X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 3 czerwca 2015, 23:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu trzymam mocno kciuki, tak po cichu, cichutku... :) Daj jutro koniecznie znać, bo ominę procesję, jak będę czekała na wieści :)

Oj Jula musi być zachwycona :D Kiedyś moja siostrzenica gdy pierwszy raz zobaczyła morze, od razu do niego podbiegała i fala ją przewróciła, na co stwierdziła, że to nie ona tylko "morzesz" :) I od tamtej pory jest nie morze, a morzesz :D

Odpoczywajcie, cieszcie się sobą i pogodą i wdychajcie jod :D Bo ja tam muszę codziennie łykać, a wolałabym posiedzieć na plaży :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 06:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Melduje się Kobiety !!! Przepraszam za nieobecność za brak informacji. Tak jak wspominałam pracuje i wiecie wracam do domu zajmę się domem podwórkiem i godzina 18 19 juz śpię :D przepraszam ,wiem ze powinnam częściej zaglądać tym bardziej jak nadrabialam teraz to tyle szczęśliwych informacji same wzloty tak się wzruszylam, że wszystko idzie zgodnie z planem .... jest Nas coraz więcej przybywa naprawdę pięknie. :* :* :* ❤
    Nie chwaliłam się u Nas będzie dziewczynka Jagódka! W sobotę idę na polówkowe, wiec będzie więcej szczegółów :) Mała fika jak szalona ,ostatnio nawet czkawke miała !! Nie obyło się też bez stresu ,ostatnio strasznie krwawilam całą noc ale to tyle jak przy obfitej miesiaczce. Na drugi dzień tylko jakiś tam śluz zabarwiony nie pojechałam na IP bo po prostu boje się tu lekarzy ,że wiecej spieprzą niż zrobią ,zadzwoniłam do Mojego gin to jest super facet jego słowo działa na Mnie jak wizyta jeszcze się ani razu nie pomylił ,powiedział do Mnie oczywiście ostrzegał na każdej wiecie kontrolujemy tego polipa i powiedział ,że wokół niego jest mocno przerośnięta błona śluzowa i zaczyna się to łuszczyc jaknjuz zejdzie to nastąpi to krwawienie i tak też się stało ,wiedziałam że jest ok bo Jagódka chyba czuła ,że się mocno martwię i fikała jak szalona lekarz tez uspokoił ,wiec cały dzień leżałam i jest ok teraz czysciutko. :)
    Mysiula trzymam kciuki :* dla wszystkich Was Moje Kochane ogrom buziakow i uściski !! ❤

lucy1983, monilia84, KkasienkaA, Mama_Mai, kehlana_miyu, Truskaweczka83, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 07:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi jak dobrze że się odezwałaś :) :) :) i gratuluję małej Jagódki :)
    Współczuję z powodu tego krwawienia, na pewno coś takiego jest przerażającego, ale z tego co piszesz było to spodziewane... Dobrze że Jagódka dawała ci znać o sobie i cię uspokajała... Oby teraz już było lepiej:)

To mamy na stanie 3 chłopaczków od Kkasieńki, Lili i Mamy Martynki i dwie dziewuszki od Pszczoły i od Ciebie :)
    No a za kilka tygodni dowiemy się co u Jangwy Rachele i Mamy Mai...

Dużo zdrówka i spokoju Meegi :) i odpoczywaj dużo :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 07:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi, dobrze że maluszek jest zdrowy i fajnie że masz takiego zaufanego lekarza który wie co i jak.

Mysiu, czekamy na wieści od ciebie kochana :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu wypoczywajcie nad morzem, pogoda na pewno Wam dopisze i życzę 2 kreseczek :)

Meeegi gratuluje córeczki i życzę zdrówka :)

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meeegi, gratuluje Jagodki :) Niech dalej rosnie zdrowo :)
    Wyobrazam sobie jak sie musialas martwic...najwazniejsze, ze wszystko dobrze ;)

Lucy, ....Kochana i czekamy na wiesci rowniez od Ciebie :)

Kitaja, juz bardzo dlugo nie pisze... chyba nas oposcila.

