczyTulisia lubi tę wiadomość
-
jangwa_maua
współczuje zołądka - wiem co przechodzisz, z żoładkiem miałam mega przeboje.
zapalenie zoładką, helicobakter, drożdzyce żoładka i jelit wykonane miałam gastroskopia, pobranie wycinka do badań.
Lucy1983
chyba bedziemy testować w tym samym czasie, ja też nie nastawiam się na nic bo szkoda nerwów, a stresów mam teraz mega dużo przez pracę, a raczej koniec umowy.
też sie bardzo dziwnie czuje ostatnio, kłuje mnie prawy jajnik, słaba jestem, oczywiście możnaby było to ciąży przypisać, ale po co?
żeby rozczarowanie było wieksze?
ggonia
strasznie mnie zasmucił Twój @
po tym Twoim wykresie byłąm mega, mega pewna, że lokatorek jest
ale nowy cykl to nowa szansa i dobrze ze tak podchodzisz do sprawy.
zamówiłąm już specjalny termometr ovu z dwoma miejscami po przecinku.
przyda się na przyszły cykl.
i kwas foliowy bo nie zaszkodzi go brać niezależnie od ciąży.
Malina15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhey
Ggonia - szkoda, kolejny miesiąc przed Wami
Jangwa - współczuję problemów żołądkowych, też miałam kiedyś tą bakterię, leżałam w szpitalu a potem brałam silne leki ale jak przeszło tak u mnie nie wraca na razie
ja piszę dopiero teraz bo byłam na zakupach, a u mnie okresu nadal nie ma, ciekawe ile jeszcze przyjedzie mi czekać -
nick nieaktualny
-
Azande teraz to może być tak, że duphaston Ci ją wstrzyma póki nie przestaniesz go brać... Może przyjść w trakcie brania, ale najczęściej przychodzi zaraz po odstawieniu.
-
Tak my zaczęliśmy starania pełną parą, po pierwszej @, a dokładniej po niej i po usg kontrolnym po jej zakończeniu, żeby być pewnym, że wszystko w środku jest ok. I w tym cyklu się udało, mam nadzieję że Wam także się uda, bez problemów i zajść i cieszyć się 9 miesiącami
-
nick nieaktualny