Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie kochane
widze ze u wszystkich wszystko dobrze a to najwazniejsze
dzis poszlam na zakupy i bardzo sie zdziwilam jak mi pani w sklepie doradzila biustonisz d hmm bylam pewna ze c wystarczy ale pani powiedziala ze jeszcze piersi urosna i raczej c bedzie za maly
Ja do biusciastych nie naleze a ucieszylam sie ze choc raz tak uroslykupilam tez leginsy ciazowe i takie smieszne byly na wieszaku ogromne ale jak przymierzylam to idealne!
Co do wizyt ja tez mam 11go w piatek! Wiec dolaczam do listy. Po zatym coraz ciezej mi.. brzuch mam duzy.. bardziej do dolu sie uklada..czy to cos znaczy?chyba sa rozne ksztalty brzuszkow
Roznie sie czuje przewaznie po pracy odpoczywam..remont powoli dobiega konca..
jeszcze chwila i bede na urlopie..
Udanego weekendu wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 września 2015, 13:47
Tulisia, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Oj tak 11 należy do nas
Majeczko to dobrze, że i remont dobiega końca i już niedługo sobie odpocznieszNależy się Wam! No wiele kobiet uważa za wielki plus ciąży właśnie biust, a i niektórym zostaje
Ja niestety należę do biuściastych i z żalem patrzę na pięknie układające się koszule u kobiet... mi się wszystkie rozłażą...
A ja moje Kochane.... obroniłam się dzisiaj!!! I to na 5
Koniec zobowiązań- biorę się za pakowanie do szpitala i Antka pokójmajeczka8, Mysia 15, kehlana_miyu, anka418, lucy1983, Tulisia, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziękuję Wam Kochane bardzo! Już mam wolną głowę
Teraz tylko zrobię pierogi na zaś do zamrażalki, bo później mogę nie mieć sił na obiady, no i przetwory z pomidorów... i mogę rodzićMysia 15, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkasieńka gratuluję serdecznie
wiedziałam że tak będzie, kochana
Musisz więcej wierzyć w siebie, bo jesteś naprawdę rewelacyjna i solidna i to zawsze procentuje
Taka perfekcjonistka jak ja
A zdjęcie boskieteż chcę taką sesję, ale w moim wypadku z sesją na dworze może być ryzykownie, bo mamy termin na 31 października...
Muszę Was jeszcze dokładnie nadrobić, bo ostatnio ciągle w biegu albo z mężem
Wczoraj świętowalismy naszą 1. rocznicę ślubu, choć tak naprawdę jest dzisiaj, ale mąż dziś ma dyżur w szpitalu i nie dało się tego zamienić niestety...
Ale wczoraj teście wpadli do nas niespodziewanie z tortem, a wieczorem mielismy fajną kolację i filmikMąż zrobił mi też kilka cudnych fotek, jak je ogarnę to się pochwalę na naszym fb
Miłego dnia dziewczynkimajeczka8, Tulisia, KkasienkaA, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMajeczka, dobrze że już za chwilkę remont za Wami i urlop w niedalekiej perspektywie, naprawdę musisz już zwolnić i cieszyć się kompletowaniem wyprawki i odpoczywać...
Mi też coraz ciężej w pracy, bo bolą plecy i czasem brzuch ciągnie... Rozmawiałam już z szefem że będę chyba częściej robić home office i tylko czasem podjeżdżać do pracy, wtedy kiedy trzeba...
-
nick nieaktualnyOj, to będzie się działo 11 września
Trzymam kciuki za Wasze wizyty!
Plan na najbliższe dni jest taki:
11.09 - Tulisia, Mysia, Kkasieńka, Majeczka
14.09 - Anka
16.09 - pszczoła
17.09 - Jangwa
21.09 - Azande plus 24.09
21/22/09 - Kehlana testuje więc trzymamy kciuki
22.09 - ja
kto jeszcze??? Bo pewnie czegoś nie doczytałam, albo to ta ciążowa dziura w mózgu i zapominalskość...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2015, 11:13
Tulisia, Mysia 15, anka418 lubią tę wiadomość
-
Ja powinnam 21 lub 22 testować, więc proszę o kciuki i wiruski
Kciuki się zresztą przydadzą ogólnie, bo poprosiłam o spotkanie z managerem w sprawie mojego powrotu ze zwolnienia. Widziałam, że opublikowali ogłoszenie z ofertą pracy na moim stanowisku, więc spodziewam się raczej potwierdzenia mojego przekonania, że nie bardzo mam do czego wracać, no ale może coś z tej rozmowy ciekawego wyjdzie.
