Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Kochane my też już po wizycie
Z Antkiem wszystko dobrze, pierwszy raz pokazał buziakaMąż stwierdził, że ma duże usta- po nim oczywiście
Waży 1430 (na pewno ponad 1400, ale nie zapamiętaliśmy dokładnie). Pytałam lekarza i powiedział, że nie będzie za duży- całe szczęście, bo zależy mi na naturalnym porodzie
Szyjka już się nie skraca, dostałam znowu coś na infekcję w moczu, bo znowu coś wyszło. Więc ogólnie super, wszystko do przodu
Mama Martynki gratuluję dobrych wieści! I oczywiście zgody na wyjazd. Ja kocham Zakopane, aż już mąż się denerwuje, bo ja co roku chciałam tam jeździćA co do Twojego męża, to kurcze już sobie wyobrażam, jak nie będzie mógł Cię puścić z objęć po takim czasie! To będzie piękne
majeczka8, mama Martynki, Truskaweczka83, kierzynka, kehlana_miyu, Tulisia lubią tę wiadomość
-
Kasienka gratuluję udanej wizyty, niech Antoś dalej rośnie zdrowo.
U mnie z mężem początki rozstan były ciężkie, ale po 6 latach cieszymy się z tego co mamy, a najwazniejsze że mamy siebie i dzieciaczki.
Może na fb stworzymy podobną listę jak tutaj, z datami porodów,imionami maluchów i @ naszych kochanych staraczek.KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Dziewczynki a jak dołączyć do grupy na fb?
Założyłam konto: Grzegorz Koza
Może mnie ktoś dodać?
Albo jak nazywa się grupa?
Prawdziwego fb nie mogłam bo zastanawiam się czy ktoś mnie zna?
Tzn, dużo pisałam o sobie i nie chciałabym, żeby mnie np dyr zlokalizowała, lub ktoś z okolicy, a może tak być, że jest na OF, nigdy nie wiadomo.
Wiem, ze by mi to zaszkodziło w życiu prywatnym.
Ja imiona wybrałam dla następnego dziecka: Antoś lub Nikodem, a dziewczynka to Nikola
A moja córka to Wiktoria
Ale Wam mamuśki leci - już nawet 30 tc
Super
Jeszcze 10 tyg i dzidziusie bedą z Wami
Ciotka się cieszy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 sierpnia 2015, 08:34
-
nick nieaktualnySuper pomysl z ta lista
Kasienka jak masz zdjecie swojego dziedzica to pochwal sieczekamy tu juz od dawna zeby zobaczyc jego buzke
Mamo Martynki podziwiam ciebie i twojego meza ze dajecie rade tak dlugo sie nie widziec... moj pracuje poza domem tylko od poniedzialku do piatku a i tak jest ciezko -
mama Martynki wrote:Truskaweczka przyjmij zaproszenie do przyjaciółek i wyślij mi link do swojego konta na fb wtedy będę mogla dodać Cie do naszej grupy.
już wysłałam dzięki
nie przestraszcie się Grzegorza KozyTulisia lubi tę wiadomość
-
Mama Mai no niestety nie mamy fotki, bo tak z każdej wizyty to on nam nie drukuje, tylko z tych ważniejszych
Następne mamy 17.08 więc może wtedy.
My dziś posadziliśmy kwiatki przy grobie Aniołka naszegoWstawię Wam fotkę na fb. Ale niestety daliśmy trochę plamę z krzyżem... Bo zamówiliśmy pomniczek i w ogóle, ale zapomnieliśmy o jakimkolwiek krzyżu! Stwierdziłam, że jak gdzieś zobaczę ładny to kupimy i dokleimy, a na razie jest ten z pochówku.
Lecę piec biszkopt do tortu rocznicowegoRocznica w poniedziałek, ale mama zamówiła z nas mszę na niedzielę, więc wypada zaprosić ich na jakieś ciacho
Pierwszy raz będę robiła tort kryty masą cukrową, mam nadzieję, że wyjdzie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny!!! Nie odzywałam się troszkę bo przed urlopem jak zwykle stres, i w pracy żeby wszystko możliwe pozamykać, i w domu z pakowaniem i planowaniem wyjazdu i jeszcze wczoraj byliśmy u teściów ba jedzeniu... Ufff ale udało się i już jedziemy! Dziś tylko do Berlina a jutro dalej kierunek domek
Na razie jedzie się dobrze choć wczoraj zaczęły się wakacje dla dzieciaków i dużo aut na autostradzie...
Helen - witam na naszym forum, mam nadzieję że będziesz się czuć tu dobrze
Kkasieńka - fajnie że z Antosiem wszystko dobrze i w końcu dał sobie zobaczyć buźkę
Mama Martynki - życzę Wam udanego wypoczynkuja też uwielbiam Tatry i ciągle myślę że muszę zabrać tam męża. Mozę w przyszłym roku się uda, skoro jeszcze mój brat przeprowadza się do Nowego Targu
I fajnie że szyjka się nie skraca
to super wieści
Pszczoła - u Kornelki na pewno wszystko będzie dobrzenie martw się ba zapas
Kierzynka - gratuluję udanego połówkowego
Tulisia - oooo jak Wam dobrzespędzajcie miło weekend
kiedy udziesz znowu do gina?
Monilia - jak u Ciebie??? @ przyszła ? Oby nie
Jangwa - uśmiałam się z kaczuchówOby Maja została Mają
bo brakuje nam dziewczynek...
Co do imion to chyba Majeczka się jeszcze nie zdradziła z imieniem... U nas ostatnio na tapecie jest Beniamin, mały Beni i doroślejszy Ben...obojgu się podoba i pasuje w Niemczech i w Polsce też chyba nie brzmi dziwnie... Zobaczymy czy tak już zostanieczy jeszcze coś innego wymyślimy
Miłego dnia i dalszych dni! Mam nadzieję że będę miała was czas podczytywać i pisać ale różnie to może być więc się nie martwcieHelen, mama Martynki lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny