Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyNo to raczej Aniu tylko pęcherzyk, musisz poczekać jeszcze tak te dwa tygodnie a najlepiej 3 dla pewności, nie martw się na pewno będzie wszystko dobrze i w połowie września zobaczysz małą pulsującą kropeczkę. Swoją drogą wspaniałe uczucie.
anka418 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMama_Mai wrote:Ania ja zobaczylam serduszko w 7 albo 8 tc.
Lucy dziekuje ci za informacje :*:*:* sa swietne napewno z nich skorzystam i powoli zaczne odkladac pieniadze na skompletowanie wielorazowek
Poza tym przeczytalam wpisy na blogu wolnymbyc.pl i juz zdecydowalam sie na kilka otulaczy newborn i pozniej na one-size z milovii sa sliczne i z tego tego testu wynika, ze najtrwalsze
Nie ma za co kochana z przyjemnością
Jak człowiek trochę ten temat obczai to nie wydaje się to takie straszne i stopniowo można trochę rzeczy podokupywać Ty to chociaż masz tetrową bazę kupisz kilka otulaczy, ze 2 Snappi, może jakiś wkład i jesteś przygotowana Poza tym pampersy też kosztują to zamiast nich coś dokupisz
Ja to kupuję taki mix wkładów, tetry i tych formowanek a potem zobaczę co najlepiej się sprawdzi
I fajna jest ta grupa na fb, tam dziewczyny zawsze poratują dobrą radąWiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 20:28
-
nick nieaktualnyNo tak weekendowa cisza sie zaczela
Ale za to jakie dzis dobre nowiny na nas czekaly Jagodka wrocila do domu, Domi jest w ciazy
Znow swieze wiruski na ktoras ze staraczek napewno zadzialaja
jangwa_maua, Tulisia, kehlana_miyu, Mysia 15, lucy1983, anka418, monilia84, DomiBW lubią tę wiadomość
-
Oj tak wieści z samego rana wspaniałe!
Aż do tej pory wszystko się we mnie cieszy, miło tak zacząć dzień
Ja tworzę dla nas koszulki na sesję z brzuszkiem, bo to już w czwartek Stwierdziłam, że zamiast kupować zrobię sama, bo już nie raz malowałam na tkaninach, o wiele taniej i własnoręcznie
Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyhey
wow wow wow super wieści, muszę na fb zajrzeć
Mamo_Mai - a Wy już w domu?
Kasienka - super pomysł, szczególnie jak ktoś ma trochę zdolności manualnych, ja do tych rzeczy niestety dwie lewe ręce, strasznie zazdroszczę osobom które potrafią szyć, szydełkować czy robić na drutach, albo malować ładnie. Może zrobisz jakiś rysunek do Antka pokoju? Oczywiście też czekam na fotki koszulek i na zdjęcia z sesji.DomiBW lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ja dziś się zastanawiałam nad sesją brzuszkową, ale nie taką profesjonalną Siostre poprosze..od kuzyna pożycze lepszy aparat, Mój umie photoshopa to mnie upiększy i może aż tak źle nie wyjdzie
Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Oj ja to miałam plany wielkie! Że poszyje do Antka do pokoju poszewki na poduszki, że zrobię z na drewnianych literach decoupage z imieniem ANTOŚ, co do malowania na ścianach to bym się tylko nie odważyła I tak planowałam, że stwierdziłam, że do porodu się już nie wyrobię a potem to już raczej będę miała inne zajęcia. A na koszulkach to nic wielkiego, tylko napisy Ale wstawię oczywiście
Kupiliśmy właśnie wózek Ale zostawiliśmy u rodziców bo u nich jest gdzie trzymać. W tygodniu odbiorę jeszcze fotelik i baze maxi-cosi i gotowe
Mama Mai już jutro? Jejku jak szybko zleciało... ale jodu powdychałaś, jak to się mówi, że dobrze Szkoda tylko, że męża tak długo trzymają na tym kursielucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Wózek ten: http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/
Chcieliśmy granatowy ale okazał się mieć taką fakturę, że zrezygnowałam. I wzięliśmy czerwony.
Baza, fotelik i adaptery 1120 łącznie wyszło. Bazę wzięliśmy tą, która pasuje też na drugi fotelik, a fotelik CabrioFix.lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Witam i ja
Ja biorę się za prasowanie i ogarnianie Antka pokoju Tak się zastanawiam czym umyć półki i szuflady na jego ubrania, ale stwierdzam że po prostu umyję jakimś delikatniejszym płynem do mycia, a potem przetrę czystą wodą i chyba będzie dobrze
Oj i dziś ostatni dzień wakacji! Jutro powinnam iść do pracy Ehhh no jakoś dam radę, będę ich odwiedzać
Miłego dnia Kochanielucy1983 lubi tę wiadomość
-
Witajcie!
Ja też jutro na 9-tą na mszę z Julą, a potem uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego! Mój Maluch już jest zerówczakiem- aż łza się kręci w oku. Jak szybko ten czas leci. Niedawno zmieniałam jej pieluszki, a tu już szkołę zaczyna.
monilia84, kehlana_miyu, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość