Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
mama Martynki wrote:Widzę, że nastroje dzisiaj bardzo pozytywne Ja dzisiaj byłam na pierwszym usg połówkowym i jestem szczesliwa bardzo. Dzidziuś jest zdrowy, serduszko bije prawidłowo, ilość wód płodowych idealna, łożysko nadal jest nisko, ale nie zakrywa już ujścia wewnętrznego szyjki i najlepsze na koniec Będzie Synek- Wojtuś
mama Martynki lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Mama_Mai wrote:Ja mam wizyte w nastepna srode i tez bym chciala poznac plec, ale Groszek musi wspolpracowac z lekarzem nie ukrywam, ze licze na Zosie ale chlopiec tez bedzie super prezentem dla mojego meza
Kochana, ja tez w przyszlym tygodniu i licze, ze moze akurat pani doktor juz cos powie
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
mama Martynki wrote:Widzę, że nastroje dzisiaj bardzo pozytywne Ja dzisiaj byłam na pierwszym usg połówkowym i jestem szczesliwa bardzo. Dzidziuś jest zdrowy, serduszko bije prawidłowo, ilość wód płodowych idealna, łożysko nadal jest nisko, ale nie zakrywa już ujścia wewnętrznego szyjki i najlepsze na koniec Będzie Synek- Wojtuś
KOchana, takie dobre wiadomosci to moge czytac caly dzien
Gratuluje calym sercem Cudownie,ze wszystko dobrze!
Duzo zdrowka dla Wojtusiamama Martynki lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Tulisia wrote:Ale numer! A miała być Maja? Super nowiny i widzę że chłopaki górą
Miała być Maja ale jak to lekarz powiedział "Królowa może być tylko jedna" Kiedyś bym pewnie była zawiedziona, że jednak nie dziewczynka, ale życie uczy pokory, mnie nauczyło bardzo szybko w najmniej oczekiwanym momencie, a byłam raczej z tych co dostają to czego chcą. A teraz najważniejsze co mogłam usłyszeć to, że mój synek jest zdrowy.Rachele, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Mysia, bardzo fajnie, ze jedziecie! taki wyjazd dobrze Wam zrobi Super!!!! Zycze samych cudownych chwil..... i wiesz czego Ci zycze po cichutku calym sercem ......
U nas dzis malowanie pokoiku Mamy akurat dlugi weekend wiec na dzis moj M zaplanowal malowanie...... w sumie wystarczy tylko odswiezyc ....oj nawet Wam nie mowie ile gadania przy tym Moj M nie naddaje sie do takich domowych prac Kiedy przeprowadzalam sie do naszego mieszkania to poprzednie wymalowalam cale sama!!! Lubie takie meskie prace domowe No ale teraz nie wolno
Dzis zobaczylam na necie ogloszenie o lozeczko, ktore bardzo bardzo mi sie podoba! Prezent na Dzien Dziecka ....podwojny i sprzedaja za 1\3 ceny bo nie mozna oddac ......Kurcze.... troche sie boje..mysle ze poczekam do wizyty ...jak ktos kupi, to widocznie nie bylo mi to lozeczko pisaneMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
No po prostu nie mogę!!! Co za wiadomość! Kolejna niespodzianka!! Kochana gratuluję- przede wszystkim tego, że Dzidziuś jest zdrowy! Ale się porobiło! Więc na razie mamy tylko jedną Księżniczkę! I aż trzech Księciów!!! -
jangwa_maua wrote:Rachele - ja dziś przeglądałam ogłoszenia jakoś od tak z nudów i wypatrzyłam łóżeczko, które strasznie mi się spodobało umówiłam się na wieczór i zobaczymy czy się zdecyduje. Cena też przystępna ...
ajjjjj ale mnie kusi, zeby go kupic....powiem Ci, ze sie boje! Poczekam do poniedzialku i jak bedzie jeszcze, to umowimy sie na srode po usg....
Trzymam kciuki za udany zakup!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
jangwa_maua wrote:Wypadałoby siły wyrównać
hihihihi najwazniejsze, zeby Malenstwo bylo zdrowe....ale tak ciut wiecej chcialabym chlopczyka......
Gwiazdy na niebie mowia, ze chlopczyk....moj wew glosik,ze dziewczynka.....na razie nie wiem czemu, ale od poczatku traktujemy Malenstwo jak chlopczyka...tak jakos naturalnie sie zaczelo i zostalo
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyhej ja tak na szybko, wieczorem doczytam, teraz tylko napiszę że z dzidzią wszystko oki serduszko pięknie miarowo bije posłuchałam sobie, nóżki, rączki są, nosek też, na dzień dzisiejszy dzidzia ma 47 mm, przezierność karkowa 1,0 mm, lekarz powiedział że super, więc chyba jest dobrze
KkasienkaA, Mysia 15, jangwa_maua, Rachele, majeczka8, Tulisia, mama Martynki, lucy1983, Lili30 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lili30 wrote:Truskaweczko zastanawiam się nad Twoim przypadkiem i tak sobie myślę, czy Ty czasem nie masz problemu z pecherzykami owulacyjnymi, ból może towarzyszyć dzień dwa, ale taki długotrwały może świadczyć o problemie z pękaniem pęcherzyków. Może warto skusić się na monitorowanie owulki i w razie potrzeby na stymulacje?
A mam pytanko do Ciebie Lily.
A jeśli temperatura wzrośnie i niby ovu wykrywa owulacje to też może być jakiś problem z pęcherzykami?
Wiesz już kiedyś nad tym myślałam co się dzieje???
Bo taki ból normalny nie jest!!!
Przeważnie jeden dzień zwijam się z bólu!!!
A dwa, trzy ledwo wytrzymuje!
@ jest nawet ok - lekkie pobolewanie, ale ovu!!!!
nie do wytrzymania!!!
Dlatego myślę, czy jeśli po tym mega bólu mam jakiś skok temp, i nie spada mi ona w dól już, to czy możliwe jest, że jakiś problem jest?
Miałam iść w tym miesiącu na monitoring, ale w pracy taki sajgon, że poprostu nie dałam rady.
A szkoda.
Wiedziałabym na czym stoję.
Od około 10 dc pije inofolic, może pomoże choć troszkę.
Ale udam się do przychodni w poniedz. i powiem o tym, zobacze co mi powie.
A może zrobi mi usg z litości....
Jak nie to w nast cyklu pójdę na monitoring prywatnie już.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:07