Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Azande - wszystko na wizycie będzie dobrze daj znać po koniecznie
Ggona - to niech @ szybko minie i dalej działajcie tym razem owocnie
Mysia_15 - albo w ogóle się nie zjawi @
Ja dziś miałam sen, że byłam na wizycie i widziałam na USG, że będzie chłopak ciekawe czy tak będzie czy niespodzianka i będzie dziewczynka
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo Mysia super ze jednak jedziecie az wam zazdroszcze bo zapowiada sie piekna pogoda idealna na taki wypoczynek
Dziewczyny podoba mi sie wasze pozytywne nastawienie do staran tylko pozazdroscic a ja kibicuje kazdej z was, zeby @ nie przyszlaMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Lili prawidłowo ze jesteś dumna z brzuszka jest się czym chwalić przecież do mnie uśmiechają się babeczki jak mnie mijają, czasem aż mi się śmiać chce
Co do wyprawki to masz rację, jeszcze tydzień do malowania pokoju i potem zaczynam zbierać rzeczy juz się nie mogę doczekać a w lipcu, sierpniu jak brzuch będzie jeszcze większy i będą upały może być już ciężko
Mysia ale Ci fajnie z tym wyjazdem wczoraj rozwazalismy z mężem krótki wyjazd nad morze, bo marzy mi się jak nigdy przedtem, ale jednak 600 km to trochę za daleko jak na wyjazd na weekend. Może gdzieś w Bieszczady się wybierzemy niedługo. Udanego wypoczynku!!! I oby @ nie nadeszłaMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Od dawna przeczuwam, że będzie synuś więc jak okaże się, że jednak dziewczynka to będzie dla mnie niespodzianka Z drugiej strony myślę, że dziewczynki są silniejsze i po tych przejściach z żołądkiem, CRP, szpitalami to być może w brzuchu zamieszkuje kobietka jak na razie pozostaje czekanie
-
nick nieaktualny
-
Widzę, że nastroje dzisiaj bardzo pozytywne Ja dzisiaj byłam na pierwszym usg połówkowym i jestem szczesliwa bardzo. Dzidziuś jest zdrowy, serduszko bije prawidłowo, ilość wód płodowych idealna, łożysko nadal jest nisko, ale nie zakrywa już ujścia wewnętrznego szyjki i najlepsze na koniec Będzie Synek- Wojtuś
jangwa_maua, Mama_Mai, kehlana_miyu, Lili30, Tulisia, Rachele, Mysia 15, KkasienkaA, monilia84, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
mama Martynki wrote:Widzę, że nastroje dzisiaj bardzo pozytywne Ja dzisiaj byłam na pierwszym usg połówkowym i jestem szczesliwa bardzo. Dzidziuś jest zdrowy, serduszko bije prawidłowo, ilość wód płodowych idealna, łożysko nadal jest nisko, ale nie zakrywa już ujścia wewnętrznego szyjki i najlepsze na koniec Będzie Synek- Wojtuś
Hehe kolejna niespodzianka czyli chłopcy dominują na razie ciesze się ze u Wojtusia wszystko dobrze i ze zdrowo rośnie
mama Martynki lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja cały czas sie liczyłam z tym, że mogę mieć synka, bo 12 tydz na stwierdzenie płci na 100% to za wcześnie. Nawet dziś w nocy śniła mi się wizyta i usg i dokładnie taki sam obraz zobaczyłam dzisiaj, otwarte nóżki i wyraźny pituś pomiędzy, proroczy sen :)A rzeczy mam na chłopca po Igorku i dla dziewczynki po Tysi.
Lili30, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Mamo_Martynki, śliczne imię dla synka! Cieszę się, że wszystko w porządku Po Twoich i Lili doświadczeniach dobrze widać, że lepiej nie kupować od początku rzeczy pod określoną płeć
mama Martynki, Tulisia lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyJa wczoraj weszlam do smyka i do pepco, chcialam kupic cos na dzien dziecka dla mojego Groszka, ale nie znalazlam nic neutralnego... na wieszakach same niebieskie ciuszki dla chlopca albo piekne sukieneczki letnie dla dziewczynki
Nie moglam sie na nie napatrzec i tak sobie myslalam o mojej Majeczce ze ona juz by takie nosila... -
mama Martynki - dokładnie taki sam sen dziś miałam . No zobaczymy jak to u mnie będzie
Ja ostatnio w lidlu kupiłam 2 body za niecałe 14 zł :)niestety została tylko jedna paczka i to różowa, więc jak będzie chłopczyk to będzie w różowymRachele lubi tę wiadomość