X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 13:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to raczej Aniu tylko pęcherzyk, musisz poczekać jeszcze tak te dwa tygodnie a najlepiej 3 dla pewności, nie martw się na pewno będzie wszystko dobrze i w połowie września zobaczysz małą pulsującą kropeczkę. Swoją drogą wspaniałe uczucie. :)

anka418 lubi tę wiadomość

• Tulisia Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anka, w tym czasie będzie widoczny raczej tylko pęcherzyk, ale zobaczysz jak czas szybko zleci i ani się nie obejrzysz a będziemy się cieszyć z serduszka twojego maleństwa :)

anka418 lubi tę wiadomość

10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
    relgf71xwciwmza6.png
    ex2btv73rir38s0o.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 sierpnia 2015, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Ania ja zobaczylam serduszko w 7 albo 8 tc.

Lucy dziekuje ci za informacje :*:*:* sa swietne :) napewno z nich skorzystam i powoli zaczne odkladac pieniadze na skompletowanie wielorazowek :)
    Poza tym przeczytalam wpisy na blogu wolnymbyc.pl i juz zdecydowalam sie na kilka otulaczy newborn i pozniej na one-size z milovii :) sa sliczne i z tego tego testu wynika, ze najtrwalsze :)

Nie ma za co kochana :) z przyjemnością :)
    Jak człowiek trochę ten temat obczai to nie wydaje się to takie straszne :) i stopniowo można trochę rzeczy podokupywać ;) Ty to chociaż masz tetrową bazę :) kupisz kilka otulaczy, ze 2 Snappi, może jakiś wkład i jesteś przygotowana :) Poza tym pampersy też kosztują to zamiast nich coś dokupisz :)
    Ja to kupuję taki mix wkładów, tetry i tych formowanek a potem zobaczę co najlepiej się sprawdzi :)
    I fajna jest ta grupa na fb, tam dziewczyny zawsze poratują dobrą radą :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2015, 20:28

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 10:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przyszedł weekend i u nas na wątku znów cichutko :)

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No tak weekendowa cisza sie zaczela :)

Ale za to jakie dzis dobre nowiny na nas czekaly :) Jagodka wrocila do domu, Domi jest w ciazy :)
    Znow swieze wiruski na ktoras ze staraczek napewno zadzialaja :)

jangwa_maua, Tulisia, kehlana_miyu, Mysia 15, lucy1983, anka418, monilia84, DomiBW lubią tę wiadomość

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To fakt :) wiadomości super dziś :)

DomiBW lubi tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 12:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak wieści z samego rana wspaniałe! :D :D :D
    Aż do tej pory wszystko się we mnie cieszy, miło tak zacząć dzień :)

Ja tworzę dla nas koszulki na sesję z brzuszkiem, bo to już w czwartek :) Stwierdziłam, że zamiast kupować zrobię sama, bo już nie raz malowałam na tkaninach, o wiele taniej i własnoręcznie :D

Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość

Nasz Aniołek jest już w niebie... Kochamy Cię bardzo! <3
    9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasia super pomysl z wlasnorecznie robionymi koszulkami :) mam nadzieje, ze pochwalisz sie efektami :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hey

wow wow wow super wieści, muszę na fb zajrzeć :)

Mamo_Mai - a Wy już w domu?

Kasienka - super pomysł, szczególnie jak ktoś ma trochę zdolności manualnych, ja do tych rzeczy niestety dwie lewe ręce, strasznie zazdroszczę osobom które potrafią szyć, szydełkować czy robić na drutach, albo malować ładnie. Może zrobisz jakiś rysunek do Antka pokoju? Oczywiście też czekam na fotki koszulek i na zdjęcia z sesji. :)

DomiBW lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Azande do domu wracamy dopiero jutro. Szczerze to juz dluzy mi sie pobyt tu. Meza nie ma cale dnie, pogoda jest taka na 2 razy, raz swieci slonce, raz pada deszcz, chociaz temperatura jest przyjemna ok 25 stopni.

