Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
MOje Kochane,
zycze kazdej z osobna aby za rok w Dniu Dziecka kazda z nas otrzymala ogromnego buziaka od Malenstwa!!
Wszystkiego najlepszego i nie zatracmy nigdy tej malutkiej czastki z dziecka, ktora jest w kazdej z nas!jangwa_maua, lucy1983, majeczka8, Tulisia, Mysia 15, DomiBW lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyNo wlasnie staraczki
Tulisia walczy z infekcja, ale Ggonia jest w terminie @, ktorej wczoraj jeszcze nie bylo. A jak jest dzis??? Ggonia daj znac
Mysiu a co u ciebie??
Truskaweczka tez dawno sie nie odzywala...Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 09:53
-
A ja no cóż... Sama nie wiem co myśleć. Powiem wam, że raczej się nie nastawiam na pozytywny rezultat tego cyklu, ale przed chwilą zrobiłam test owu i wyszedł pozytywny jajnik tez mnie boli. Naprawdę mnie to cieszy. Ale infekcja jeszcze do końca nie minęła (choć jest już lepiej), aczkolwiek mam plan jak zorganizować Żeby tego było mało, to od wczoraj cały czas mnie boli gardło. Coś sypie się ostatnio To do mnie nie podobne bo ze mnie taka przaśna, zdrowa i rumiana dziołcha
Więc podsumowując - nadal czekam i zobaczę co z tego wyniknie.
Swoją drogą jestem ciekawa co u Ggoni. Wiem, że mówiłaś, że narazie @ nie ma, ale podziwiam cię, że wytrzymałaś bez testu 3mam kciuki za ciebie!lucy1983 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
U mnie zwariowany cykl. 23 dc wieczorem (w piątek) miałam jednorazowe plamienie, 24 dc cały dzień lekko plamiłam na brązowo, w niedzielę jednorazowo rano i do teraz nic.Myślałam, że dostanę wcześniej @, ale na razie nie dostałam. Temperatura skacze raz 36.75 dzisiaj 36.92. Boli mnie brzuch jak na @, piersi. Nigdy w życiu tak nie plamiłam przed @. Zawsze plamienie i zaraz przychodziła @. Powiem Wam, że jestem zmęczona tym cyklem i martwię się co mogą oznaczać te plamienia. Mam nadzieję, że nic złego to nie oznacza co spowodowałoby przerwę w staraniach. @ mam dostać jutro i już bym chciała żeby przyszła, ponieważ rozstraja mi to wszystko nerwy.
-
Lucy, spóźnione ale szczere życzenia - wszystkiego najlepszego i pociechy z maleństwa!
U mnie weekend kiepski, cały na szkoleniu w Warszawie, w hotelu, w którym byłam poprzednio w kwietniu - kiedy byłam jeszcze w ciąży i dowiedziałam się, że beta spada więc skojarzenia niefajne i do tego czułam się strasznie samotna bez mojego męża No, ale dzisiaj ostatni dzień szkolenia więc wieczorem się zobaczymy
Do tego kończę ostatkiem sił moje ostatnie projekty przed zwolnieniem, ale idzie mi jak po grudzie, przez tą depresję zadanie, które normalnie zabiera mi pół godziny teraz wymaga minimum 4 godzin
W piątek kolejna wizyta w poradni genetycznej, a w przyszły wtorek ginekolog i psychiatra. Zobaczymy, co lekarze powiedzą w sprawie terminu powrotu do starań.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu - trzymam kciuki abyś szybko uporała się z depresja chociaż nie jest to niestety łatwe. Mam nadzieję, że już niedługo będziecie się mogli starać i szybko dołączysz do grona mamusiek życzę Ci tego z całego serca
Tulisia - skora infekcja już mniejsza i pewno za chwile śladu po niej nie będzie, a test owu pozytywny to ja bym działała
Mam nadzieję, że u ggoni @ się nie zjawiła i nie zjawi się teraz przez dłuższy czas Pora na świeże wiruski
Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie staraczkiWiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:34
Tulisia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMysiu ja przed pozytywnym testem mialam chyba 2 dni takie brazowe plamienia. Strasznie sie balam, ze to cos zlego z hormonami bo nigdy nie plamilam przed @. Nie chce cie nakrecac bo takie tu mamy zasady ale nadzieja zawsze jest
Tulisia ja bym chyba zadzialala skoro test owu pozytywny trzymam kciuki :*Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Dziękuję Kochana. Ja też nie nakręcam się na ten cykl- przecież była delegacja- ale mam nadzieję, że te plamienia nie oznaczają właśnie kłopotów z hormonami. Ale jak piszesz- nadzieja zawsze jest i umiera ostatnia. Jutro powinna przyjść @ więc zobaczymy. Tylko to czekanie jest takie męczące! I rozstroiły mnie te plamienia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 czerwca 2015, 11:50
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:kehlana_miyu - trzymam kciuki abyś szybko uporała się z depresja chociaż nie jest to niestety łatwe. Mam nadzieję, że już niedługo będziecie się mogli starać i szybko dołączysz do grona mamusiek życzę Ci tego z całego serca
Tulisia - skora infekcja już mniejsza i pewno za chwile śladu po niej nie będzie, a test owu pozytywny to ja bym działała
Mam nadzieję, że u ggoni @ się nie zjawiła i nie zjawi się teraz przez dłuższy czas Pora na świeże wiruski
Trzymam bardzo mocno kciuki za wszystkie staraczki
Jangwa spojrzałam na twój suwaczek i co widzę? 15 tydzień! Matko, jak ten czas leci A pamiętam jak oznajmiałaś tą radosną nowinę a co do mnie to oczywistym jest, że okazji nie przepuszczę do10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Dostalam dzis na maila wyniki z testu Pappa. Ryzyko postawowe zespolu Downa to 1:144, ryzyko skorygowane to 1:1605
Super, cieszę się bardzo, że Groszek jest zdrowy/a
Ja też już mam wyniki badań dzisiejszych, robiłam pakiet dla kobiet w ciąży i wszystko jest w normie, nawet żelazo, którego zawsze miałam niedobór, jedyne co to mam podwyższone leukocyty.Mysia 15, Tulisia, lucy1983, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Dostalam dzis na maila wyniki z testu Pappa. Ryzyko postawowe zespolu Downa to 1:144, ryzyko skorygowane to 1:1605
Słońce wspaniałe wyniki!! Tak bardzo się cieszę i gratuluję!!!