X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 18:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi co chcieli dupka odstawić to zaczynałam krwawić, a próbowaliśmy odstawić od 3 miesiąca... Zeszło się jeszcze parę miesięcy, ale przyszedł taki dzień, że nawet bez większego schodzenia z dawki przestałam brać i bez żadnych sensacji :)

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tulisia mi powiedziała ginka ze lepiej jak w ciąży progesteronu jest za dużo niż za mało. Ja cały czas biorę luteine dowcipna.

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja brałam dupka do 3 miesiąca. Nie miałam wcześniej badanego progesteronu. ... po odstawieniu nic się nie działo. Mysia chyba dziś z Julka miałabyc u lekarza jak dobrze pamiętam .... jeżeli tak to odezwij się Kochana Co i jak :*

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 20:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No właśnie jakoś wizyta w ZUSie i z Julą u lekarza były blisko siebie... Mysiu odezwij się!

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 21:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia trzymam kciuki za wizytę Juli. I mam nadzieję że ten ZUS się w końcu od ciebie odczepi...
    Odezwij się kochana!!!

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lipca 2015, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu ja tez czekam na wiadomosci od ciebie kochana :*:*:*

• Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 16 lipca 2015, 22:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję Wam z pamięć Kochane.

W Zusie byłam w środę- i nie było lekarza! Rozchorował się. Ale badanie zaliczyli- zwolnienie zasadne. I teraz trzeba pewnie czekać na kolejne wezwanie :(

Z Julą byłam dzisiaj na badaniach. Na razie pani doktor nie widzi niczego niepokojącego, ale decydujące będzie badanie usg, które mamy 14 sierpnia. Powiedziała, że musimy dokładnie przebadać, ponieważ z takimi bólami nie ma żartów. Więc w sumie wcale się nie uspokoiłam. Czekam teraz do sierpnia i mam nadzieję, że dobrze wyjdzie.

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 07:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu wszystko będzie dobrze z Julcia :* dobrze ze pani doktor nie zlekcewazyla was i skierowala na dalsze badania :)

A my jestesmy juz w drodze do lodzi na polowkowe :) trzymajcie kciuki za nas ;)

Tulisia, lucy1983, KkasienkaA, Mysia 15, meeegi1771, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 07:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Tulisia mi powiedziała ginka ze lepiej jak w ciąży progesteronu jest za dużo niż za mało. Ja cały czas biorę luteine dowcipna.
    No właśnie tak i ja myślę. No ale nic, tydzień muszę wytrzymać :)

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Mysiu wszystko będzie dobrze z Julcia :* dobrze ze pani doktor nie zlekcewazyla was i skierowala na dalsze badania :)

Trzymam kciuki za was Mamo Mai! I trzymam kciuki za Julkę Mysi. Musi być dobrze! :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu- dobrze, że lekarz nie zlekceważył i Julka zostanie dokładnie przebadana, a będzie wszystko dobrze ;)

Mama_Mai - kciuki zaciśnięte i czekamy na wieści :)

Ja wczoraj wróciłam od kuzynki z 4 kartonami ubranek... hehe :D

lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • kierzynka Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai juz polowkowe... jak ten czas szybko leci ;)
    Za chwilę będą tu porody ;)

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana, wiem że się martwisz, ale mam nadzieję, że z Julą wszystko będzie dobrze. To że lekarz zleca dodatkowe badania dobrze świadczy o nim, no niestety czasem tak jest, że nawet lekarze nie mają pewności co do diagnozy i robią dodatkowe badania, żeby się upewnić albo wykluczyć. Wiem, to z własnego podwórka, bo moja rodzina jest mocno lekarska, i mąż i brat i bratowa i teściowie i każdy z nich opowiada o niepewnych przypadkach, gdzie trzeba było zrobić dużo badań żeby postawić diagnozę.

Nie martw się na zapas!

I całe szczęście ZUS znowu oddalony:)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa ale szczęściara z Ciebie :) ja to nie mam po kim dostać ubranek, mało dzieci w rodzinie, a jak już są to tak daleko, że nie opłaca się to całe wysyłanie i przekazywanie... Ale liczę na hojność rodzinki i znajomych :)
    Dziadkowie na szczęście zobowiązali się kupić wózek :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kierzynka wrote:
    Mama_Mai juz polowkowe... jak ten czas szybko leci ;)
    Za chwilę będą tu porody ;)

Kierzynka a ty kiedy masz połówkowe? Bo już wyleciało mi z głowy... U ciebie też prawie połóweczka :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:

Mama Mai kciuki u mnie mocno zaciśnięte :)

Ale na pewno będzie dobrze :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehhhh muszę się zabrać za pracę, a takiego mam dziś lenia :( i tak gorąco u mnie w biurze... Ale chyba dziś ucieknę wcześniej do domu :) ma być 38 stopni :(

Wczoraj byłam po pracy na basenie i to była taka ulga na te upały i na moje plecy :) Koniecznie muszę to powtórzyć w weekend :)

Macie jakieś weekendowe plany??? :)

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja niestety w weekend pracuję. Ale za to wczoraj i dziś mam wolne. A dziś po raz pierwszy w życiu robię ogórki kiszone w słoiki. Ciekawa jestem co z tego wyjdzie :)

kierzynka lubi tę wiadomość

relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu Kochana bardzo dobrze, że robią badania, jeszcze chwila a będziesz dużo spokojniejsza. Pozdrów Juleczkę :)

Mama Mai kciuki zaciśnięte!!! Czekamy na wieści :D

Ja też niby nie miałam skąd dostać ubranek, a tu dwie torby od mamy z pracy się znalazły :) Teraz planuję im w podziękowaniu jagodzianki upiec :)

Lucy podobno tak się utarło, że to dziadkowie kupują wózek :) Ja dopiero ostatnio się dowiedziałam, bo zawsze myślałam, że to ojciec dziecka :) U nas też dziadkowie płacą, zapowiedzieli zakupy na wrzesień :) A ja patrzę i patrzę i żaden mi się nie podoba... :(

Tulisiu już robisz? Ja Ci powiem, że miałam mnóstwo słoików i kwaszonych można powiedzieć, że mi zabrakło. Przydają się non stop! A to do zupy, a to do sałatki, a to po prostu do obiadu. W tym roku też zrobię, ale duuużo :)

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Mai mocno trzymam kciuki!!! Pisz po wizycie szybciutko Kochana!

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 416 417 418 419 420 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