Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachele, ja się czuję wyśmienicie Po infekcji nie ma już prawie śladu (dzięki ci Marzusiax za nazwę tego żelu - nawet gdy smarowałam z zewnątrz to taka ulga...!!! ), a poza tym nowina dnia jest taka, że moja rodzona siostra w nocy urodziła zdrowego synka! Chłopaczek waży 4 kg i mierzy 54 cm i jest wszystko dobrze - zarówno z dzieckiem jak i z mamą. Poród odbył się ekspresowo, bo o 12.30 siostra poczuła silniejsze skurcze (rozwarcie na 3 cm) a za godzinę mały był już na świecie ( swoją drogą też bym tak kiedyś chciała ) a więc dzień zaczął się pięknie i niech taki też będzie dla was!
Od jutra przestaję mierzyć temperaturę. Zawsze to o jeden czynnik stresogenny mniejMysia 15, KkasienkaA, kehlana_miyu, lucy1983, majeczka8 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Witajcie Kochane
Megi ciesze się ze napisałaś! Witaj w klubie mam córeczek niech Jagodka zdrowo nam rośnie
Mama_Mai no to teraz zaczną się coraz mocniejsze musniecia i kopniaczki, cudowna sprawa
Mysia Kochana tak się ciesze ze tak miło spędzać czas Julcia szczęśliwa, rodzice też pogoda Wam dopisuje, ten wyjazd Wam się należał! A cóż jeśli chodzi o test no to ja już skrycie się ciesze, bo podobnie jak dziewczyny, tez zawsze cień cienia miałam może znajdziesz gdzieś w aptece jeszcze inny test a jak nie to zrobisz po powrocie do domu. Czekamy tu wszystkie na wieści od Ciebie. Jeju ale bym chciała żeby Ci się udało
Tulisia super ze infekcja wyleczona. No i przede wszystkim gratuluję siostrzenca takie małe złotko, żyję na świecie dopiero kilka godzin a już tyle radości wprowadził tez bym chciała mieć taki poród
Buziaki dla Was wszystkich i miłego dnia życzę :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 08:19
Mysia 15, Tulisia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhey
Mysia dobre wieści póki nie ma @ to czekamy i fajnie sobie odpoczywacie nad morzem, zazdroszczę Wam
Tulisia - super że wszystko wraca do normy
wszędzie trąbią o tym długim weekendzie, tylko nie wiem kto ma ten długi weekend, chyba tylko w szkołach, bo dookoła wszystko czynne i wszyscy moi znajomi normalnie pracują dzisiaj, a u Was jak tam macie długi weekend?
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
Kochane dziękuję! Co ja bym bez Was zrobiła! )
Koasieńka, Rachele dajecie mi nadzieję. Zawsze myślałam, że muszą być mocne dwie kreski, żeby był Dzidziuś, a tu okazuje się, że niekoniecznie
Nadal @ nie ma, więc jest nadzieja.
Dzisiaj piękne słoneczko. Idziemy teraz na plażę, a potem jedziemy do Gdańska, Gdyni i Sopotu. Na szczęście nie mam czasu się zamartwiać- w domu bym pewnie oszalała.
Tutaj naprawdę jest cudownie. Taki rodzinny wyjazd to super sprawa!
Życzę Wam miłego dnia! Buziaczki!KkasienkaA, lucy1983, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysia 15 - myślę, że coś jest na rzeczy skoro @ nie ma a na teście dopatrzeć mogłaś się cień cienia . Super, że wyjazd wam dobrze mija . To dziś będziesz w moich okolicach ładniejsza pogoda dziś..
Tulisia - dobrze, że już po infekcji nie ma śladu mam nadzieję, że owocne będzieTulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAzande mi lekarz kazal do konva 1 trymestru brac kwas foliowy bezwzglednie, a pozniej to juz jak chce.
Mam pytanie. Czy rodzinny moze mi wypisac luteine?? Bo wizyta dopiero w srode a mi zbraknie do weekendu...
