Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyA ja sie musze pochwalic dzis lezalam na plecach i poczulam taka twada wypukla kuleczke ktora za chwile zniknela jestem pewna ze to moj Groszek :* Maje tez tak czulam tylko troszeczke pozniej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 czerwca 2015, 16:20
Mysia 15, majeczka8, Tulisia, Rachele, mama Martynki, Lili30, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Mama Martynki a to niespodzianka gratuluje Wojtusia
Azande super ze wizyta przyniosla same dobre wiadomosci
Ja mam polowkowe za okolo miesiac ale mysle zeby za tydzien isc prywatnie na usg moze dowiem sie czy girl czy boy ale moj maz nie jest pewien czy chce wiedziec hehe -
Azande wrote:hej ja tak na szybko, wieczorem doczytam, teraz tylko napiszę że z dzidzią wszystko oki serduszko pięknie miarowo bije posłuchałam sobie, nóżki, rączki są, nosek też, na dzień dzisiejszy dzidzia ma 47 mm, przezierność karkowa 1,0 mm, lekarz powiedział że super, więc chyba jest dobrze10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyJejku dziewczyny ale się wysypało niespodzianek i dobrych wieści
Mama Martynki - ale bomba gratuluję synusia Wojtusia i jak fajnie że wszystko z nim w porządku
Azande - gratuluję wizyty i dobrych wieści, że dzidzia zdrowiutka i ładnie rośnie
Mysia - jak się cieszę że jednak jedziecie nad morze życzę wam cudownego i radosnego odpoczynku pozdrów Bałtyk ode mnie
Pszczoła - oooo widzę że synuś kopie mamusię zazdroszczę takich kopniaczków
Tulisia - zaciskam kciuki i mam nadzieję że infekcja zaleczona i coś zdziałaliście
Ggonia - trzymam kciuki za kolejny cykl i cieszę się że masz takie pozytywne nastawienie
Ja wróciłam wczoraj do pracy i jak na razie nie jest źle nie przemęczam się za dużo ale oczywiście czuję to w nogach jak wracam do domu choć w pracy i tak głównie siedzę... Przynajmniej mam troszkę pożytecznego zajęcia i czas szybciej leci ale od czwartku długi weekend i w końcu piękna pogoda dziś 27 stopni a ma być jeszcze cieplej mąż dziś rozstawił parasol na tarasie i od czwartku pod nim leżęMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA my z mezem zabieramy jego chrzesnice do nas na noc w dlugi weekend ma dopiero 5 lat i troche sie martwie czy wytrzyma u nas cala noc... ostatnio byla u nas w niedziele i jak odjezdzala to tak plakala ze musielismy jej to obiecac. Bedzie ciekawie i bardzo intensywnie
-
Lucy u mnie akurat córeczka kopie mamusie
Azande wspaniałe wiadomości, niech brzdąc zdrowo rośnie
Mama_Mai jestem pewna że chrzesnicy męża będzie u Was dobrze, tym bardziej jak tak płakała jak od Was odjezdzala musi się u Was dobrze bawić -
Hej
Mama Martynki i Mysiu dziękuję za pamięć :*
Wczoraj nie pisałam, bo USG było męczące, Dziedzic tak się wściekał na USG, że Pani nazwała go całym zestawem typu: łobuz, dywersant, rozrabiaka. Był szybszy od aparatu USG i nieustannie się ruszał. Pani zapytała o imię, bo powiedziała, że to Adasie zawsze takie niegrzeczne są, nie Adaś, ale wiadomo już że po tatusiu Adasiu. Ja aż się zlękłam, co to będzie jak się urodzi taki skręcony... Waży 384g.
Dziś byliśmy na drugim USG już u naszego lekarza to był trochę spokojniejszy, lekarz powiedział, że jest wyjątkowo książkowe dziecko. Wszystkie wymiary super. Teraz pod koniec czerwca mam zrobić testy obciążenia glukoza i wizyta.
