Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
- 

WIADOMOŚĆ

- 

Hej Kochane my też już po wizycie

Z Antkiem wszystko dobrze, pierwszy raz pokazał buziaka
 Mąż stwierdził, że ma duże usta- po nim oczywiście 
 Waży 1430 (na pewno ponad 1400, ale nie zapamiętaliśmy dokładnie). Pytałam lekarza i powiedział, że nie będzie za duży- całe szczęście, bo zależy mi na naturalnym porodzie 
 Szyjka już się nie skraca, dostałam znowu coś na infekcję w moczu, bo znowu coś wyszło. Więc ogólnie super, wszystko do przodu 
Mama Martynki gratuluję dobrych wieści! I oczywiście zgody na wyjazd. Ja kocham Zakopane, aż już mąż się denerwuje, bo ja co roku chciałam tam jeździć
 A co do Twojego męża, to kurcze już sobie wyobrażam, jak nie będzie mógł Cię puścić z objęć po takim czasie! To będzie piękne 

majeczka8, mama Martynki, Truskaweczka83, kierzynka, kehlana_miyu, Tulisia lubią tę wiadomość
                                 - 

Kasienka gratuluję udanej wizyty, niech Antoś dalej rośnie zdrowo.
U mnie z mężem początki rozstan były ciężkie, ale po 6 latach cieszymy się z tego co mamy, a najwazniejsze że mamy siebie i dzieciaczki.
Może na fb stworzymy podobną listę jak tutaj, z datami porodów,imionami maluchów i @ naszych kochanych staraczek.
                                    KkasienkaA lubi tę wiadomość
                                 - 

Dziewczynki a jak dołączyć do grupy na fb?
Założyłam konto: Grzegorz Koza
Może mnie ktoś dodać?
Albo jak nazywa się grupa?
Prawdziwego fb nie mogłam bo zastanawiam się czy ktoś mnie zna?
Tzn, dużo pisałam o sobie i nie chciałabym, żeby mnie np dyr zlokalizowała, lub ktoś z okolicy, a może tak być, że jest na OF, nigdy nie wiadomo.
Wiem, ze by mi to zaszkodziło w życiu prywatnym.
Ja imiona wybrałam dla następnego dziecka: Antoś lub Nikodem, a dziewczynka to Nikola
A moja córka to Wiktoria
Ale Wam mamuśki leci - już nawet 30 tc
Super
Jeszcze 10 tyg i dzidziusie bedą z Wami
Ciotka się cieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 08:34
 - 
                        nick nieaktualnySuper pomysl z ta lista

Kasienka jak masz zdjecie swojego dziedzica to pochwal sie
 czekamy tu juz od dawna zeby zobaczyc jego buzke 
Mamo Martynki podziwiam ciebie i twojego meza ze dajecie rade tak dlugo sie nie widziec... moj pracuje poza domem tylko od poniedzialku do piatku a i tak jest ciezko

- 

mama Martynki wrote:Truskaweczka przyjmij zaproszenie do przyjaciółek i wyślij mi link do swojego konta na fb wtedy będę mogla dodać Cie do naszej grupy.
już wysłałam dzięki
nie przestraszcie się Grzegorza Kozy

Tulisia lubi tę wiadomość
                                 - 

Mama Mai no niestety nie mamy fotki, bo tak z każdej wizyty to on nam nie drukuje, tylko z tych ważniejszych
 Następne mamy 17.08 więc może wtedy.
My dziś posadziliśmy kwiatki przy grobie Aniołka naszego
 Wstawię Wam fotkę na fb. Ale niestety daliśmy trochę plamę z krzyżem... Bo zamówiliśmy pomniczek i w ogóle, ale zapomnieliśmy o jakimkolwiek krzyżu! Stwierdziłam, że jak gdzieś zobaczę ładny to kupimy i dokleimy, a na razie jest ten z pochówku.
Lecę piec biszkopt do tortu rocznicowego
 Rocznica w poniedziałek, ale mama zamówiła z nas mszę na niedzielę, więc wypada zaprosić ich na jakieś ciacho 
 Pierwszy raz będę robiła tort kryty masą cukrową, mam nadzieję, że wyjdzie 
                                 - 
                        nick nieaktualny
 - 
                        nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!!! Nie odzywałam się troszkę bo przed urlopem jak zwykle stres, i w pracy żeby wszystko możliwe pozamykać, i w domu z pakowaniem i planowaniem wyjazdu i jeszcze wczoraj byliśmy u teściów ba jedzeniu... Ufff ale udało się i już jedziemy! Dziś tylko do Berlina a jutro dalej kierunek domek
 Na razie jedzie się dobrze choć wczoraj zaczęły się wakacje dla dzieciaków i dużo aut na autostradzie...
Helen - witam na naszym forum, mam nadzieję że będziesz się czuć tu dobrze
Kkasieńka - fajnie że z Antosiem wszystko dobrze i w końcu dał sobie zobaczyć buźkę
Mama Martynki - życzę Wam udanego wypoczynku
 ja też uwielbiam Tatry i ciągle myślę że muszę zabrać tam męża. Mozę w przyszłym roku się uda, skoro jeszcze mój brat przeprowadza się do Nowego Targu 
 I fajnie że szyjka się nie skraca 
 to super wieści 
Pszczoła - u Kornelki na pewno wszystko będzie dobrze
 nie martw się ba zapas 
Kierzynka - gratuluję udanego połówkowego
Tulisia - oooo jak Wam dobrze
 spędzajcie miło weekend 
 kiedy udziesz znowu do gina?
Monilia - jak u Ciebie??? @ przyszła ? Oby nie
Jangwa - uśmiałam się z kaczuchów
 Oby Maja została Mają 
 bo brakuje nam dziewczynek...
Co do imion to chyba Majeczka się jeszcze nie zdradziła z imieniem... U nas ostatnio na tapecie jest Beniamin, mały Beni i doroślejszy Ben...obojgu się podoba i pasuje w Niemczech i w Polsce też chyba nie brzmi dziwnie... Zobaczymy czy tak już zostanie
 czy jeszcze coś innego wymyślimy 
Miłego dnia i dalszych dni! Mam nadzieję że będę miała was czas podczytywać i pisać ale różnie to może być więc się nie martwcie

Helen, mama Martynki lubią tę wiadomość
                                 - 
                        nick nieaktualny