Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Lili to prawdziwe jaja mieliście na tym USG!!! To witam w gronie mamuś synusiów Bardzo się cieszę, że wszystko dobrze Osz kurde ale mi się buzia teraz śmieje po Twoim poście! Wszystkiego dobrego :*
Lili30 lubi tę wiadomość
-
Lili30 wrote:Hej dziewczyny!!!
Dopiero wróciłam do domu niedawno. U nas JAJA na usg Dosłownie Nasza Zuzia to CHŁOPCZYK Lekarz dziś stwierdził jak to określił na 200 % chłopak, tak więc wielki szok, ale pozytywny. Poza tym wszytko ok pomiary w normie. Młody jest od samego początku młodszy z usg o tydzień i tak mu już zosatnie chyba. Waży 200 g i ma się dobrze
O proszę! to niezły szok musiałaś mieć to mamy chłopczyka kolejnego super! Ciesze się ze wszystko z dzieciatkiem dobrze
Czyli u Ciebie synuś, u Kasienki synuś, u mnie córcia i u mamy Martynki corcia tak? jeszcze u kogoś wiadoma jest płeć? Bo się pogubiłamWiadomość wyedytowana przez autora: 28 maja 2015, 23:45
Lili30 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili ja wczoraj nie doczekałam na twoje rewelacje po wizycie gratuluje synusia na pewno mieliście niezłą niespodziankę
Najważniejsze że Synuś zdrowo się rozwija bardzo się cieszę
Czekamy na fotkęWiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2015, 07:29
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam się urodzinowo ćwierć wieku za mną życzę wszystkim miłego dzionka!
Jangwa_maua rozumiem Cię, mnie też zzerala ciekawość. Ja juz wstępnie płeć poznałam w 16 tc wiec moze i Ty juz lada moment bedziesz wiedziała co nosisz pod serfuszkiem przypomnij mi kiedy masz wizytę?KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
pszczoła10 wrote:Witam się urodzinowo ćwierć wieku za mną życzę wszystkim miłego dzionka!
Jangwa_maua rozumiem Cię, mnie też zzerala ciekawość. Ja juz wstępnie płeć poznałam w 16 tc wiec moze i Ty juz lada moment bedziesz wiedziała co nosisz pod serfuszkiem przypomnij mi kiedy masz wizytę?
Kochana sto lat!! Dużo zdrówka dla Ciebie i Maleństwa! Spełnienia marzeń! Przesyłam uściski i urodzinowe buziaczki!!!
-
nick nieaktualnypszczoła10 wrote:Witam się urodzinowo ćwierć wieku za mną życzę wszystkim miłego dzionka!
Jangwa_maua rozumiem Cię, mnie też zzerala ciekawość. Ja juz wstępnie płeć poznałam w 16 tc wiec moze i Ty juz lada moment bedziesz wiedziała co nosisz pod serfuszkiem przypomnij mi kiedy masz wizytę? -
nick nieaktualny