Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie po weekendzie ja dzisiaj odpoczywam ponieważ weekend był dość aktywny, stwierdziliśmy z mężem ze to ostatni czas na wysoki ze znajomymi i póki czuję się dobrze będziemy korzystać. mam pytanie do dziewczyn które czują już ruchy jak to u was jest czy czujecie codziennie systematycznie maluszka czy zdarza się dłuższa przerwa i nie czuj się nic?3 Aniołki w niebie
-
Tez czekam niecierpliwie na wieści od Mysi i Tulisi baaardzo bym chciała żeby zagościły u Was fasolki. Trzymam kciuki!! :*
Lili jeśli chodzi o ruchy to już tak od około 2-3 tyg czuje codziennie i regularnie w miarę. Szczególnie aktywna jest mała w nocy ale i w dzień tupta ostatnio siedziałam to teściowa przez bluzkę zauważyła jak mi brzuch podskoczylkierzynka, Tulisia, Mysia 15, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Witam Was
Także czekam na wieści!
Tulisia to kiedy planujesz testować?
Mysia to pewnie jutro rano przekaże (ja wierzę, że dobre) wieści, bo przedłużyli pobyt do dziś
Lili ja czuję ruchy codziennie, ale jak ja jestem raczej spokojna. Bo jak ciągle gdzieś chodzę to nie, dopiero jak się położę, czy stanę to tak. No i łobuziak lubi mnie budzić i nie wiem dlaczego upodobał sobie 7 rano... Bywają dni jak dziś, że da mi pospać dłużej, ale 7 stała się już pewną regułą. Kopie też często w szczególnych przypadkach- lubi w kościele, jak słyszy motory, czy jak położę książkę na brzuchu Co wydaje mi się niebywałe! Wczoraj mąż dostał pierwszego kopa, ale Dziedzic już się chyba wkurzył, że on nie czuje, bo tak kopnął, że aż mnie zabolało Próbowałam bawić się z nim i dotykać brzucha w pewnych miejscach i czekać na odpowiedź, ale jeszcze nie odpowiada Poczekamy
kierzynka oj tak to cudowne uczucie! Ale myślę, że już nie długo, bo ja pierwsze rybki to tak ok 16 czułamjangwa_maua, kierzynka, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA u mnie juz bylo tak przyjemnie chlodno, ale od godziny slonce piecze jak szalone.
Jangwa ja tez dolaczylam do grona zaziebionych boli gardlo i kupilam juz cytrynke bede pic ciepla wode z sokiem moze to pomoze, a jak nie to tantum verde psikane mam w domu moze to cos da -
KkasienkaA, chcę testować w niedzielę najwcześniej, może w poniedziałek. Dni mijają mi szybko, bo od rana do południa się dużo uczę, potem obiad, sprzątanie, a po południu rwę truskawki (mamy małe poletko). Nawet nie wiem kiedy minął poprzedni tydzień10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witajcie.
Dotarliśmy do domku.Męcząca jest taka długa jazda. Ale wspomnienia niesamowite, cudowne itd. !!!
Wróciłam i dopadły mnie zmartwienia. Dzisiaj mam 33 dc. Cykle mam 26/27. @ nadal nie ma, a testy wychodzą negatywne Teraz mam 19 dpo. Więc myślę, że coś jest nie tak. To niemożliwe, żeby testy nadal wychodziły negatywne. Zrobię jeszcze jutro rano, ale nie sądzę żeby coś się zmieniło. Test robiłam w sobotę- negatyw oraz dzisiaj jak wróciłam- z tym, że to był test z allegro paskowy, więc nie wiem na ile on jest wiarygodny- nigdy takich nie robiłam.
Nie wiem dlaczego @ nie ma, a testy negatywne? Temperatura nadal w górze (co prawda przez kilka dni była bardzo skacząca- spadała w jednym dniu, w drugim do góry itd.- teraz od 5 dni utrzymuje się na stałym poziomie.
Tak się martwię. Na urlopie spychałam zmartwienia na dno podświadomości, ale w domu już tak się nie da.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 czerwca 2015, 22:15
-
Raczej nie. Myślę, że miałam w 13 lub w 14 dc. Ech nigdy nie idzie nic po prostu prosto.
Czytam dlaczego może nie być @, a testy są negatywne, ale lepiej niektórych informacji nie czytać, ponieważ jeszcze bardziej się denerwuję. Pierwszy raz w życiu mam taką sytuacje. Zawsze @ przychodziła jak w zegarku, a jeżeli nie przychodziła to testy były pozytywne. A teraz nie wiadomo co się dzieje. tego mi jeszcze brakowało -
Mysiu, nie czytaj głupot w internecie! Można się do zawału doprowadzić. Czasami @ spóźnia się z tak prozaicznych powodów jak podróż albo stres, może też jednak mimo wszystko owulacja była trochę później. A może po prostu jesteś jednak w ciąży, tylko do zagnieżdżenia doszło późno i testy jeszcze nie wyłapują. Zrób test jutro, jak planowałaś, a jeżeli nic nie wyjdzie, idź na betę. Jeżeli beta negatywna, umów się do ginekologa, ale najprawdopodobniej nie dzieje się nic złego.
Mysia 15 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015