Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
lucy1983 wrote:Tulisia a ja gapa gratuluję cioci zdrowego siostrzeńca i jego rodzicom oczywiście też
lucy1983 lubi tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyU nas też upał że się schowałam na chwilę w sypialni bo na tarasie za gorąco
Ja dziś byłam u fryzjera na obcinanie końcówek i poprawę humoru a moja fryzjerka mówi do mnie że już po mnie widać
Potem mnie czeka robienie sernika na zimno i sosu do lazanii bo mamy jutro gości i świętujemy w końcu moje urodziny
A mąż już chłodzi piwko na finał ligi mistrzów, nareszcie ma wolne i w końcu może bachnąć piwko bo w trakcie starań alko było zabronione
Tulisia lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Przedłużyliśmy pobyt do poniedziałku Mężowi udało się wziąć dodatkowe wolne w pracy i dzięki temu unikniemy dzisiejszych korków- pewnie wracalibyśmy ok 11 godzin.
Wczoraj była piękna pogoda! Cały dzień byliśmy na plaży!
Więc jeszcze jeden dzień wypoczynku!
Miłej niedzieli Wam życzę!kehlana_miyu, majeczka8, Tulisia, meeegi1771, lucy1983, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Hej. U Nas tez gorąco okropnie ! Byłam w pracy to taka patelnia ale już na szczęście w domku tu jest chłodni jakby klima chodziła także luzik
Niedługo obiad zrobię i tak to dzień zleci. Wczoraj byłam na polówkowym Córka rośnie jak na drożdżach wymiarami z usg jest tydzień starsza waży 550g taka malutka ,a miłość największą !
Pozdrawiam i miłego dnia :*Tulisia, Mysia 15, kehlana_miyu, lucy1983, monilia84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej
U mnie dzis pochmurno, burzowo i deszczowo ale to przyjemna odmiana po ostatnich upalach
Ostatnie 2 dni spedzilam z moim ukochanym na dworze i slonce mnie spalilo, chociaz praktycznie nie wychodzilam z cienia pieka mnie ramiona jak cholera!!!
Za to ciesze sie bo w srode juz mam wizyte podejrze mojego Groszka moze uda sie zajrzec miedzy nozki i poznac plecMysia 15, meeegi1771, monilia84, kierzynka lubią tę wiadomość
-
Witajcie u mnie tez goraco ze ojejj!
Bylismy na zakupach kupilam kilka rzeczy wiekszych bo juz mi ciasno w moim rozmiarze..po zatym odpoczelam chwile i teraz bede miksowac truskawki
z jogurtemWiadomość wyedytowana przez autora: 7 czerwca 2015, 18:22
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Witajcie
Co slychach po weekendzie? U nas UPAL
Powiem Wam, ze u mnie 2 trymestr.... juz wolalam 1 jesli chodzi o objawy Od piatku bole glosse ( a w piatek to na oczy nie widzialam), mdlosci (??), wrocilam do mojego naturalnego rytmu spania czyli jest 2 a ja nawet nie mysle spac energia zero! Ojjjjjjj No nic wazne, zeby Malenstwo bylo zdrowe
Zycze Wam radosnego poranka
ps. Tulisia, co slychac na polu walki?
Jeszcze tylko 1 dzien!!! Kciuki bardzo mocno zacisniete!!!!! NIche 21dc przyniesie Ci szczescie tak jak mnieWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 07:34
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele kochana, wytrzymasz wszystkie objawy dla swojego Frędzelka, dasz radę! O powiedz mi, jeden dzień u mnie do czego, bo nie bardzo wiem?
Mamo Mai, mówisz że u ciebie deszczowo i burzowo było wczoraj, a zobacz, u nas nie spadła ani kropla (a mieszkamy całkiem niedaleko siebie ) U nas jest okropna susza i wszyscy wyczekują deszczu jak zbawienia.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia wrote:Rachele kochana, wytrzymasz wszystkie objawy dla swojego Frędzelka, dasz radę! O powiedz mi, jeden dzień u mnie do czego, bo nie bardzo wiem?
Mamo Mai, mówisz że u ciebie deszczowo i burzowo było wczoraj, a zobacz, u nas nie spadła ani kropla (a mieszkamy całkiem niedaleko siebie ) U nas jest okropna susza i wszyscy wyczekują deszczu jak zbawienia.
hihihihih Ty pewnie odliczasz godziny Kochana
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:hihihihih Ty pewnie odliczasz godziny Kochana10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
Tulisia - ja mam nadzieje, że u Ciebie lokator już jest a u Mysi to już na pewno jest jak @ nie ma
Ja być może będę miała wizytę
Mnie dopadło jakieś przeziębienie Gardło pobolewa, katar ...herbata z cytryną i miodem poszła w ruch ...
Rachele - 21 dc jest szczęśliwym dniemWiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 10:33
Mysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyhey i ja się witam po weekendzie
też czekam z niecierpliwością na wieści od Mysi i Tulisi ))
u nas też gorąco, wczoraj popadało tak koło 13 ale to tam tyle co nic, dużo więcej by się tego deszczu przydało
Jangwa - mogę Ci przybić piątkę i ja chora, dopiero co mi przeszedł katar i znowu jakiegoś wirusa złapałam, kupiłam sobie syrop prenalen w aptece, ale wątpię żeby mi coś pomógł, oby szybko mi puściło
dzisiaj byłam w laboratorium na pobraniu krwi, musiałam sobie toksoplazmozę zrobić, ja mam wizytę dopiero w przyszłym tygodniuMysia 15 lubi tę wiadomość
-
Azande, na wieści ode mnie poczekacie jeszcze z tydzień Aczkolwiek sama jestem bardzo ciekawa.
Powiem wam, że niemierzenie tempki po owulacji to najlepsze co mogłam zrobić. W moim przypadku niewiedza jest darem Nie wiem jaką mam temperaturę i się nie zastanawiam, czy za niska czy za wysoka, czy siaka lub owaka, zero stresu. Polecam tą metodę wszystkim staraczkom.10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.