Ciekawa jestem jak bedzie wygladac druzyna naszych dzieciaczkow :) :) :)

Mama Mai i ja mamy wizyte w przyszlym tygodniu. Jangwa, Ty kiedy ?

Tulisia, wielkie odliczanie czas zaczac :) :) Kciuki zacisniete :)

ps. widze, ze u Kitaji tez synek.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:11

Tulisia lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele Słońce dobrze że się odzywasz :) i tryskasz dobrym humorem :)

Ja mam usg prenatalne za równiutko tydzień i już nie mogę się doczekać :) choć też stresuję się przeogromnie... Ale tyle zleciało to i ten tydzień jakoś zleci :)

Ja mam dziś lenia, zjadłam śniadanko i znowu leżę w łóżku. Trochę mi smutno bo mąż musiał niezapowiedzianie wziąć dyżur za chorą koleżankę i niestety jestem sama cały dzień :( a mieli być goście i świętowanie urodzin (przełożone na niedzielę).
    Na procesję się nie odważyłam iść bo u mnie upał się zrobił i bałam się że nie wytrzymam i pójdę dopiero wieczorem na mszę. A tak to pewnie spędzę dzień na tarasie z książką...

Miłego dnia dziewczynki!!!

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi gratuluje Jagódki :)

A my dzisiaj siedzimy w domu, mielismy jechac na urodziny do kuzynki, ale mój mały Miś sie pochorował, wczoraj tylko kaszlał, a dzisiaj 38 stopni :( mam nadzieje, że to długo nie potrwa.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele - jeszcze nie wiem, ale mam nadzieję, że uda mi się na przyszły tydzień umówić :)

U mnie pogoda średnia...niby słonce świeci, ale wiatr nieprzyjemny, ale w sumie u mnie na osiedlu zawsze mocno wieje więc może nie jest tak źle... mam nadzieję, że dziś na jakiś spacer się wybiorę lub jakiś grill się szykuje :P

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zagladam i zagladam a Mysia nic nie pisze...

Zycze wam milutkiego dnia :)
    u mnie pogoda dzis piekna, wieje przyjemny wietrzyk :) zaraz przyjezdza chrzesnica meza, bedzie co robic :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 11:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach bym zapomniala :) wczoraj poczulam pierwsze musniecie w brzuch mojego Groszka :) :) :) cudowne uczucie :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 11:56

KkasienkaA, kehlana_miyu, Rachele, lucy1983, Tulisia, Mysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 czerwca 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey :)
    o ja też liczyłam na wieści od Mysi :)
    Megi - gratuluję córci, śliczne imię wybraliście :)
    u nas też pogoda taka sobie, niby gorąco bo 25 stopni ale wiatr silny wieje taki zimny i raz praży słońce a za chwilę ziębi wiatr brrrrr
    ja we wtorek jadę na pobranie krwi, będę robić toxo, a wizyta w następy czwartek, jeszcze równo dwa tygodnie, ale to na nfz więc będzie bez usg :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 13:01

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny. :) Rachel termin porodu Mam na 9.10.2015 :) Mama Mai Ja tez uważam ,se to jak czuje maleństwo to jedna z najpiękniejszych rzeczy jaka Nam się przytrafia :)
    Wiesz Azande Ja chodzę prywatnie i Mój gin tez nie robi co wizytę usg ....

