Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
KkasienkaA wrote:Ale Mysia nie odzywał się już baaaardzo długo... Mysiu Kochana co u Ciebie??
Dziękuję Kochana za pamięć!
Czytam często co u Was słychać- ale faktycznie coś coraz ciszej na forum. Nieładnie!
Niezmiennie trzymam kciuki za wszystkie nasze Maluszki i za każdą wizytę.
Bardzo cieszę się z każdej dobrej wiadomości!
Ale sama teraz mam nawrót nerwicy i depresji i dlatego nie piszę. Muszę jakoś dojść do siebie- odnaleźć swój optymizm. Na razie jest mi bardzo ciężko. -
Cześć dziewczyny
Ja dziś miałam intensywny dzień, nerwowy mocno
Zamawiałam laptopa, potem odmawiałam go i dostałąm lekki ochrzan, ale w koncu kupiłam na raty wymarzonego, z pomocą męża - to taki prezent od niego na rocznicę
cieszę się bardzo
Potem czekałam na 2 kurierów, 2 razy klapki z daichmanna i 2 bluzki 5SOS dla córki a dla mnie żółta z pull&bear
Szaleństwo, teraz muszę zastopować aż umowę dostanę i wypłatę - to dopiero pod koniec września = dłuuuugo.
Rano byłam na wynikach i mój progesteron w 22 dc to 18, szału nie ma ale może chociaż ovu była, choć nie wykrył jej ovufriend, ale też niestety mierze temp, o różnych porach - godzina rozpiętości i to pewnie jest powód.
Dziewczyny bardzo cieszę się z dobrych wyników badań, zdrowych dzieciaczków
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:42
-
Truskaweczka nie wiem czy w twoich oklicach jest taki sklep kari rozowy szyld maja. Zawsze z tamtad wychodze z obuwiem doslownie w smiesznej cenie kiedys szpilki za 20, teraz w niedziele maz buty za 20 ja sandaly za 30 a dali nam upust i zaplacilam za 2 pary 44 i daja 2 lata gwarancji nawet na outlet bardzo wygodne maja obuwie
Krzyś [*] 38tc 13.01.2015 - maleńka duszyczka a brakuje tak wiele... -
Mysiu, przytulam cię bardzo mocno i życzę szybkiego powrotu do równowagi! :*
Truskaweczko, a może z mężem nie w te dni co trzeba? Ovu jeszcze nie wykryło owulacji ale progesteron raczej ją potwierdza. Czy działaliście z mężem w ostatnim czasie czy nadal czekacie na domniemaną owulkę wyznaczaną przez ovufriend? Może w tym jest problem?10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
Mysiu Kochana ściskam Cię bardo mocno! I czekamy na Twój optymizm, obyś szybciutko go znalazła i wróciła do nas, ale przede wszystkim do samej siebie!!
Ja nie mogę Truskaweczko i marzusiax ale zakupy! Ja jako panienka nazbierałam kolekcję ponad 40 butów i teraz mam trudności z kupieniem, bo mąż ciągle gada, że mam ich tyle... Tylko nie rozumie, że takich do latania, nie szpilek nie mam dużo, a poza tym się zużywają! A też nie lubię kupić czegoś, a potem słuchać, że już to mam- bo nie się przestaje podobać! -
nick nieaktualnyhey
jak tam znosicie upały? bo ja nawet w miarę, ale najlepiej w domu w chłodzie sobie siedzieć, bo na dworze to masakra, Ci co teraz są na urlopie jak np nasza Lucy to mają super pogodę
Truskaeczko to czekamy teraz do testowania, oby ten cykl był udany
Ja mam chyba ,,męża idealnego" pod tym względem bo mi nigdy na nic nie żałuje, wręcz mnie namawia żebym coś sobie kupiła, ale ja jestem patologiczny sknerus i oszczędzacz, tylko córci i teraz synkowi uwielbiam kupować różne rzeczy
Ciekawe jak tam Meegi, myślę o niej cały czas i się martwię -
Azande ja też czekam na wieści do Meeegi... Faktycznie, chyba nie da się o nich nie myśleć. Normalnie boję się o nie jakby to była moja siostra! Ehhh to magia tego forum
Ja u nas w mieszkaniu w ogóle nie czuję upałów! Dopiero jak wychodzę to mi bucha ukrop w twarz. Też już się przestawiło i ciągle patrzę na rzeczy dla Antosia Choć ja np jak jestem na zakupach to potrafię kupić coś mężowi, a sobie nie. Bardzo lubię dawać coś komuś
Azande widzę połóweczka! Gratuluję -
Hey dziewczyny
Ja uwielbiam zakupy baaardzo, gdybym miała dużo kasy to bym ciągle coś kupywała, w sumie teraz też dość często kupuje, ale szukam promocji, okazji, rabatów itd. Ale i tak mam wrażenie, że za często kupuje - przez to, że mało zarabiam
Uwielbiam porządne torebki, firmowe, lub skórzane, albo chociaż z np Orsay, Monnari itd, to moja słabość, na drugim miejscu buty a potem cała reszta wraz z kosmetykami
Tulisia wychodzi na to, że nigdy nie w dni płodne
Ostatnio 12 dni temu - wg mnie i gin to było w dzień płodny, ale 1 raz i jeśli nie trafiliśmy to nic z tego
A progesteron jak na ciążę jest za niski
Ginka kazała mi wstrzymywać sie cały miesiąc i przez np 3 dni pod rząd w dniach płodnych, że plemniki się wzmocnią przez miesiąc bez
A najlepiej przez 3 pełne miesiące się wstrzymać i w 4 cyklu przez 5 dni pod rząd, że to moja ostatnia deska ratunku....
Ona ma troszkę przestarzałe pomysły, ale nie mówie, że nie skuteczne, bo nie sprawdziłąm tego jeszcze - aż 3 miesiące??? długo!!!
Azande nie mam zbytnich nadzieji w związku z tym cyklem, ale i tak bym chciała
A co do męża to masz fajnie - mój mi niby nie żałuje ale potem gada ile ty masz tego czy tamtego, a sknerusem sama chciałabym być - naprawdę! Bo czasem mam dość nie domykających się szaf!
KasienkA butów nigdy za mało Każda para się kiedyś przyda Ja mam teraz tak, że wszystko mi potrzebne - kiedyś sprzedawałąm po 1 roku buty i torebki za grosze, np piękna z licowej skóry czarną, dużą sprzedałam za 35zł, a dałam 289 - żałuje do dziś, po 1 sezonie, żeby kupić nową a co miesiąc kupywałam torebkę - to była straszna głupota!
Marzusiax musze poszukać w okolicznych wiekszych miastach bo w naszym nie ma
A faktycznie taniutko - coś dla mnie I mężowi bym nakupiła bo on strasznie niszczy buty.
-
O Azande gratuluje połóweczki
Ja mam w domu gorąco - bardzo, mieszkam na 2 piętrze, jeszcze nad nami strych, ale mam milion much
Od sąsiada, który świnki hoduje - fuj - śmierdzi niemiłosiernie na pół wsi, much miliony, sraj* po wszystkim po meblach, do herbaty wchodzą - masakra straszna!
Zabijamy je to plamy na ścianach - mam dość!
Taras zawsze otwarty bo się podusić idzie i muchy wchodzą.
Ovufriend wykrył moją ovu, tzn on -na zmiane wykrywa, zanika, zmienia termin, oj!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 sierpnia 2015, 10:43