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś się zastanawiałam nad sesją brzuszkową, ale nie taką profesjonalną :P Siostre poprosze..od kuzyna pożycze lepszy aparat, Mój umie photoshopa to mnie upiększy i może aż tak źle nie wyjdzie :P

Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • majeczka8 Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam! Jakie fajne newsy :-D ja to nic nie wiem ale piszcie tu to chociaz bede na biezaco ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 sierpnia 2015, 14:20

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj ja to miałam plany wielkie! Że poszyje do Antka do pokoju poszewki na poduszki, że zrobię z na drewnianych literach decoupage z imieniem ANTOŚ, co do malowania na ścianach to bym się tylko nie odważyła :D I tak planowałam, że stwierdziłam, że do porodu się już nie wyrobię :( a potem to już raczej będę miała inne zajęcia. A na koszulkach to nic wielkiego, tylko napisy :) Ale wstawię oczywiście :)

Kupiliśmy właśnie wózek :) Ale zostawiliśmy u rodziców bo u nich jest gdzie trzymać. W tygodniu odbiorę jeszcze fotelik i baze maxi-cosi i gotowe :)

Mama Mai już jutro? Jejku jak szybko zleciało... ale jodu powdychałaś, jak to się mówi, że dobrze :) Szkoda tylko, że męża tak długo trzymają na tym kursie :/

lucy1983 lubi tę wiadomość

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    I na jaki się zdecydowaliście ten wózek KkasienkaA? A jak możesz to napisz mi w jakiej cenie ten fotelik maxi cosi z bazą oki?

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 29 sierpnia 2015, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wózek ten: http://www.sportline.riko.pl/produkty/brano-ecco/
    Chcieliśmy granatowy ale okazał się mieć taką fakturę, że zrezygnowałam. I wzięliśmy czerwony. :)

Baza, fotelik i adaptery 1120 łącznie wyszło. Bazę wzięliśmy tą, która pasuje też na drugi fotelik, a fotelik CabrioFix. :)

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam się niedzielnie :)

Tulisia, anka418, kehlana_miyu, majeczka8, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość

• kierzynka Autorytet

Wysłany: 30 sierpnia 2015, 19:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny :) ostatnio nie mogę wejść na ten wątek, mimo że na ovu wchodzę a jak już wejdę to nie mogę dodać komentarza. Ale czytam Was na bieżąco :) buziaki

Mysia 15 lubi tę wiadomość

qdkko7eso4id4zg9.png
    (02.02.2015 - 17t 5d)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nadal cisza?
    Ja od rana sprzątam i biorę się za pranie wózka bo kupiliśmy używany i muszę go trochę odświeżyć, a jutro z córcią na rozpoczęcie roku szkolnego ruszamy. :)

• KkasienkaA Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam i ja :)
    Ja biorę się za prasowanie i ogarnianie Antka pokoju :) Tak się zastanawiam czym umyć półki i szuflady na jego ubrania, ale stwierdzam że po prostu umyję jakimś delikatniejszym płynem do mycia, a potem przetrę czystą wodą i chyba będzie dobrze :)

Oj i dziś ostatni dzień wakacji! Jutro powinnam iść do pracy :( Ehhh no jakoś dam radę, będę ich odwiedzać :D :D :D

Miłego dnia Kochanie :)

9tc 30.11.2014

Antoś <3
    201510131762.png
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2015, 11:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie!

Ja też jutro na 9-tą na mszę z Julą, a potem uroczyste rozpoczęcie roku szkolnego! Mój Maluch już jest zerówczakiem- aż łza się kręci w oku. Jak szybko ten czas leci. Niedawno zmieniałam jej pieluszki, a tu już szkołę zaczyna.

monilia84, kehlana_miyu, Tulisia, lucy1983 lubią tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

‹‹ 454 455 456 457 458 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