X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy poprostu druga serie magicznych wiruskow :D stare stracily moc, a jak Tulisia pochwalila sie 2 kreskami to juz samo polecialo ;)
    Bedziemy tu miec wisna ciekawie :) i bardzo mnie to cieszy :)

jangwa_maua, KkasienkaA, lucy1983, kehlana_miyu, Tulisia lubią tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę :) czytałam Mysiu Twój wpis parę razy! Tak bardzo się ciesze!!! :) Kochana zasluzylas sobie na to szczęście które właśnie zagoscilo w Twoim brzusiu i będzie w nim przez najbliższe miesiące :) gratuluję Ci z całego serca! Bóg wysluchuje naszych modłów :) :) moje forumowe siostrzyczki, już tylu z nas się udało, niesamowite forum. Teraz Kehlana!!! I jestem pewna że od Ciebie tez niebawem usłyszymy takie pozytywne informacje :)

Aż mój maluch tańczy w brzuchu ze szczęścia i czkawke złapała ;)

kehlana_miyu, Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Kochane moje.
    25.08. miałam wizytę u gina- zrobił usg, stwierdził, że nic nie widać tylko endometrium mam pogrubione. Ze względu na moją sytuację w pracy powiedział żebym zrobiła betę. Betę zrobiłam 26.08. To był mój 23 dc, a 10 dpo. Nie sądziłam, że coś wyjdzie. Zadzwoniłam do gina w czwartek i okazało się, że beta wynosi 28!!! Zrobiłam test po 16-ej i wyszły dwie kreseczki- co prawda ta druga mniej wyraźna, ale doskonale widoczna. @ miałam dostać w sobotę. Kolejna beta w piątek. Dzisiaj wyniki- 106,2 !!!! To chyba dobrze??? Cały czas się upewniam, że dobrze i nie dowierzam!! Bo może coś źle liczę? Cieszę się i boję i tak w kółko. Dzisiaj miałam dosyć silny ból brzucha taki jak na @ i znowu się zdenerwowałam, że coś się dzieje. Jutro idę do gina. Wiem, że nic nie będzie widać, ale ma spojrzeć na betę i zdecydować czy da mi chorobowe. Poprzednie chorobowe skończyło mi się 28.08. Fasolinek pojawił się w ostatnim momencie :D

Mysiu kochana gratulacje dużo zdróweczka życzę i niech fasolek rośnie szczęśliwie w twoim brzuszku :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu tak bardzo się cieszę :) to cudowne wiadomości i wprost nie mogę przestać się cieszyć :) zdróweczka dla was!!!
    Mamo Mai, ale mnie połechtałaś że to ja zapoczątkowałam tą radosną serię, jestem taka dumna! ;)

Mysia 15, KkasienkaA, lucy1983, Mama_Mai, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia gratuluję i nieśmiało proszę o wiruski :)

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana!!!!!! Jak się cieszę :) Wczoraj jak przeczytałam twój wpis to normalnie wpierw nie mogłam uwierzyć a potem nie mogłam przestać się cieszyć, aż mąż się na mnie podejrzanie patrzył :)
    Kochana modlę się teraz za Was i ściskam mocno kciuki, żeby teraz wszystko było dobrze :) Teraz najważniejszy jest spokój i cierpliwość. Wiem, że łatwo się mówi, ale każda z nas to przerabiała, więc wiemy jak to jest...
    Ktoś tu nad nami czuwa :) i bardzo dobrze :) Sierpień jest jakiś magiczny, najpierw Anka, potem Domi i Monilia a teraz Ty :) Cuda, cudeńka, cieszę się ogromnie :)
    Wspieram Wam całym sercem i życzę dużo spokoju i wiary że wszystko będzie dobrze :)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie właśnie była koleżanka u której bawiłam się na weselu ostatnio i powiedziała, że jest w ciąży ! :) Ale super się ucieszyłam :)

Ale za to z moją sunią jest źle i nie wiem czy nie będę musiała jej uśpić ;( ech ... :( nie chce żeby się męczyła, ale jakoś uśpić też mi ciężko :(

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek dołączam kciuki do wirusków :D

ojej Jangwa a co suni się dzieje??

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Wiaterek dołączam kciuki do wirusków :D

ojej Jangwa a co suni się dzieje??