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!
    Przepraszam, że tak późno, ale cały dzień byliśmy poza pensjonatem. Połowę dnia na plaży, potem pojechaliśmy na Hel i na końcu z Julą na gokarty. Cudowny był dzień! Chociaż bardzo, bardzo wietrzny. :) Jula po prostu zachwycona- ale to już pisałam wczoraj ;)

A u mnie @ nadal nie ma. Zrobiłam test, ale nie z pierwszego siku- ponieważ musiałam iść o 4-ej rano i nie miałam kompletnie siły wtedy robić. Test według mnie negatywny. Co prawda przy dużej dozie wyobraźni można dopatrzyć się cienia cienia, ale ja w takich wypadkach wolę nie kierować się wyobraźnią i dlatego oznaczam go jako negatywny. :( I cóż teraz nie wiem, czy to jeszcze za wcześnie, czy test był do du...- był tutaj w aptece tylko jeden rodzaj testu, którego nie lubię i mu nie ufam, ale kupiłam go, ponieważ nigdzie nie mieli innego, czy mam jakieś zaburzenia i dlatego @ nie ma.

Te myśli trochę zakłócają mi nasz wypoczynek. Ale dla męża i Juli staram się o tym nie myśleć i dobrze bawić. Pomartwię się w domu.

Zobaczymy co kolejne dni przyniosą. Trochę jestem rozczarowana tym negatywnym testem :(

Przesyłam Wam Kochane mnóstwo wietrznych buziaczków! Dobranoc!

lucy1983 lubi tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi Kochana jak dobrze, że nareszcie się odezwałaś :D Gratuluję córeńki! Śliczne imię wybraliście! :D

W ogóle nasze dwie Księżniczki mają śliczne imiona :D

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• majeczka8 Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Megi ladne imie gratuluje dziewczynki pod sercem :-)

Dziewczyny jak ten czas leci szybko..zaczynalysmy od rozmow o staraniach a tu juz mamy imiona dla dzieci :-)

Ja chcialam wiedziec a teraz to juz nie wiem..w pracy rozmawialismy i troche zmienilam zdanie..i chyba na polowkowym nie zapytam o plec..moze pozniej ;-)

Mysia i wszystkie starajace sie dziewczynki czekam na dobre wiadomosci :-) :-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • mama Martynki Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 22:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia czyli nic straconego, nadzieja nadal jest. Może spróbuje teraz cieszyć się wyjazdem, a po powrocie do domku zrob test, jesli @ nadal nie przyjdzie.

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 4 czerwca 2015, 23:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Meegi oj musiałaś się zdenerwować tym incydentem... Ale bardzo się cieszę, że z Jagódką wszystko dobrze! Rośnijcie Kochane spokojnie i odzywajcie się do nas :*

Mama Mai gratuluję! To niedługo zaczną się kopniaczki!! :D

Mysiu Kochana odpoczywaj przede wszystkim i ciesz się rodziną! Co do testu to nie wiem czy planujesz robić jeszcze na wyjeździe, czy w domu, ale koniecznie daj znać, bo czekamy z kciukami cały czas :) Ja nie chcę Cię nakręcać ale ja zaczynałam od cienia cienia cienia, i tak naprawdę zrobiłam kilka testów w ciągu wielu dni i prawdziwego pięknego się nie doczekałam, zawsze blade... a tu mój cień teraz kopie jak szalony! Trzymaj się Kochana! :)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia, kochana ciesze sie bardzo, ze spedziliscie tak cudowny dzien!! :) Ile nowych emocji i wrazen! :)
    Jesli chodzi o test, mam takie same doswiadczenia jak KkasienkaA; w tej ciazy poszlam od razu na bete, zeby sie nie stresowac cieniami itd. Po pozytywnej becie, zrobilam test a tam ledwo cien cienia...
    Trzymam Kochana mocno kciuki!!!... i zycze kolejnego wspanialego dnia :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 5 czerwca 2015, 07:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje Drogie,
    zycze radosnego dnia! Juz piatek!!!!! :) :) :)

Tulisia, jak sie czujesz?? Bardzo mi sie podoba Twoj spadek temp! :) :)

Buziaki dla kazdej z Was!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 07:34

Tulisia lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

‹‹ 360 361 362 363 364 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