Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLucy gratuluję
Nie wiem czy pisałam ale byłam u endo, dostałam tabletki starania zaczniemy najwcześniej w lipcu
Trochę średnio czuje się po tabsach jestem zamulona i ciągle bym spała a od poniedziałku zaczynam prace, mam nadzieję że mi minie... poza tym nie mam apetytu a rano mdłości po tabletce... -
anka418 wrote:Lucy gratuluję
Nie wiem czy pisałam ale byłam u endo, dostałam tabletki starania zaczniemy najwcześniej w lipcu
Trochę średnio czuje się po tabsach jestem zamulona i ciągle bym spała a od poniedziałku zaczynam prace, mam nadzieję że mi minie... poza tym nie mam apetytu a rano mdłości po tabletce...
3 Aniołki w niebie
-
Lucy gratulacje!!! buzi ;*
Tulisia ja jak mi doktor powiedział że przykro mu brak akcji serca to ja na to : NOOO TAK MYŚLAŁAM, NO TRUDNOOO. To wyobraź sobie jego minę kiedy podczas wypełniania papierków kierujących mnie na oddział nawet sie uśmiechałam. Wyglądałam jak idiotka która chyba sie z tego cieszy. -
nick nieaktualnyLili tak mam euthyrox 25 ale nie wiem czy to od tych tabletek czy od bromergon na prolaktyne. Chodzę prywatnie do centrum endokrynologii, ginekologii i leczenia niepłodności a ginekologa mam w innej klinice leczenia niepłodności także jestem w dobrych rękach oznaczać tsh będę ok 10 mają bo 20 mam wizyte u gino. Przerwa do lipca jest po to żeby dobre wyniki utrzymywały się przez 3 miesiące, takie zabezpieczenie poza tym jak juz pisałam od pn idę do pracy i mam umowę na okres próbny wiec musimy chwile poczekać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 kwietnia 2015, 14:32
-
Anka podczytuje Cię trochę, na tarczycy się nie znam, ale jeżeli chodzi o objawy to stawialabym na bromergon. Brałam go na zatrzymanie laktacji po urodzeniu Martynki i dokładnie tak samo się czułam, mdłości, wymioty, bóle głowy.
anka418 lubi tę wiadomość
-
Lucy1983
gratuluje - wiedziałam, że u Ciebie się uda
teraz życzę spokojnej, zdrowej ciąży
ps. zabierz mnie ze sobą na fioletową - podsyłaj wiruski
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulisia wrote:lucy, mów mi tak więcej, potrzebuję tego!
Wiesz lucy, może to śmieszne ale czuję się tak jakbym to ja zobaczyła 2 kreski na teście tak na mnie jakoś pozytywnie wpłynęłaś
Kochana, wszystko sie uda tylko trzeba to wszystko brać na spokojnie
Ja w pierwszym cyklu starań i 2 pp tak się nakręciłam że nie mogłam uwierzyć że @ przyszła... Nasze ciało samo wielepiej kiedy jest ten odpowiedni czas
Dlatego kciukam za Ciebie ale nie nakręcam
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnykehlana_miyu wrote:Ech, a mi dzisiaj znowu smutno Zła jestem na moje ciało, że nie chce ze mną współpracować w tak ważnej sprawie
Ja też się teraz strasznie boję jak to będzie, w poniedziałek idę do mojego ginekologa, więc zobaczę co powie... -
anka418 po euthyroxie to chyba nie... Kochana to naprawdę szybko zleci, choć teraz można tak sobie gadać. Teraz odliczaj czas od wizyty do wizyty. Trzymam kciuki!!!
kehlana_miyu Kochana moja wiesz, że masz prawo do różnych emocji teraz... A może urządzicie sobie jakiś miły wieczorek z zamówionym żarciem, żeby się nie przejmować. Nam to zawsze jakoś pomagało.. Horror do odstresowania i przytulania Ściskam Cię mocno!!!
anka418 lubi tę wiadomość
-
Ja już po wizytach- euthyrox zwiększony do 50. Pan endo miał już mnie dość, bo kilka razy zapytałam "czy nie zaszkodzi dziecku te TSH" aż się wkurzył i zaczął mi gadać, że TSH to jest od głowy, a ft4 od krwi i ważne, że ft4 mam dobre, a TSH tylko decyduje tylko o tym jak mają być wydzielane hormony, a to naprawimy euthyroxem. Potwierdził, że nie zaszkodzi
Ale dla pewności zapytałam jeszcze ginekologa i całe szczęście potwierdził to samo U ginekologa wszystko ok. Powiedziałam mu, żeby mnie kopnął w tyłek bo mam czarne myśli, ale zbadał mnie i zrobił USG i powiedział że nie mam do nich podstaw. Więc uspokoiłam się. Co prawda nadal łożysko jest przodujące, ale mamy nadzieję, że się podniesie... Jak nie to będę zła, bo ja nie będę leżała do końca ciąży, a rodzić chcę naturalnie!!!
Oczywiście mój Mąż musiał dodać swoje i kazał lekarzowi szukać "siurka" bo on musi zobaczyć Lekarz się śmiał jak nie wiem Ale szukał szukał dobrej pozycji i znalazł do pokazaniakehlana_miyu, anka418, Tulisia, lucy1983, majeczka8, monilia84 lubią tę wiadomość