Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
monilia84 - ja też bym się starała nie ma co zwlekać, bo czasem jak planujemy to nic z tego nie wychodzi, a jak idzie się na żywioł to wszystko dobrze się układa :)trzymam kciuki
monilia84, pszczoła10 lubią tę wiadomość
-
Ja również jestem za staraniami Monilia
Kochane ja nieustannie trzymam mocno za Was kciuki kochane Staraczki i czekamy na wspaniałe wieści! Ja już kiedyś pisałam, że ciągle się gubię w tym, która jest w ciąży, a która się stara, bo pisząc na tym forum cieszę się, że po prostu jesteśmy razemTruskaweczka83, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Macie racje - jak zawsze kochane, muszę walczyć dalej:)
Dzisiaj akurat byłam u lekarza bo męczył mnie kaszel od moczenia dupki w morzu i okazało się, że mam zapalenie oskrzeli podchodzące pod zapalenie płuc i dostałam mocny antybiotyk i muszę odpoczywać (po pracy oczywiście)
Mam nadzieje, że szybko mi przejdzie i dam rade 16 zaczął staranka
Wspaniale że jesteście dziewczyny - dziękuje Wam bardzo
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Monilia jak to po pracy? To nie dostałaś zwolnienia? Z tego co piszesz, to nie jest zwykłe przeziębienie, a i po takim można mieć spore powikłania. Ja to zapalenia płuc się strasznie boję, bo w ostatnim czasie tyle tego było w moim otoczeniu- jak epidemia! A i objawy wcale nie są oczywiste... Trzeba uważać. Zdrówka Kochana dużo życzę!
-
Kasieńka a no nie wzięłam L4 bo koleżanka od wczoraj akurat poszła na UT i muszę ją zastępować i drugą koleżankę też
28.07 dopiero wróciłam do pracy z wczasów i nie mogę sobie pozwolić na L4
Zobaczymy jak sytuacja się rozwinie ,teoretycznie przy takiej pogodzie jak dzisiaj czy w pracy czy w domu raczej nic mi nie będzie Mam jedynie unikać klimy, przeciągów i tyle. A na podwórko i tak muszę wychodzić bo obiad sam się nie ugotuje. Damy radę
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Witajcie kobietki
Monilia dużo zdrówka życzę
Ja dziś rano byłam na badaniach tj. Morfologia, mocz i dodatkowo zrobiłam sobie próby wątrobowe. Ostatnio czytałam trochę o cholestazie ciążowej, bo ciągle swędza mnie ręce i łydki a dodatkowo zdarza mi się wymiotowac i wolę się upewnić ze nic takiego mi nie dolega.
Jutro mam wizytę no i to trzecie usg. Ależ się denerwuje, nie wiem czemu tak. Mam nadzieje ze wszystko z Kornelką dobrze.monilia84 lubi tę wiadomość
-
Pszczola to daj koniecznie znać jak badania wyszły Mi robili te próby jak miałam ok 4 miesiąca wysypkę na brzuchu.
Jangwa faktycznie coraz ciszej i ciszej... Może wszystkie korzystają z pogody -
Pszczoła, trzymam kciuki za jutrzejszą wizytę! Z Kornelką na pewno wszystko dobrze. Wrzuć zdjęcia z USG
Monilia, dołączam się do życzenia zdrowia. Ale Cię paskudztwo dopadło, postaraj się na ile możesz odpocząć, bo z zapaleniem płuc nie ma żartów, nawet jeżeli objawy nie męczą Cię zanadto w tej chwili.monilia84 lubi tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
O super Jangwa, no to czekamy na jutro razem z Tobą Daj koniecznie znać od razu
Mój Antek wypina mi dupkę cały czas z boku brzucha, ja wtedy zaczynam go po niej głaskać, to tak ją pcha i się nadstawia jak taki kotek którego się głaszcze Słodki jest Choć już ma tak mało miejsca, że boli jak się kręci i przeciąga -
nick nieaktualnyPszczola no jasne ze z Kornalka wszystko jest dobrze daj znac jak malutka rosnie i pochwal sie jakims zdjeciem
Jangwa trzymam kciuki za polowkowe moze twoj dzidzius w koncu pokaze tak na 100% co kryje miedzy nozkami
A tu coraz ciszej bo na fb coraz aktywniej sie kazda z nas udziela poza tym ta pogodaa!!! Zyc sie nie chce, strach z domu wyjsc bo tak strasznie grzeje a ma byc jeszcze gorzej
Kasienka moja Maja tez tak dupke nadstawiala tylko ze ona to pod zebrami bardziej to takie fajne uczucie tylko skora sie tak napina jakby miala zaraz peknac
A moj Wojtus coraz mocniej kopie tak sie ciesze ze juz wyraznie go czuje nawet czuje kopniaki jak stoje!!! To dla mnie zupelna nowoscjangwa_maua, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
-
Mama Mai oj to Wojtuś silny chłopak będzie!!! Ja w sumie dopiero teraz czuję na stojąco, a jak siadam to dopiero orkiestra.
No właśnie to tak jakby miała pęknąć! Albo jak leżę na boku to odpycha się od łóżka i atakuje z dwóch stron brzucha
Pszczoła to bardzo dobrze, że wyniki w normie I trzymam kciuki za jutro