W każdym razie kciuki i wiruski ciążowe w tym kontekście przydadzą się jeszcze bardziejTulisia, KkasienkaA, Mysia 15, lucy1983 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kasienka, gratuluje piątki z obrony!
Lucy, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy! Przede wszystkim miłości, zdrowia i szczęścia!
Kehlana kciuki zaciśnięte w obydwu sprawachkehlana_miyu, lucy1983 lubią tę wiadomość
10tc [*] 13.02.15 Nigdy Cię nie zapomnimy.
-
KkasienkaA - gratuluję obrony
lucy1983 - to wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
Jeje...tak czytam, że macie takie wsparcie w mężach ...a u mnie znów gorzej z "narzeczonym" ... ech...już nie wiem czy nie lepiej będzie jak się rozstaniemy. Nie czuje żadnego wsparcia z jego strony ...
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa, nie chcę Ci dawać żadnych złotych rad, bo nie wiem dokładnie jak układają się sprawy z twoim partnerem, ale na pewno nie jest ci łatwo, skoro nawet piszesz o ewentualnym rozstaniu... Myślę, że musicie wspólnie usiąść i szczerze porozmawiać, jakie każdy ma oczekiwania i plany na wspólne życie... Przemysleć uczucia jakie do siebie macie i może wyrzucić z siebie to co tam głęboko w Was siedzi i rani i przyczynia się do nieporozumień. Im szybciej tym lepiej, bo liczy się tutaj też dobro waszego dziecka
Nie myśl o tym że będzie ci łatwiej być samotną matką, bo nie będzie...
Trzymam za Was kciuki kochana! Walcz jeśli Ci na nim zależy -
nick nieaktualnyLucy wszystkiego najlepszego z okazji 1 rocznicy :*
Kehlana zaciskam juz kciuki i za pozytywny test i za rozmowe z szefemwierze, ze wszystko ci sie ulozy :*
Jangwa wspolczuje relacji z narzeczonymrozstanie to drastyczny krok. Poczekaj jeszcze troche, faceci juz tak maja, nie angazuja sie w ciaze, bo to nie oni nosza te maluchy w brzuchach. Jak sie urodzi wasza Maja to powinno sie zmienic na lepsze
Moj maz za to do tego stopnia korzysta z chorobowego, ze sama musze wszystko robic. Ostatnio 2 dni prosilam zeby odkurzyl podloge i w koncu sama to zrobilam. Podniosl sie z lozka dopiero, jak ja juz konczylam i pyta czy ma mi pomoc. A on jeszcze ma do mnie pretensje, ze przeciez chcial mi pomoc.... juz mi brakuje nerwow na niego!!!!
Tlumacze mu, ze brzuch juz mi powoli zaczyna ciazyc, ze ciezko sie przychylic ale to nic nie daje. Juz nawet myslalam o tym, zeby mu przywiazac do brzucha 5 kg maki i niech tak pochodzi caly dzien. Zrobi pranie, prasowanie, zetrze kurz i pomyje podlogi moze wtedy zrozumie dopierolucy1983 lubi tę wiadomość
-
Lucy gratulacje z okazji pierwszej rocznicy slubu
My bedziemy obchodzic tez pierwsza rocz.ale za miesiac. Maz mi powiedzial ze jestem wytrzymala bo ten remont tak go zmeczyl ze nie wyobraza sobie jak ja to znosze w ciazy..no ale wiadomo my kobiety jestesmy psychicznie silniejsze od facetow
Kehlana powodzenia na rozmowie z szefem no i oczywiscie
powodzenia na testowaniu trzymam kciuki
Jangwa nie moge za wiele doradzic ale czy mozecie razem zamieszkac? Moze wtedy byloby inaczej i mielibyscie wiecej czasu dla siebie na dotarcie sie i wtedy przekonasz sie czy to ten wlasciwy panlucy1983 lubi tę wiadomość