Dziękuję <3

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma problemy z trzustką i żołądkiem ... nie chce jeść, ciągle wymiotuje mimo tabletek, zastrzyków :( ech ... strasznie schudła, jest osowiała :( ...leczenie jakoś nie przynosi efektów.

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej :( Nasz sunia też tak miała, ale parę lat temu... Był mąż z nią u weterynarza dwa razy i dwa tygodnie się męczyła, aż się wkurzyłam kazałam mu jechać gdzie indziej do weterynarza, dali jej kroplówki, zastosowali jakieś leczenie i się udało. :) A była tak sucha, że tylko te błyszczące oczy już było widać... Jangwa mam nadzieję, że i u Was się uda <3

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua a ta trzustka i żołądek to potwierdzone? Mój psiak tez niedawno miał takie objawy, nie mógł nawet chodzić tylko mama go na dwór na rękach znosilas. Juz tez myślałam o najgorszym. Ale kilka kroplowek, zastrzyków i wrócił do siebie. Teraz mama daje mu tabletki i ma je brać juz do końca życia. Ma już 14 lat. To był udar. Może i u Twojej suni to to? Może próbuj do innego weterynarza? Eh mocno mocno Trzymam kciuki żeby wyszła z tego

wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu gratulacje! :*

Mama Mai ja jestem z Bydgoszczy może kiedyś się spotkamy :)

Wiruski szaleją ale to dobrze ;) mało tu zaglądam ale cały czas jestem na fb i tam zdaje wam relacje na bieżąco :) tutaj wszyscy mają dostęp wiec wole udzielać się w naszej grupie zamkniętej :) niestety informacje w internecie zostają na zawsze :(
    Pozdrawiamy z kropkiem!

lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia, cudownie tak bardzo trzymałam kciuki żebyś dołączyła do naszego grona jak najszyvbciej i udało się, w najmniej spodziewanym momencie :) Na naszym wątku musi być jakaś magia, oby nam towarzyszyła bez przerwy. Czekamy tylko na Kehlane i zaciskamy z Wojtkiem mocno kciuki za wszystkie rosnące fasolki w brzuszkach. Rewelacja, tak się cieszę :) :) :)

kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana gratuluje ci slonce z calego serca! :-D baaaardzooo mnie ucieszyl twoj wpis a dopiero co przeczytalam :-D

DZis wrocilam do pracy i reszta dnia bedzie milutko mi uplywac ;-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki dostalam dzis wyniki i cukier mam podwyzszony ..to chyba stad czuje to zmeczenie..lekarza mam w piatek ale juz czytalam o diecie i troche ciezko to wszystko ogarnac bo wciaz chodze do pracy ehhh

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za dwa tygodnie robią tą glukozę, mam obciążenie 75 gram i tylko jedno pobranie po 2 godzinach od wypicia, mam nadzieję że mi nie wyjdzie ta cukrzyca ciążowa. :(

Macie racje ten wątek jest magiczny dla każdej z nas. :) Ja szukałam tu zrozumienia i pocieszania, no i znalazłam to a w gratisie mam super koleżanki :)

kierzynka lubi tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 - to potwierdzone przez USG. Trafiłam na bardzo fajną i dobrą weterynarz. Bo trochę te problemy się ciągną, ale u innych wet. z kwitkiem odchodziłam. Ta mnie pokierowała na USG od razy dała zastrzyki ... Trochę pojadła teraz i mam nadzieję, że nie będzie wymiotować. Dałyście mi nadzieję, że sunia wyjdzie z tego.

Wątek magiczny to fakt :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua to trzymam kciuki :) na pewno jest silna i się wykaraska z tego :)

wff2ej284uclkyvx.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, trzymam kciuki za sunię. Też przechodziłam to z moim psiakiem i to było absolutnie okropne. Mam nadzieję, że jednak z tego wyjdzie. Dobrze, że udało Ci się znaleźć fajną weterynarz.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Suchość pochwy - najczęstsze przyczyny, objawy i leczenie

Suchość pochwy to wstydliwa dolegliwość, która dotyka wielu kobiet. Kiedy się pojawia? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z odpowiednim nawilżeniem pochwy? Czy suchość pochwy można leczyć? 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