X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 20:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamy poprostu druga serie magicznych wiruskow :D stare stracily moc, a jak Tulisia pochwalila sie 2 kreskami to juz samo polecialo ;)
    Bedziemy tu miec wisna ciekawie :) i bardzo mnie to cieszy :)

jangwa_maua, KkasienkaA, lucy1983, kehlana_miyu, Tulisia lubią tę wiadomość

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 23:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No nie mogę :) czytałam Mysiu Twój wpis parę razy! Tak bardzo się ciesze!!! :) Kochana zasluzylas sobie na to szczęście które właśnie zagoscilo w Twoim brzusiu i będzie w nim przez najbliższe miesiące :) gratuluję Ci z całego serca! Bóg wysluchuje naszych modłów :) :) moje forumowe siostrzyczki, już tylu z nas się udało, niesamowite forum. Teraz Kehlana!!! I jestem pewna że od Ciebie tez niebawem usłyszymy takie pozytywne informacje :)

Aż mój maluch tańczy w brzuchu ze szczęścia i czkawke złapała ;)

kehlana_miyu, Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • monilia84 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 07:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    Kochane moje.
    25.08. miałam wizytę u gina- zrobił usg, stwierdził, że nic nie widać tylko endometrium mam pogrubione. Ze względu na moją sytuację w pracy powiedział żebym zrobiła betę. Betę zrobiłam 26.08. To był mój 23 dc, a 10 dpo. Nie sądziłam, że coś wyjdzie. Zadzwoniłam do gina w czwartek i okazało się, że beta wynosi 28!!! Zrobiłam test po 16-ej i wyszły dwie kreseczki- co prawda ta druga mniej wyraźna, ale doskonale widoczna. @ miałam dostać w sobotę. Kolejna beta w piątek. Dzisiaj wyniki- 106,2 !!!! To chyba dobrze??? Cały czas się upewniam, że dobrze i nie dowierzam!! Bo może coś źle liczę? Cieszę się i boję i tak w kółko. Dzisiaj miałam dosyć silny ból brzucha taki jak na @ i znowu się zdenerwowałam, że coś się dzieje. Jutro idę do gina. Wiem, że nic nie będzie widać, ale ma spojrzeć na betę i zdecydować czy da mi chorobowe. Poprzednie chorobowe skończyło mi się 28.08. Fasolinek pojawił się w ostatnim momencie :D

Mysiu kochana gratulacje dużo zdróweczka życzę i niech fasolek rośnie szczęśliwie w twoim brzuszku :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

f2wlj44jk32wmpis.png
    Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
    iv09cwa1ldduj806.png
  • Tulisia Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu tak bardzo się cieszę :) to cudowne wiadomości i wprost nie mogę przestać się cieszyć :) zdróweczka dla was!!!
    Mamo Mai, ale mnie połechtałaś że to ja zapoczątkowałam tą radosną serię, jestem taka dumna! ;)

Mysia 15, KkasienkaA, lucy1983, Mama_Mai, kehlana_miyu lubią tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia gratuluję i nieśmiało proszę o wiruski :)

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana!!!!!! Jak się cieszę :) Wczoraj jak przeczytałam twój wpis to normalnie wpierw nie mogłam uwierzyć a potem nie mogłam przestać się cieszyć, aż mąż się na mnie podejrzanie patrzył :)
    Kochana modlę się teraz za Was i ściskam mocno kciuki, żeby teraz wszystko było dobrze :) Teraz najważniejszy jest spokój i cierpliwość. Wiem, że łatwo się mówi, ale każda z nas to przerabiała, więc wiemy jak to jest...
    Ktoś tu nad nami czuwa :) i bardzo dobrze :) Sierpień jest jakiś magiczny, najpierw Anka, potem Domi i Monilia a teraz Ty :) Cuda, cudeńka, cieszę się ogromnie :)
    Wspieram Wam całym sercem i życzę dużo spokoju i wiary że wszystko będzie dobrze :)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A u mnie właśnie była koleżanka u której bawiłam się na weselu ostatnio i powiedziała, że jest w ciąży ! :) Ale super się ucieszyłam :)

Ale za to z moją sunią jest źle i nie wiem czy nie będę musiała jej uśpić ;( ech ... :( nie chce żeby się męczyła, ale jakoś uśpić też mi ciężko :(

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiaterek dołączam kciuki do wirusków :D

ojej Jangwa a co suni się dzieje??

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Wiaterek Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KkasienkaA wrote:
    Wiaterek dołączam kciuki do wirusków :D

ojej Jangwa a co suni się dzieje??

