Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysia udanych wakacji!
Wiesz 5 dni to wystarczajaco zeby odpoczac i milo spedzic czas z mezem i corcia
Liczy sie jakosc a nie ilosc czasu spedzonego z najblizszymi
Kasienka ja tez sie zastanawialam nad toba ale nie chcialam pytac a tu prosze odezwalas sie
Super ze twoj synus rozwija sie ksiazkowo i jaki slodki rozrabiakaMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny, gratuluje udanych wizyt i zdrowych robaczków
Mysiu super wypoczynku życzę, my wyjeżdżamy za miesiąc nad morze i już nie mogę się doczekać Życzę ci super słoneczka i żebyś zregenerowała siły przed ciążą
Cieszę się że Wasze maluszki już tak rosną szybciutko i zdrowo i przeżywam razem z Wami każdą wiadomość
I czekam aż dołącze do Was a mam nadzieję że niedługoMysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Rodosnego dnia moje Drogie
KkasienkaA, ciesze sie, ze na usg wszystko dobrze Ale bedziesz miec kochanego rozrabiake
Nie mam doswiadczenia. ale czytalam i slyszalam, ze teraz Kochana to glownie my nawiazujemy wiez z naszym Malenstwem.....tata po porodzie. To tak jak my zostajemy mamami, kiedy widzimy pierwszy raz 2 kreski a nasi partnerzy, kiedy Malenstwo przychodzi na swiat.
Jangwa, gratuluje zakupu
Mysia, mam nadzieje, ze szczesliwie dojechalas
Sciskam kazda z osobna Buziaki!Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Majeczka dziękuję, po prostu liczyłam, że na tym drugim USG Dziedzic będzie spokojniejszy Ale on jest tak ułożony, że na ładne zdjęcie nie mamy co liczyć Może się przekręci...
A Ty jak się czujesz??
Rachele chyba będę musiała się z tym pogodzić... Ale mój mąż to pracoholik, jak wychodzi o 7 to wraca o 21, a nie chciałabym go do niczego zmuszać. Może jak się urodzi to się zakocha
Właśnie ciekawe czy Mysia dojechała... I czy będzie dawała znać, czy urlop to urlop
A jak tam Kochane staraczki? Czy jakieś testy czy owulacje w najbliższym czasie??? Brakuje trochę wieści...Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Jangwa uwielbiam patrzeć na Twój suwaczek... Ja sobie przypomnę jak było na początku, jak lekarz kazał Ci czekać to od razu jest mi cieplej na duszy. Wszystko tak pięknie się ułożyło!!!!
Rachele dopisz proszę naszego Łobuza do tabelki. Antoś, a termin to 11.10.15 (choć już słyszałam też kilka innych, ale ten jest w karcie )jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:Majeczka dziękuję, po prostu liczyłam, że na tym drugim USG Dziedzic będzie spokojniejszy Ale on jest tak ułożony, że na ładne zdjęcie nie mamy co liczyć Może się przekręci...
A Ty jak się czujesz??
Rachele chyba będę musiała się z tym pogodzić... Ale mój mąż to pracoholik, jak wychodzi o 7 to wraca o 21, a nie chciałabym go do niczego zmuszać. Może jak się urodzi to się zakocha
Właśnie ciekawe czy Mysia dojechała... I czy będzie dawała znać, czy urlop to urlop
A jak tam Kochane staraczki? Czy jakieś testy czy owulacje w najbliższym czasie??? Brakuje trochę wieści...
Kochana, mam podobnie ... Moj M. wychodzi o 7.15 i wraca kolo 19. U nas niestety sa takie godziny pracy.
Zobaczysz, ze jak Antos bedzie juz z Wami, to Twoj maz od razu sie zakocha. Moj ostatnio mi powiedzial, ze on nie czuje wcale ze zostanie tata...i dodal, ze to raczej u nich klasyka - zostaja tatusiami w dniu urodzin. Oczywiscie caly czas pyta jak sie czujemy, dba o wszystko itd ale mezczyzni nie sa od razu zwiazani z malenstwem, tak jak my.
Co do testow, nie ma jeszcze info od Mysi.....ja caly czas po cichutku wierze....Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Kkasienko, ja jako staraczka nie za często się odzywam, bo raczej już nic ciekawego się nie dzieje. A poza tym uwielbiam czytać wasze posty o wózkach, łóżeczkach itp.
Owulacja dzięki Bogu już za mną, choć ovu na razie uparcie wyznaczyło jej termin na 19 dc. Ale jestem pewna, że po jutrzejszym wpisaniu tempki przeskoczy na 21 dc Ogromną podporą dla mnie jesteście Wy, bo wiem, że gdy tylko nastąpi kryzys mogę się do was zwrócić o pomoc i zawsze ją dostaję
Pozostaje mi czekaćKkasienkaA, lucy1983, jangwa_maua lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Witajcie Kochane! Ja tylko na chwilkę- mąż poszedł po zakupy.
Dziękuję za pamięć Dojechaliśmy ok 13-ej. Wyjechaliśmy o 3.29, więc jesteśmy troszkę zmęczeni. Jula zachwycona morzem! Autentycznie, aż miło było patrzeć. Bardzo się wzruszyłam. Dzisiaj dużo nie chodzimy, ponieważ padamy z nóg i jest dość wietrznie. Ale jutro wyruszamy na cały dzień
@ nadal nie ma. Już nie wiem co myśleć, ale boję się mieć nadzieję, ale zarazem boję się, że mogło się udać. Głupie prawda? Jutro chyba rano zatestuję i zobaczymy. Czyżby żołnierze męża byli tak żywotni, że przetrwali przez delegację? No nie wiem co o tym myśleć, ponieważ w ogóle nie nastawiałam się na ten cykl, przez ten jego wyjazd.
Pozdrawiam Was cieplutko i przesyłam gorące buziaki znad morza
Ale się cieszę tym wyjazdem!!! UDAŁO SIĘ I JESTEŚMY TUTAJ!!!KkasienkaA, Tulisia, majeczka8, lucy1983, Lili30, jangwa_maua, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Mysia,
Kochana, wiesz czego Ci zycze calym serduszkiem i oczym caly czas cichutku mysle..... Cudowna wiadomosc, ze @ nie ma!!!
Ciesze sie bardzo, ze Julenka zachwycona morzem! To beda cudowne wakacje!! Jestem tego pewna!!!!
Zycze samych radosci, duzo promyczkow slonca i duzo duzo milosci:)
ps. prosze Cie napisz jutro co i jak....bo siedze jak na szpilkach!!!
Buziaki|Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMysiu ciesze sie ze juz jestescie na miejscu oby wiatr wam nie przeszkadzal wyobrazam sobie jak Julka musi byc zachwycona ta wielka woda
No i po cichutku licze, ze @ jednak cie ominie szerokim lukiem trzymam za to kciuki :*Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA - i niech tak pięknie trwa już do samego końca Czasem pojawią się złe myśli, ale zaraz je odpędzam musi być wszystko dobrze
Mysia - trzymam kciuki, żeby @ się nie zjawiła już tak jest zazwyczaj, że jak człowiek się nie nastawia to wychodzi z tego miła niespodziankaWiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 21:12
KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Mysia bawcie się całą rodzinką dobrze, przywieźcie ze sobą niezapomniane wspomnienia. Po cichu mam nadzieję, że sie udało jak każda z nas, trzymam kciuki za jutro. Nasz wątek jest pełen niespodzianek, może pora na następną
lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość