Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyMamy poprostu druga serie magicznych wiruskow stare stracily moc, a jak Tulisia pochwalila sie 2 kreskami to juz samo polecialo
Bedziemy tu miec wisna ciekawie i bardzo mnie to cieszyjangwa_maua, KkasienkaA, lucy1983, kehlana_miyu, Tulisia lubią tę wiadomość
-
No nie mogę czytałam Mysiu Twój wpis parę razy! Tak bardzo się ciesze!!! Kochana zasluzylas sobie na to szczęście które właśnie zagoscilo w Twoim brzusiu i będzie w nim przez najbliższe miesiące gratuluję Ci z całego serca! Bóg wysluchuje naszych modłów moje forumowe siostrzyczki, już tylu z nas się udało, niesamowite forum. Teraz Kehlana!!! I jestem pewna że od Ciebie tez niebawem usłyszymy takie pozytywne informacje
Aż mój maluch tańczy w brzuchu ze szczęścia i czkawke złapałakehlana_miyu, Tulisia, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Kochane moje.
25.08. miałam wizytę u gina- zrobił usg, stwierdził, że nic nie widać tylko endometrium mam pogrubione. Ze względu na moją sytuację w pracy powiedział żebym zrobiła betę. Betę zrobiłam 26.08. To był mój 23 dc, a 10 dpo. Nie sądziłam, że coś wyjdzie. Zadzwoniłam do gina w czwartek i okazało się, że beta wynosi 28!!! Zrobiłam test po 16-ej i wyszły dwie kreseczki- co prawda ta druga mniej wyraźna, ale doskonale widoczna. @ miałam dostać w sobotę. Kolejna beta w piątek. Dzisiaj wyniki- 106,2 !!!! To chyba dobrze??? Cały czas się upewniam, że dobrze i nie dowierzam!! Bo może coś źle liczę? Cieszę się i boję i tak w kółko. Dzisiaj miałam dosyć silny ból brzucha taki jak na @ i znowu się zdenerwowałam, że coś się dzieje. Jutro idę do gina. Wiem, że nic nie będzie widać, ale ma spojrzeć na betę i zdecydować czy da mi chorobowe. Poprzednie chorobowe skończyło mi się 28.08. Fasolinek pojawił się w ostatnim momencie
Mysiu kochana gratulacje dużo zdróweczka życzę i niech fasolek rośnie szczęśliwie w twoim brzuszkuMysia 15 lubi tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Mysiu tak bardzo się cieszę to cudowne wiadomości i wprost nie mogę przestać się cieszyć zdróweczka dla was!!!
Mamo Mai, ale mnie połechtałaś że to ja zapoczątkowałam tą radosną serię, jestem taka dumna!Mysia 15, KkasienkaA, lucy1983, Mama_Mai, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
nick nieaktualnyMysiu kochana!!!!!! Jak się cieszę Wczoraj jak przeczytałam twój wpis to normalnie wpierw nie mogłam uwierzyć a potem nie mogłam przestać się cieszyć, aż mąż się na mnie podejrzanie patrzył
Kochana modlę się teraz za Was i ściskam mocno kciuki, żeby teraz wszystko było dobrze Teraz najważniejszy jest spokój i cierpliwość. Wiem, że łatwo się mówi, ale każda z nas to przerabiała, więc wiemy jak to jest...
Ktoś tu nad nami czuwa i bardzo dobrze Sierpień jest jakiś magiczny, najpierw Anka, potem Domi i Monilia a teraz Ty Cuda, cudeńka, cieszę się ogromnie
Wspieram Wam całym sercem i życzę dużo spokoju i wiary że wszystko będzie dobrzeMysia 15 lubi tę wiadomość
-
A u mnie właśnie była koleżanka u której bawiłam się na weselu ostatnio i powiedziała, że jest w ciąży ! Ale super się ucieszyłam
Ale za to z moją sunią jest źle i nie wiem czy nie będę musiała jej uśpić ;( ech ... nie chce żeby się męczyła, ale jakoś uśpić też mi ciężko -
ojej Nasz sunia też tak miała, ale parę lat temu... Był mąż z nią u weterynarza dwa razy i dwa tygodnie się męczyła, aż się wkurzyłam kazałam mu jechać gdzie indziej do weterynarza, dali jej kroplówki, zastosowali jakieś leczenie i się udało. A była tak sucha, że tylko te błyszczące oczy już było widać... Jangwa mam nadzieję, że i u Was się uda
-
Jangwa_maua a ta trzustka i żołądek to potwierdzone? Mój psiak tez niedawno miał takie objawy, nie mógł nawet chodzić tylko mama go na dwór na rękach znosilas. Juz tez myślałam o najgorszym. Ale kilka kroplowek, zastrzyków i wrócił do siebie. Teraz mama daje mu tabletki i ma je brać juz do końca życia. Ma już 14 lat. To był udar. Może i u Twojej suni to to? Może próbuj do innego weterynarza? Eh mocno mocno Trzymam kciuki żeby wyszła z tego
-
nick nieaktualnyMysiu gratulacje! :*
Mama Mai ja jestem z Bydgoszczy może kiedyś się spotkamy
Wiruski szaleją ale to dobrze mało tu zaglądam ale cały czas jestem na fb i tam zdaje wam relacje na bieżąco tutaj wszyscy mają dostęp wiec wole udzielać się w naszej grupie zamkniętej niestety informacje w internecie zostają na zawsze
Pozdrawiamy z kropkiem!lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Mysia, cudownie tak bardzo trzymałam kciuki żebyś dołączyła do naszego grona jak najszyvbciej i udało się, w najmniej spodziewanym momencie Na naszym wątku musi być jakaś magia, oby nam towarzyszyła bez przerwy. Czekamy tylko na Kehlane i zaciskamy z Wojtkiem mocno kciuki za wszystkie rosnące fasolki w brzuszkach. Rewelacja, tak się cieszę
kehlana_miyu, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
Mysiu kochana gratuluje ci slonce z calego serca! baaaardzooo mnie ucieszyl twoj wpis a dopiero co przeczytalam
DZis wrocilam do pracy i reszta dnia bedzie milutko mi uplywacMysia 15 lubi tę wiadomość
-
A tak z innej beczki dostalam dzis wyniki i cukier mam podwyzszony ..to chyba stad czuje to zmeczenie..lekarza mam w piatek ale juz czytalam o diecie i troche ciezko to wszystko ogarnac bo wciaz chodze do pracy ehhh
-
nick nieaktualnyJa mam za dwa tygodnie robią tą glukozę, mam obciążenie 75 gram i tylko jedno pobranie po 2 godzinach od wypicia, mam nadzieję że mi nie wyjdzie ta cukrzyca ciążowa.
Macie racje ten wątek jest magiczny dla każdej z nas. Ja szukałam tu zrozumienia i pocieszania, no i znalazłam to a w gratisie mam super koleżankikierzynka lubi tę wiadomość
-
pszczoła10 - to potwierdzone przez USG. Trafiłam na bardzo fajną i dobrą weterynarz. Bo trochę te problemy się ciągną, ale u innych wet. z kwitkiem odchodziłam. Ta mnie pokierowała na USG od razy dała zastrzyki ... Trochę pojadła teraz i mam nadzieję, że nie będzie wymiotować. Dałyście mi nadzieję, że sunia wyjdzie z tego.
Wątek magiczny to fakt