Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyHey kobietki , ale ta @ daje czadu u mnie
Wróciłam z meżulem z działki , zjedliśmy kolacje wziełam tableta a mój maż do mnie
- Gonia nie stawiaj serduszek bo jeszcze się nie kopciliśmy
Zaczełam się śmiać i mówię wiem dopiero zaczełam cykl
Och ten mój mąż jak go nie kochaćKkasienkaA, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyGgonia twoj maz ma takie teksty, ze zwijam sie ze smiechu hihihi ale jaki obeznany ze serduszka wstawiasz no nie moge
moj to tylko sie wkurza jak pisze do was na forum bo mu nie pokazuje co tu pisze i mysli ze cos zlego o nim a ja mowie o nim same milutkie rzeczyTulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anka418 Twoje Tsh jest stanowczo za wysoki, ale obraz tarczycy i stanu hormonów uzyskuje się tylko po zbadaniu całej trójki tarczycowej czyli Tsh ft3 i ft4
dla kobiet starających się Tsh powinno być poniżej 1 i każdy konkretny endokrynolog to powie. Nie wiem czy pamiętacie moja historie z Tsh - w dniu owulacji 0,280 a tydzień po pozytywnym teteście ciazowym prawie 6!!! Ciąża podnosi zapotrzebowanie na tyroksyne i poziom hormonów musi być stabilny przed ciążą w przeciwnym razie mogą być komplikacje.anka418 lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
No to Lili trzymam kciuki za sobotę!
Co do TSH to dla staraczek i ciąży zdecydowanie za wysokie. Miałam podobne w ciąży poprzedniej i od razu dostałam leki. Podobno nie było to przyczyną straty, bo nie było jeszcze aż tak wysokie, no ale biorę leki do dziś.anka418 lubi tę wiadomość
-
Ja też monitoruję tsh z uporem maniaka, ale zgodnie z tym co mi zaleca mój lekarz w ciązy i okresie starań trzeba szybko reagować. Ja omal nie wyskoczyłam ze skóry jak zobaczyłam moje tsh w 6 tygodniu ciąży...
Do soboty już szybko zleci Też mam nadzieję, że dzidziek ładnie nam rośnieKkasienkaA lubi tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jak ja się cieszę że dziś piątek i jutro weekend
Ja tak od dwóch dni mam takie ołowiane nogi że ciężko mi ciągle biegać po tych piętrach w pracy niestety dużo rzeczy robię też na stojąco... No i od wczoraj jest mi tak mega gorąco, w nocy myślałam że wstanę i otworzę okno choć normalnie jestem zmarzluchem i śpię w wełnianych skarpetach...
Humor też kiepski wczoraj zobaczyłam że moja sąsiadka jest w ciąży i ma już taki fajny ciążowy brzuszek i nie powiem ukłuło mnie to trochę
Dziś przyjeżdżają też do nas goście na weekend i moja kumpela jest też w ciąży, na tym samym etapie na którym ja bym była. Z jednej strony się cieszę dla nich bo starania o dziecko trochę im zajęły, poza tym jest starsza ode mnie o 3 lata, ale też mnie to boli że mi się nie udało no zobaczymy jak to będzie nałożę uśmiech i dobry humor i przetrwam te rozmowy
Musiałam się trochę wyżalić wam bo znowu mi się dołek szykuje
A teraz miłego dnia dziewczynki -
Dzien dobry dziewczynki ja wczoraj poszlam do pracy nic mi sie tam nie chcialo robic potem udalo mi sie potwierdzic wizyte prywatna i widzialam fasolinka mamy prawie 10 tyg i 3cm pani powiedziala ze wszystko dobrze ale jeszcze duzo przed nami oby do drugiego trymestru potem niby troszke lzej nie wiem moge sie tylko modlic i uwazac na siebie
lucy ja mam dziewczyne w pracy co teraz w maju ma termin zawsze ja widuje i gadamy i wiesz tez mi bylo czasem ciezko ze mam pod gorke a ona taka radosna z brzuszkiem paraduje no ale wierze ze kazda z nas doczeka tego momentu gdzie juz przed terminem bedziemy tylko o tym mowic i odliczac tygodnie
milego piateczku kochaneWiadomość wyedytowana przez autora: 17 kwietnia 2015, 08:00
kehlana_miyu, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDzień dobry
dołujące humory przed weekendem, u mnie też nadal nie mam okresu, dzisiaj mija 6 tygodni od zabiegu, wiedziałam ze będę czekała najdłużej ze wszystkich, zawsze mam gorzej od innych, pewnie będzie tak jak KkasienkaA pisała i dostanę okresu aż skończę brać te leki, po co mi je zapisywał? miały przyspieszyć żebym nie musiała długo czekać a tak to jeszcze 5 dni się wydłuży, jak mnie to dołuje, mogła bym przestać je brać, ale znowu jak nie dostanę okresu to nie będę wiedziała co dalej robić, już jak zaczęłam to dokończę te 5 dni
Lili30 - a o której masz wizytę? już nie mogę doczekać się nowej fotki i dobrych wieści, przy najmniej będzie z czego się cieszyć -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAzande kochana przykro mi, że tak długo to u Ciebie trwa z tym @ po poronieniu... ja bym jednak wzięła ten duphaston do końca tak jak lekarz zalecił i po odstawieniu ta wredna @ w końcu przyszła
Wiem, że się niecierpliwisz ale tutaj nie ma innego wyjścia jak czekać
A potem rób usg kontrolne i oby wszystko było dobrze i ruszacie do starań
Ja zaczęłam starania w 2 cyklu pp, ale się nie udało. teraz 3 cykl pp i 2 cs i zobaczymy co z tego wyszło...