Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Mysiu trzymam mocno kciuki, tak po cichu, cichutku... Daj jutro koniecznie znać, bo ominę procesję, jak będę czekała na wieści
Oj Jula musi być zachwycona Kiedyś moja siostrzenica gdy pierwszy raz zobaczyła morze, od razu do niego podbiegała i fala ją przewróciła, na co stwierdziła, że to nie ona tylko "morzesz" I od tamtej pory jest nie morze, a morzesz
Odpoczywajcie, cieszcie się sobą i pogodą i wdychajcie jod Bo ja tam muszę codziennie łykać, a wolałabym posiedzieć na plażyMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Melduje się Kobiety !!! Przepraszam za nieobecność za brak informacji. Tak jak wspominałam pracuje i wiecie wracam do domu zajmę się domem podwórkiem i godzina 18 19 juz śpię przepraszam ,wiem ze powinnam częściej zaglądać tym bardziej jak nadrabialam teraz to tyle szczęśliwych informacji same wzloty tak się wzruszylam, że wszystko idzie zgodnie z planem .... jest Nas coraz więcej przybywa naprawdę pięknie. :* :* :* ❤
Nie chwaliłam się u Nas będzie dziewczynka Jagódka! W sobotę idę na polówkowe, wiec będzie więcej szczegółów Mała fika jak szalona ,ostatnio nawet czkawke miała !! Nie obyło się też bez stresu ,ostatnio strasznie krwawilam całą noc ale to tyle jak przy obfitej miesiaczce. Na drugi dzień tylko jakiś tam śluz zabarwiony nie pojechałam na IP bo po prostu boje się tu lekarzy ,że wiecej spieprzą niż zrobią ,zadzwoniłam do Mojego gin to jest super facet jego słowo działa na Mnie jak wizyta jeszcze się ani razu nie pomylił ,powiedział do Mnie oczywiście ostrzegał na każdej wiecie kontrolujemy tego polipa i powiedział ,że wokół niego jest mocno przerośnięta błona śluzowa i zaczyna się to łuszczyc jaknjuz zejdzie to nastąpi to krwawienie i tak też się stało ,wiedziałam że jest ok bo Jagódka chyba czuła ,że się mocno martwię i fikała jak szalona lekarz tez uspokoił ,wiec cały dzień leżałam i jest ok teraz czysciutko.
Mysiula trzymam kciuki :* dla wszystkich Was Moje Kochane ogrom buziakow i uściski !! ❤lucy1983, monilia84, KkasienkaA, Mama_Mai, kehlana_miyu, Truskaweczka83, Mysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeegi jak dobrze że się odezwałaś i gratuluję małej Jagódki
Współczuję z powodu tego krwawienia, na pewno coś takiego jest przerażającego, ale z tego co piszesz było to spodziewane... Dobrze że Jagódka dawała ci znać o sobie i cię uspokajała... Oby teraz już było lepiej:)
To mamy na stanie 3 chłopaczków od Kkasieńki, Lili i Mamy Martynki i dwie dziewuszki od Pszczoły i od Ciebie
No a za kilka tygodni dowiemy się co u Jangwy Rachele i Mamy Mai...
Dużo zdrówka i spokoju Meegi i odpoczywaj dużo -
Meeegi, gratuluje Jagodki Niech dalej rosnie zdrowo
Wyobrazam sobie jak sie musialas martwic...najwazniejsze, ze wszystko dobrze
Lucy, ....Kochana i czekamy na wiesci rowniez od Ciebie
Kitaja, juz bardzo dlugo nie pisze... chyba nas oposcila.
Ciekawa jestem jak bedzie wygladac druzyna naszych dzieciaczkow
Mama Mai i ja mamy wizyte w przyszlym tygodniu. Jangwa, Ty kiedy ?
Tulisia, wielkie odliczanie czas zaczac Kciuki zacisniete
ps. widze, ze u Kitaji tez synek.Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 09:11
Tulisia lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyRachele Słońce dobrze że się odzywasz i tryskasz dobrym humorem
Ja mam usg prenatalne za równiutko tydzień i już nie mogę się doczekać choć też stresuję się przeogromnie... Ale tyle zleciało to i ten tydzień jakoś zleci
Ja mam dziś lenia, zjadłam śniadanko i znowu leżę w łóżku. Trochę mi smutno bo mąż musiał niezapowiedzianie wziąć dyżur za chorą koleżankę i niestety jestem sama cały dzień a mieli być goście i świętowanie urodzin (przełożone na niedzielę).
Na procesję się nie odważyłam iść bo u mnie upał się zrobił i bałam się że nie wytrzymam i pójdę dopiero wieczorem na mszę. A tak to pewnie spędzę dzień na tarasie z książką...
