X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 2 czerwca 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia udanych wakacji!
    Wiesz 5 dni to wystarczajaco zeby odpoczac i milo spedzic czas z mezem i corcia :-)
    Liczy sie jakosc a nie ilosc czasu spedzonego z najblizszymi ;-)

Kasienka ja tez sie zastanawialam nad toba ale nie chcialam pytac a tu prosze odezwalas sie ;-)
    Super ze twoj synus rozwija sie ksiazkowo i jaki slodki rozrabiaka :-D

Mysia 15 lubi tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 06:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, gratuluje udanych wizyt i zdrowych robaczków :)

Mysiu super wypoczynku życzę, my wyjeżdżamy za miesiąc nad morze i już nie mogę się doczekać :) Życzę ci super słoneczka i żebyś zregenerowała siły przed ciążą :)

Cieszę się że Wasze maluszki już tak rosną szybciutko i zdrowo i przeżywam razem z Wami każdą wiadomość :)

I czekam aż dołącze do Was :) a mam nadzieję że niedługo :)

Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rodosnego dnia moje Drogie :) :)

KkasienkaA, ciesze sie, ze na usg wszystko dobrze :) Ale bedziesz miec kochanego rozrabiake :)
    Nie mam doswiadczenia. ale czytalam i slyszalam, ze teraz Kochana to glownie my nawiazujemy wiez z naszym Malenstwem.....tata po porodzie. To tak jak my zostajemy mamami, kiedy widzimy pierwszy raz 2 kreski a nasi partnerzy, kiedy Malenstwo przychodzi na swiat.

Jangwa, gratuluje zakupu :)

Mysia, mam nadzieje, ze szczesliwie dojechalas :) :)

Sciskam kazda z osobna :) Buziaki!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia, udanych wakacji :) zapowiada się, że pogoda wam dopisze :) Jula będzie miała frajdę :P

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka dziękuję, po prostu liczyłam, że na tym drugim USG Dziedzic będzie spokojniejszy :) Ale on jest tak ułożony, że na ładne zdjęcie nie mamy co liczyć :( Może się przekręci...
    A Ty jak się czujesz??

Rachele chyba będę musiała się z tym pogodzić... Ale mój mąż to pracoholik, jak wychodzi o 7 to wraca o 21, a nie chciałabym go do niczego zmuszać. Może jak się urodzi to się zakocha :D

Właśnie ciekawe czy Mysia dojechała... I czy będzie dawała znać, czy urlop to urlop :D

A jak tam Kochane staraczki? Czy jakieś testy czy owulacje w najbliższym czasie??? Brakuje trochę wieści... :(

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa uwielbiam patrzeć na Twój suwaczek... Ja sobie przypomnę jak było na początku, jak lekarz kazał Ci czekać to od razu jest mi cieplej na duszy. Wszystko tak pięknie się ułożyło!!!! :D

Rachele dopisz proszę naszego Łobuza do tabelki. Antoś, a termin to 11.10.15 (choć już słyszałam też kilka innych, ale ten jest w karcie :) )

jangwa_maua lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele zauważyłam że w tabelce u Kasienki jest syn Adaś a chyba Adaś to Kasienki mąż i synuś ma się inaczej nazywać ;-)

Mysia juz tam pewnie wdycha jod :-) ahh ;-)

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę.. ale nam te bociany, bobasy, misie, serduszka itd na suwaczkach zapierniczają :-) nie mogę się napatrzeć :-)
    Oczywiście czekamy na kolejne suwaczki :-*

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Antos, dopisany :)
    A ja caly czas mam zakodowane, ze Antos mial byc Adasiem :) Stad ten blad ;)

KkasienkaA lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Majeczka dziękuję, po prostu liczyłam, że na tym drugim USG Dziedzic będzie spokojniejszy :) Ale on jest tak ułożony, że na ładne zdjęcie nie mamy co liczyć :( Może się przekręci...
    A Ty jak się czujesz??

Rachele chyba będę musiała się z tym pogodzić... Ale mój mąż to pracoholik, jak wychodzi o 7 to wraca o 21, a nie chciałabym go do niczego zmuszać. Może jak się urodzi to się zakocha :D

Właśnie ciekawe czy Mysia dojechała... I czy będzie dawała znać, czy urlop to urlop :D

A jak tam Kochane staraczki? Czy jakieś testy czy owulacje w najbliższym czasie??? Brakuje trochę wieści... :(

Kochana, mam podobnie ... Moj M. wychodzi o 7.15 i wraca kolo 19. U nas niestety sa takie godziny pracy.
    Zobaczysz, ze jak Antos bedzie juz z Wami, to Twoj maz od razu sie zakocha. :) Moj ostatnio mi powiedzial, ze on nie czuje wcale ze zostanie tata...i dodal, ze to raczej u nich klasyka - zostaja tatusiami w dniu urodzin. Oczywiscie caly czas pyta jak sie czujemy, dba o wszystko itd ale mezczyzni nie sa od razu zwiazani z malenstwem, tak jak my.