Mysiu ciesze sie ze @ nadal brak tez mysle ze cos jest jednak na rzeczy:DWiadomość wyedytowana przez autora: 5 czerwca 2015, 10:04
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTulisia ja tez ci gratuluje siostrzenca kawal cholpaka z niego
u nas chrzesniaczka meza co chwile sie pyta czy to chlopczyk czy dziewczynka
no a wczoraj sie pytala czy sa takie tabletki zeby dzidzius sie urodzil zdrowy... rozwala mnie na loptki takimi pytaniamiTulisia lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:Azande no brzuszka juz nie ukryje chociaz poki co wiecej w nim tluszczyku niz dziecka no i moj Groszek wedruje w gore dzis serduszko bylo slychac dosc wysoko z 3 cm pod pepkiem
Kochana, uwielbiam czytac takie wpisy....
U mnie widac bardzo brzuszek...ale dla tych co mnie znaja ja mam brzuszek plasmi jak deska a teraz jest juz spory... ale obcy mysla ze to tluszczyk Ostatnio pani w aptece mi powiedziala, ze to chi pierwsze tygodnie bo nic nie widac a ja mam moj olbrzymi balonik Moj M mi caly czas powtarza, ze widac bardzo.
To z czego jestem bardzo zadowolona, to moj biust..... Normalnie mam 2 a tu cudna 3 jest Fajnie by bylo gdyby tak zostalo hihihihilucy1983 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyU mnie na razie nikt nie wpadł że jestem w ciąży, a to już 12 tydzień, niedługo zaczynam drugi trymestr, wie o ciąży tylko mąż, teście i moi rodzice no i siostra, ostatnio tzn wczoraj powiedzialam córci, bardzo się ucieszyła, powiedziałam jej że to tajemnica i mam nadzieję że nie wygada się nikomu
KkasienkaA, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie Kochane
Tulisia - jak dobrze że infekcja przeszła i tryskasz dobrym humorkiem tak trzymać a dobra pogoda na pewno pomaga w dobrym nastroju
Mysia - jak się cieszę że urlop upływa tak błogo i że Jula szczęśliwa ja nadal trzymam kciuki że @ jednak nie zawita bierz to na spokojnie i zrób test jak wrócisz do domu a teraz żyj chwilą i pięknymi momentami a będzie co będzie
Azande - ja teraz biorę Femibion 1 a tam jest 0,8 mg kwasu foliowego a za dwa tygodnie pewnie przejdę na Femibion 2 atam jest chyba tylko 0,4 mg i DHA.
Mnie wczoraj strasznie muliło i miałam mdłości cały dzień i siłę na nic... Przeleżałam dzień na tarasie, dopiero wiecorem zmusiłam się na spacer, który w sumie dobrze mi zrobił
Dziś mi minimalnie lepiej ale pewnie tylko dlatego że mąż był rano w domu, dopiero teraz poszedł do pracy. Na obiad była pizza i nawet coś zjadłam a najważniejsze że nie musiałam gotować bo od tego mnie dodatkowo mdli... Na deser smothie z truskawek, mango i kefiru żeby było coś zdrowego. W ogóle mam taką ochotę na arbuza...
U mnie niby nie ma wielkiego wzrostu wagi ale brzuszek mi nieźle wywaliło ale to raczej mięśnie puściły i te jelita... Najgorsze jest to, że została mi tylko jedna para dżinsów która nie uwiera... a do pracy przecież w dresach nie pójdę
Więc dzisiaj zaszalałam i kupiłam pierwsze spodnie ciążowe i są boskie - z taką elastyczną częścią aż pod piersi i nareszcie nic mnie nie ciśnie, jaka to ulga i nawet nie były droższe od normalnych spodni
A teraz uprawiam słodkie lenistwo na leżaku pod parasolem, u nas jest chyba z 30 stopni...
Miłego dnia Kochane!Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny