Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyhey, ja dopiero teraz bo z rana się wzięłam za porządki, w sumie to szukałam takich blaszek do siatek na okna ale przy okazji porobiłam porządki w różnych barkach, szufladach i takich miejscach gdzie się trzyma ,,różne" rzeczy, w efekcie wywaliłam bardzo dużo niepotrzebnych rzeczy które tam zalegały, ogólnie muszę powywalać trochę niepotrzebnych rzeczy bo za dużo się tego nazbierało wszędzie a ja lubię jak jest pusto i luźno
Mamo_Martynki i KkasienkaA - gratuluję udanych wizyt, super się czyta taka ekstra wieści
Lucy - udanego urlopu, od jutra ma być super pogoda w Pl
KasienikaA - ja też mam usg 17.08, u mnie to będzie połówkowe
Mamo_Martynki - a Twój maż pracuje za granicą że na tak długo wyjechał? a teraz ile posiedzi z Wami w domu? to on w sumie nie widział Cię z brzuszkiem w tej ciąży?mama Martynki lubi tę wiadomość
-
mama Martynki wrote:Jasne że wytrzymamy dziękuję :* nie śpiesz się, teraz najważniejsze żebyś myślała o sobie i fasolce. A jak tam samopoczucie?
lucy1983, kierzynka, mama Martynki lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Tulisia dokładnie tak samo się czułam parę miesięcy temu Mdliło dzień i noc, po jedzeniu na chwilę było lepiej, a czas tak zleciał, że już odliczam tygodnie to przyjścia Wojtka na świat i Tobie życzę tego samego.
Azande, mąż jest oficerem na statku i pracuje tylko za granicą Jak wróci posiedzi może do początku listopada. A z brzuszkiem mnie nie widział, co ciekawe to moja 3 ciąża, a on nigdy nie czuł i nie widział kopniaków naszych dzieciaczków, więc to będzie dla niego nowość.Tulisia lubi tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny za kciukasy i za wszystko, fajnie jest się komuś wygadać.
Z tym sierpniem to ciągle myślę bo powiedziałam mojemu R że robimy przerwę bo moja córka 8 maja ma komunię i nie chce żeby było tak że nie będzie mnie z nią w tak ważnej chwili. I ciągle dziewczyny mam dylemat co zrobić, czy starać się czy poczekać ten jeden miesiąc. Nigdy nie wiem kiedy urodzę. Jakbym zaszła w sierpniu to termin porodu miałabym dokładnie na ten 8 maj. I sama nie wiem co robić
Kehlana hehe ja też zerknęłam na kiedy ovu mi wyznaczyło owulację ale ciągle mam jakieś ale, a wiem że czekam na tego robaczka bardzo bardzo mocno.
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilia rozumiem Cię ze chcesz być u córci na Komunii ale myślę że powinnaś mimo to się starać. Widzisz ja zaszłam w ciążę w najmniej odpowiednim momencie ale wtedy stwierdziłam ze co będzie. I się udało i ciesze się teraz bo myślę że gdybym wybierała sobie miesiące kiedy mogę się starać a kiedy nie to Bóg mógłby się na mnie sfochac osobiście uważam ze to On decyduje kiedy nam jest dane. uważam że warto próbować żeby potem nie mieć do siebie żalu ze sie wybierało tylko te miesiące które nam odpowiadają. Ale to jest oczywiście każdego indywidualna decyzja
-
Monilia przykro mi, ale mam nadzieję że to zmotywuje Cię do dalszej pracy A Maleństwo samo wybierze czas w którym dołączy do waszej rodzinki, ja bym się starała bez przerwy. Trzymam kciuki
monilia84 lubi tę wiadomość
-
Pszczoła10 ma rację, nie ma co wybierać!!!
Ja wybierałąm - nie zaszłąm 4 lata!
Olałam sprawę, twierdząc, że już nigdy w ciąży nie bede a tu w najmniej spodziewanym momencie - ciąża
Teraz miałąm od czerwca do września zawiesić starania z racji braku pracy, nie zrobiłąm tego, ale w ciążę też nie zaszłąm.
Gdybym to zrobiłą, miałabym wyrzut, szkoda by było 3 miesięcy.
Teraz nie załuje, lece na żywioł
I tak bedzie jak ma być -
Monilia na pewno czujesz strach bo tak kojarzy Ci sie sierpien ale daj szanse dzidziusiowi który chce dołączyć do Waszej rodziny to xzy zajdziesz w ciaze w sierpniu czy we wrzesniu nie ma nic wspolnego z poprzednia ciaza. Masz swojego aniolka w niebie ktory czuwa nad tym żeby przyszla siostrzyczka albo braciszek zostały z mamą na zawsze powodzenia w starankach Kochana!
monilia84 lubi tę wiadomość