Dziękuję <3

Wojtuś ur. 12.11.2016 r. Cc
    Kornelia ur. 21.07.2019 r. Sn
    Moje największe szczęścia <3
    4 Aniołki
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ma problemy z trzustką i żołądkiem ... nie chce jeść, ciągle wymiotuje mimo tabletek, zastrzyków :( ech ... strasznie schudła, jest osowiała :( ...leczenie jakoś nie przynosi efektów.

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ojej :( Nasz sunia też tak miała, ale parę lat temu... Był mąż z nią u weterynarza dwa razy i dwa tygodnie się męczyła, aż się wkurzyłam kazałam mu jechać gdzie indziej do weterynarza, dali jej kroplówki, zastosowali jakieś leczenie i się udało. :) A była tak sucha, że tylko te błyszczące oczy już było widać... Jangwa mam nadzieję, że i u Was się uda <3

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua a ta trzustka i żołądek to potwierdzone? Mój psiak tez niedawno miał takie objawy, nie mógł nawet chodzić tylko mama go na dwór na rękach znosilas. Juz tez myślałam o najgorszym. Ale kilka kroplowek, zastrzyków i wrócił do siebie. Teraz mama daje mu tabletki i ma je brać juz do końca życia. Ma już 14 lat. To był udar. Może i u Twojej suni to to? Może próbuj do innego weterynarza? Eh mocno mocno Trzymam kciuki żeby wyszła z tego

wff2ej284uclkyvx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu gratulacje! :*

Mama Mai ja jestem z Bydgoszczy może kiedyś się spotkamy :)

Wiruski szaleją ale to dobrze ;) mało tu zaglądam ale cały czas jestem na fb i tam zdaje wam relacje na bieżąco :) tutaj wszyscy mają dostęp wiec wole udzielać się w naszej grupie zamkniętej :) niestety informacje w internecie zostają na zawsze :(
    Pozdrawiamy z kropkiem!

lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość

• mama Martynki Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia, cudownie tak bardzo trzymałam kciuki żebyś dołączyła do naszego grona jak najszyvbciej i udało się, w najmniej spodziewanym momencie :) Na naszym wątku musi być jakaś magia, oby nam towarzyszyła bez przerwy. Czekamy tylko na Kehlane i zaciskamy z Wojtkiem mocno kciuki za wszystkie rosnące fasolki w brzuszkach. Rewelacja, tak się cieszę :) :) :)

kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość

Martynka 25 t.c. 16.12.2014 [*][*][*]
    z8hs7m2.png4uyly46.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysiu kochana gratuluje ci slonce z calego serca! :-D baaaardzooo mnie ucieszyl twoj wpis a dopiero co przeczytalam :-D

DZis wrocilam do pracy i reszta dnia bedzie milutko mi uplywac ;-)

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tak z innej beczki dostalam dzis wyniki i cukier mam podwyzszony ..to chyba stad czuje to zmeczenie..lekarza mam w piatek ale juz czytalam o diecie i troche ciezko to wszystko ogarnac bo wciaz chodze do pracy ehhh

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 września 2015, 13:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam za dwa tygodnie robią tą glukozę, mam obciążenie 75 gram i tylko jedno pobranie po 2 godzinach od wypicia, mam nadzieję że mi nie wyjdzie ta cukrzyca ciążowa. :(

Macie racje ten wątek jest magiczny dla każdej z nas. :) Ja szukałam tu zrozumienia i pocieszania, no i znalazłam to a w gratisie mam super koleżanki :)

kierzynka lubi tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 - to potwierdzone przez USG. Trafiłam na bardzo fajną i dobrą weterynarz. Bo trochę te problemy się ciągną, ale u innych wet. z kwitkiem odchodziłam. Ta mnie pokierowała na USG od razy dała zastrzyki ... Trochę pojadła teraz i mam nadzieję, że nie będzie wymiotować. Dałyście mi nadzieję, że sunia wyjdzie z tego.

Wątek magiczny to fakt :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 14:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua to trzymam kciuki :) na pewno jest silna i się wykaraska z tego :)

wff2ej284uclkyvx.png
  • kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 1 września 2015, 15:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, trzymam kciuki za sunię. Też przechodziłam to z moim psiakiem i to było absolutnie okropne. Mam nadzieję, że jednak z tego wyjdzie. Dobrze, że udało Ci się znaleźć fajną weterynarz.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
‹‹ 456 457 458 459 460 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