Miłego dnia dziewczynki!!! -
Rachele - jeszcze nie wiem, ale mam nadzieję, że uda mi się na przyszły tydzień umówić
U mnie pogoda średnia...niby słonce świeci, ale wiatr nieprzyjemny, ale w sumie u mnie na osiedlu zawsze mocno wieje więc może nie jest tak źle... mam nadzieję, że dziś na jakiś spacer się wybiorę lub jakiś grill się szykuje -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey
o ja też liczyłam na wieści od Mysi
Megi - gratuluję córci, śliczne imię wybraliście
u nas też pogoda taka sobie, niby gorąco bo 25 stopni ale wiatr silny wieje taki zimny i raz praży słońce a za chwilę ziębi wiatr brrrrr
ja we wtorek jadę na pobranie krwi, będę robić toxo, a wizyta w następy czwartek, jeszcze równo dwa tygodnie, ale to na nfz więc będzie bez usgWiadomość wyedytowana przez autora: 4 czerwca 2015, 13:01
-
Dzięki dziewczyny. Rachel termin porodu Mam na 9.10.2015 Mama Mai Ja tez uważam ,se to jak czuje maleństwo to jedna z najpiękniejszych rzeczy jaka Nam się przytrafia
Wiesz Azande Ja chodzę prywatnie i Mój gin tez nie robi co wizytę usg .... -
Witajcie!
Przepraszam, że tak późno, ale cały dzień byliśmy poza pensjonatem. Połowę dnia na plaży, potem pojechaliśmy na Hel i na końcu z Julą na gokarty. Cudowny był dzień! Chociaż bardzo, bardzo wietrzny. Jula po prostu zachwycona- ale to już pisałam wczoraj
A u mnie @ nadal nie ma. Zrobiłam test, ale nie z pierwszego siku- ponieważ musiałam iść o 4-ej rano i nie miałam kompletnie siły wtedy robić. Test według mnie negatywny. Co prawda przy dużej dozie wyobraźni można dopatrzyć się cienia cienia, ale ja w takich wypadkach wolę nie kierować się wyobraźnią i dlatego oznaczam go jako negatywny. I cóż teraz nie wiem, czy to jeszcze za wcześnie, czy test był do du...- był tutaj w aptece tylko jeden rodzaj testu, którego nie lubię i mu nie ufam, ale kupiłam go, ponieważ nigdzie nie mieli innego, czy mam jakieś zaburzenia i dlatego @ nie ma.
Te myśli trochę zakłócają mi nasz wypoczynek. Ale dla męża i Juli staram się o tym nie myśleć i dobrze bawić. Pomartwię się w domu.
Zobaczymy co kolejne dni przyniosą. Trochę jestem rozczarowana tym negatywnym testem
Przesyłam Wam Kochane mnóstwo wietrznych buziaczków! Dobranoc!lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Megi ladne imie gratuluje dziewczynki pod sercem
Dziewczyny jak ten czas leci szybko..zaczynalysmy od rozmow o staraniach a tu juz mamy imiona dla dzieci
Ja chcialam wiedziec a teraz to juz nie wiem..w pracy rozmawialismy i troche zmienilam zdanie..i chyba na polowkowym nie zapytam o plec..moze pozniej
Mysia i wszystkie starajace sie dziewczynki czekam na dobre wiadomosci
-
Meegi oj musiałaś się zdenerwować tym incydentem... Ale bardzo się cieszę, że z Jagódką wszystko dobrze! Rośnijcie Kochane spokojnie i odzywajcie się do nas :*
Mama Mai gratuluję! To niedługo zaczną się kopniaczki!!
Mysiu Kochana odpoczywaj przede wszystkim i ciesz się rodziną! Co do testu to nie wiem czy planujesz robić jeszcze na wyjeździe, czy w domu, ale koniecznie daj znać, bo czekamy z kciukami cały czas Ja nie chcę Cię nakręcać ale ja zaczynałam od cienia cienia cienia, i tak naprawdę zrobiłam kilka testów w ciągu wielu dni i prawdziwego pięknego się nie doczekałam, zawsze blade... a tu mój cień teraz kopie jak szalony! Trzymaj się Kochana!
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Mysia, kochana ciesze sie bardzo, ze spedziliscie tak cudowny dzien!! Ile nowych emocji i wrazen!
Jesli chodzi o test, mam takie same doswiadczenia jak KkasienkaA; w tej ciazy poszlam od razu na bete, zeby sie nie stresowac cieniami itd. Po pozytywnej becie, zrobilam test a tam ledwo cien cienia...
Trzymam Kochana mocno kciuki!!!... i zycze kolejnego wspanialego dniaMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Moje Drogie,
zycze radosnego dnia! Juz piatek!!!!!
Tulisia, jak sie czujesz?? Bardzo mi sie podoba Twoj spadek temp!
Buziaki dla kazdej z Was!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 07:34
Tulisia lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)