Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:PrimaSort to naprawde bardzo dziwna sprawa... ale ja nie pomoge, nigdy nie robilam testow owu. Moze to poprostu jakas lipna partia??? Probowalas na testach innej firmy??
-
Mamo Mai znam tą wrażliwość na zapachy. Gdy byłam w ciąży mój mąż nabrał ochoty na smażoną rybę, więc skrobał i patroszył ją w kuchni. Ja w tym czasie zabarykadowałam się w sypialni i w styczniu! siedziałam przy otwartym oknie. Do tej pory pamiętam ten smród
PrimaSort, pomyślałam to samo co Mama Mai, że może twoje testy są jakieś felerne?10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:No to dziwne.... nawet bardzo... nie wiem co ci poradzic chyba nie pozostaje nic innego jak czekac na test ciazowy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 11:58
-
nick nieaktualnyWiesz najlepiej zrobic w dzien planowanej @ albo nawet pozniej ja zatestowalam dzien przed @ i byly 2 kreski ale u kazdego jest inaczej. Co innego jak robi sie bete, wtedy wynik jest dokladniejszy. Sama musisz wybrac czas testowania
PrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Wiesz najlepiej zrobic w dzien planowanej @ albo nawet pozniej ja zatestowalam dzien przed @ i byly 2 kreski ale u kazdego jest inaczej. Co innego jak robi sie bete, wtedy wynik jest dokladniejszy. Sama musisz wybrac czas testowania
-
nick nieaktualnyJa ekspertka od bety nie jestem robilam zawsze tylko zwykle sikane testy, moze dziewczyny cos podpowiedza??? Chociaz jak w poniedzialek zrobisz bete, 2 dni przed @ to juz powinno wyjsc cos moim skromnym zdaniem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 12:43
-
PrimaSort wejdz sobie na mój cykl. Mi w 9, 11 i 12 wychodziły blade kreski, na najzwyklejszych testach ciążowych, bo nie przywiązuje wagi do marki czy czułości. W dniu spodziewanej @ wg owu, czyli 14dc (bo ten cykl się wydłużył, była poźna owulacja, normalnie @ powinna być wcześniej ciut) zrobiłam betę i była 1280, więc już spora. Myślę, że jakbym zrobiła ją nawet 5 dni wcześniej to już ciąża byłaby widoczna.
Ja na Twoim miejscu także bym poczekała na test, czy poszła na betę i jeżeli to nie ciąża to od razu do lekarza. Ale ja mimo wszystko życzę Ci, żeby to była piękna zdrowa FasolinkaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
Primasort ja robiłam test ciążowy pepino czułość 10 (do kupienia w tesco) 4 i 3 dni przed @. Na obu wyszła bardzo blada kreska. Na betę poszłam 2 dni przed @ i juz wyszło ze jestem w ciąży.
-
nick nieaktualny
-
Primasort rozumiem cie ja tez troche niecierpliwa bylam i testowalam przed @ wyszla mi bladziusienka kreska i potem mialam sto mysli w glowie hehe no ale tak to jest jak sie czegos pragnie to czlowiek szalony sie robi
ja czuje sie zle zjadlam frytki i leze staram sie umowic prywatnie jutro do lekarza bo nie wytrzymam 2tyg troche za dlugo czekania, mialam 2tyg temu wizyte to chyba ok byloby sprawdzic c o sie dzieje u fasolinki
cichutko tu wszyscy pewnie wyszli przywitac wiosenke pogoda ladnaPrimaSort lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymajeczka8 wrote:Primasort rozumiem cie ja tez troche niecierpliwa bylam i testowalam przed @ wyszla mi bladziusienka kreska i potem mialam sto mysli w glowie hehe no ale tak to jest jak sie czegos pragnie to czlowiek szalony sie robi
ja czuje sie zle zjadlam frytki i leze staram sie umowic prywatnie jutro do lekarza bo nie wytrzymam 2tyg troche za dlugo czekania, mialam 2tyg temu wizyte to chyba ok byloby sprawdzic c o sie dzieje u fasolinki
cichutko tu wszyscy pewnie wyszli przywitac wiosenke pogoda ladna -
Chyba dwa, trzy dni przed i kreska byla cieniem -moj maz powiedzial ze to fabrycznie jest tak i to nie jest pozytyw- a potem jakos za dwa dni cieszyl sie ze sie pomylil
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 kwietnia 2015, 16:10
-
nick nieaktualnyZasłużyłam na lanie póki co @ nie ma , brzuch trochę boli . Wogóle z tego wszystkiego jak robiłam ten test z allegro to druga kreska się pojawiła ale dziwnym trafem szła dalej i znikła dziwne to było wogóle
Mój maż każe mi poczekać do soboty bo może cykl się wydłużyl po tej luteinie a w sobote bedzie 30 dc zobaczymy może chłop ma racje -
oj ggonia, ggonia... namieszałaś
,,druga kreska się pojawiła ale dziwnym trafem szła dalej i znikła" - jesteś niemożliwa oby się udało! tego ci z całego serducha życzębenitka, ggonia lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.