Wkurzyłam się tylko, bo mąż pojechał z kolegą i nie zdążył wrócić na wizytę, więc jestem wściekła jak osa... Był wczoraj, ale wtedy praktycznie nic nie było widać... Ehhh płakać mi się chce, bo zależy mi na ich kontakcie. A Młody jak mnie kopie jak szalony to jak mąż przykłada rękę to przestaje
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnypszczoła10 wrote:Lucy u mnie akurat córeczka kopie mamusie
Azande wspaniałe wiadomości, niech brzdąc zdrowo rośnie
Mama_Mai jestem pewna że chrzesnicy męża będzie u Was dobrze, tym bardziej jak tak płakała jak od Was odjezdzala musi się u Was dobrze bawić
Ahhh kochana wybacz pomyłkę zafiksowałam się dzisiaj na chłopcach, bo tu nasze dziewczynki okazują się być chłopcami;)
To Kornelka taka łobuzica??? -
Lucy nic nie szkodzi no lobuzica kopie mamusie ale ja uwielbiam te kopniaki dzisiaj nagrałam nawet jak kopie i brzuch odskakuje
Kasienka to będziesz miała szaleńca w domu małego ciesze się ze synuś rośnie zdrowoKkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Kasienka, nie rób tak więcej, ja od zmysłów odchodzę co się dzieje, ale strasznie się cieszę ze synek rozwija się książkowo a synuś się uspokoja po dotyku tatusia. Dzisiaj lekarz mi powiedział że podczas ciąży wytwarza się więź między rodzicami i dzieckiem, ale poród to takie czyszczenie twardego dysku, którego nie da się odzyskać. Kasienka Twoje chłopaki jeszcze zdarza złapać wspólną więź
KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Kkasienkaa - super, że książkowo maluch się rozwija i dokładnie tak jak mama Martynki mówi, jeszcze synuś z tatusiem taką więź złapią, że będziesz zazdrosna hehe
A ja zdecydowałam się na to łóżeczko w zestawie materac, pościel, kołderka i poduszeczka oraz projektor- kołysanka Disneya z motywem Kubusia Puchatka Mimo, że używane to wygląda super -
Hehehe Jangwa mam nadzieję... Mąż mi raz zapowiedział, że Dziedzica do garażu będzie zabierał i będzie z nim siedział.
Ja też mam łóżeczko używane, po siostrzenicach. Tylko Mąż przemaluje, bo ja chciałabym białe. Znając jego ruchy to już powinien zaczynać... No i materac musimy kupić nowy, ze względu na tę śmierć łóżeczkową. A nawet ciocia wyrzuciła od razu, bo i tak nie można.
Ale projektor- super sprawa dla niemowlaka. to taki co świeci na sufit tak? Co prawda nie od razu, ale na później super. Właśnie ostatnio na szkoleniu fizjoterapeuta ubolewał, że rodzice nie wykorzystują sufitu w rozwoju dziecka. Co prawda trochę mija zanim jest to produktywne, ale uważam za super pomysł -
nick nieaktualnyjestem doczytałam
dziękuję dziewczyny że trzymałyście kciuki, Wasze wsparcie jest nie ocenione
Mysia - super że jedziecie, pogoda ma być świetna więc się super wstrzeliliście z terminem, jeszcze czerwiec to nie będzie za tłoczono na plaży, a jedziecie do Łeby czy mi się coś myli? super miejsce
Lili - nie dziwię Ci się że jesteś dumna z brzuszka i zazdroszczę tych przygotowań, ja czekam dzielnie z zakupami dopóki nie poznam chociaż wstępnie płci
mama_Martynki - gratuluję udanej wizyty, takich miłych wieści no i synka
A co do płci, to ja wiadomo chcę żeby tylko moja dzidzia była zdrowa i szczęśliwie się urodziła, jak każda matka, ale mam przeczucie silne że będzie chłopak, mamy już córcię naszą ukochaną więc bardzo marzymy o synku, no i tak sobie wmawiam że skoro z córcią nie wymiotowałam a teraz wymiotuję cały czas to może faktycznie będzie chłopczyk ale wszystko czas pokaże
Jangwa - gratuluję zakupuMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Rachele wrote:Mysia.... Kochana, jak sie czujesz??
caly dzien o Tobie mysle....
ps. gotowa do wyjazdu na cudowne wakacje ?
Dziękuję Słońce!
Nadal czekam na @- pewnie jutro przyjdzie
Do wyjazdu gotowa, spakowana i szczęśliwa Ale tak naprawdę będę całkowicie szczęśliwa jak wyruszymy- ciągle boję się, że coś stanie na przeszkodzie. -
Azande jedziemy do Władysławowa!
Kasieńka gratuluję wizyty i małego Rozrabiaki! Oj da Ci on jeszcze popalić Skarbek jeden A Ty nas nie strasz na drugi raz- chcesz żebym na zawał zeszła?
Idę spać- jutro czeka nas długa droga!
Lucy pozdrowię Bałtyk!
Dobranoc!lucy1983 lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA wrote:Mysiu wszystko będzie dobrze! Ale Wam zazdroszczę!!! Jula pewnie też szczęśliwa? Na ile jedziecie?
Jedziemy tylko na 5 dni, ale niesamowicie się cieszę! Pierwszy nasz wspólny wyjazd! Wstyd się przyznać, ale do tej pory nigdy tak daleko nie wyjeżdżaliśmy!
Jula chyba jeszcze nie wyobraża sobie jak to jest zobaczyć morze. Ona na każdą większą rzekę np Wisłę mówi- o jakie duże morze i nie da sobie wytłumaczyć, że to tylko rzeka
Oj będzie ciekawie. Tylko ta droga strasznie długa.jangwa_maua lubi tę wiadomość