Co do testow, nie ma jeszcze info od Mysi.....ja caly czas po cichutku wierze.... :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam nadzieję że Mysia wróci w dwupaku :-)

KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny ja dzis w pracy, ciezko sie czuje tz jakos zmeczona bardzo jestem..

Tez mysle o Mysi.. :-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kkasienko, ja jako staraczka nie za często się odzywam, bo raczej już nic ciekawego się nie dzieje. A poza tym uwielbiam czytać wasze posty o wózkach, łóżeczkach itp. :)

Owulacja dzięki Bogu już za mną, choć ovu na razie uparcie wyznaczyło jej termin na 19 dc. Ale jestem pewna, że po jutrzejszym wpisaniu tempki przeskoczy na 21 dc :) Ogromną podporą dla mnie jesteście Wy, bo wiem, że gdy tylko nastąpi kryzys mogę się do was zwrócić o pomoc i zawsze ją dostaję :)

Pozostaje mi czekać :)

KkasienkaA, lucy1983, jangwa_maua lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Kochane! Ja tylko na chwilkę- mąż poszedł po zakupy.

Dziękuję za pamięć :) Dojechaliśmy ok 13-ej. Wyjechaliśmy o 3.29, więc jesteśmy troszkę zmęczeni. Jula zachwycona morzem! Autentycznie, aż miło było patrzeć. Bardzo się wzruszyłam. Dzisiaj dużo nie chodzimy, ponieważ padamy z nóg i jest dość wietrznie. Ale jutro wyruszamy na cały dzień :D

@ nadal nie ma. Już nie wiem co myśleć, ale boję się mieć nadzieję, ale zarazem boję się, że mogło się udać. Głupie prawda? Jutro chyba rano zatestuję i zobaczymy. Czyżby żołnierze męża byli tak żywotni, że przetrwali przez delegację? ;) No nie wiem co o tym myśleć, ponieważ w ogóle nie nastawiałam się na ten cykl, przez ten jego wyjazd.

Pozdrawiam Was cieplutko i przesyłam gorące buziaki znad morza :D

Ale się cieszę tym wyjazdem!!! UDAŁO SIĘ I JESTEŚMY TUTAJ!!! :D :D :D

KkasienkaA, Tulisia, majeczka8, lucy1983, Lili30, jangwa_maua, monilia84 lubią tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Rachele Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia,
    Kochana, wiesz czego Ci zycze calym serduszkiem i oczym caly czas cichutku mysle..... :) :) Cudowna wiadomosc, ze @ nie ma!!! :)
    Ciesze sie bardzo, ze Julenka zachwycona morzem! To beda cudowne wakacje!! Jestem tego pewna!!!!

Zycze samych radosci, duzo promyczkow slonca i duzo duzo milosci:)

ps. prosze Cie napisz jutro co i jak....bo siedze jak na szpilkach!!! :)

Buziaki|

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu, wypocznijcie i zrelaksujcie się! Ale macie fajnie :) i oczywiście nie nakręcam ale z całego serca życzę, żeby się udało!

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia kochana jak fajnie że się odzywasz znad morza :) życzę Wam wspaniałego wypoczynku :) no i wiesz że z całego serca życzę Tobie żeby się Wam udało :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 3 czerwca 2015, 19:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu ciesze sie ze juz jestescie na miejscu :) oby wiatr wam nie przeszkadzal :) wyobrazam sobie jak Julka musi byc zachwycona ta wielka woda ;)
    No i po cichutku licze, ze @ jednak cie ominie szerokim lukiem :D trzymam za to kciuki :*

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA - i niech tak pięknie trwa już do samego końca :) Czasem pojawią się złe myśli, ale zaraz je odpędzam :) musi być wszystko dobrze :)

Mysia - trzymam kciuki, żeby @ się nie zjawiła już :) tak jest zazwyczaj, że jak człowiek się nie nastawia to wychodzi z tego miła niespodzianka :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 czerwca 2015, 21:12

KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 22:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia bawcie się całą rodzinką dobrze, przywieźcie ze sobą niezapomniane wspomnienia. Po cichu mam nadzieję, że sie udało jak każda z nas, trzymam kciuki za jutro. Nasz wątek jest pełen niespodzianek, może pora na następną :)

lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
‹‹ 359 360 361 362 363 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

4 składniki diety wspierające owulację!

Problemy z owulacją są bardzo częstą przyczyną trudności z zajściem w ciążę. Dowiedz się, jak za pomocą diety możesz wesprzeć jajeczkowanie! Poznaj, które składniki diety mogą pozytywnie wpływać na owulację, a które mogą przyczyniać się do niepłodności owulacyjnej. Poznaj propozycje propłodnościowych posiłków od Ani i Zosi z Akademii Płodności! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