Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDoczlapalam sie dzisiaj na kontrolke do gin z ktora zaczne 2 cykl staran niestety mojej doktorki nie bylo , zastepowala ja inna to poszlam do tej i zaluje.
Wizyta nie przyjemna nasluchalam sie tyle ze glowa boli szczegolnie na temat mojego narzeczonego. Powiedziala mi ze on pewnie ma jakas chorobe afrykanska no wiecie co powiedzialam ze moj narzeczony jest czarnoskory ale nie pochodzi z buszu i jest cywilizowanym zdrowym facetem.
No jak tak mozna ? Rece opadaja -
TheBaja wrote:Doczlapalam sie dzisiaj na kontrolke do gin z ktora zaczne 2 cykl staran niestety mojej doktorki nie bylo , zastepowala ja inna to poszlam do tej i zaluje.
Wizyta nie przyjemna nasluchalam sie tyle ze glowa boli szczegolnie na temat mojego narzeczonego. Powiedziala mi ze on pewnie ma jakas chorobe afrykanska no wiecie co powiedzialam ze moj narzeczony jest czarnoskory ale nie pochodzi z buszu i jest cywilizowanym zdrowym facetem.
No jak tak mozna ? Rece opadaja3 Aniołki w niebie
-
TheBaja, brak słów... Zgadzam się, po prostu ręce opadają.
A myślałam że ja się spotykam czasami z nieprzyjemnymi reakcjami bo mój mąż jest Niemcem. Przynajmniej nikt nigdy nie sugerował że może cierpieć na jakieś choroby tylko ze względu na swoje pochodzenie. 0_oWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 15:24
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
TheBaja wrote:Doczlapalam sie dzisiaj na kontrolke do gin z ktora zaczne 2 cykl staran niestety mojej doktorki nie bylo , zastepowala ja inna to poszlam do tej i zaluje.
No jak tak mozna ? Rece opadaja
TheBaja, aż się roześmiałam po tym jak przeczytałam o "afrykańskiej chorobie". I jaka to specjalistka - człowieka na oczy nie widziała, ale chorobę potrafi zdiagnozować....
lekarz lekarzowi nierówny niestety... ale się nie zniechęcaj przez nią !Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
meeegi1771 wrote:Dodzwonilam się do swojego ginekologa. Zwiększył dawkę nospy 4×2 powiedział ,że najprawdopodobniej macica łapie mocne skurcze stąd ten ból i plamienia. Kazał odpoczywać leżeć bo niestety może być tak ,że będzie chciała wydalic fasolkę ; (; ( i oczywiście do Niego w sobotę. Trochę Mi lżej jak z Nim porozmawialam.
Trzymam kciuki żeby fasolinka z tobą została moja droga.
odpoczywaj, rozwiązuj krzyżówki, staraj się myśleć o pozytywnych rzeczach.
najważniejsza jest głowa - ja czasem potrafię się tak mocno nakręcic, że aż fizycznie odczuwam skutki swoich obaw !
trzymamy się wersji, że bóle brzucha to taka Twoja uroda ciążowa i że wszystko bedzie dobrze
meeegi1771 lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
TheBaja wrote:Inaczej bym podeszla do tego gdyby pani doktor byla juz staruszka i wymyslala choroby wyssane z palca. Ale nie szanowna pani po 40 , ktora takimi obelgami okazala sie rasistka.
Obrzydzila mi wszystko , w ciagu 10 minutowej wizyty
Przeczytalam Twoja wypowiedz 2 razy! Bo nie chcialo mi sie wierzyc w to co czytam!!! Boze, takim ludziom powinni odebrac prawa wykonywania zawodu!
Wyrzuc cala swoja zlosc! jak tylko potrafisz! potem zadzwon i umow sie do normalnego lekarza! Nie pozwol by taki babsztyl choc na chwile zniechecil cie do staran!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
TheBaja, nie jestem pewna, czy ja bym się powstrzymała od powiedzenia babie co o niej myślę i złożenia na nią skargi na dodatek. A rasistów niestety spotyka się w każdym wieku. Ale żeby lekarz takie bzdury gadał! Już nawet pomijając, jakie to było kompletnie obraźliwe dla Ciebie i Twojego narzeczonego, co za kompletny brak profesjonalizmu!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
DROGIE DZIEWCZYNY!!!
bardzo dziękuje za słowa wsparcia Wszystkim razem i Każdej z osobna
nie jestem w stanie wymienić Was z osobna- nawet nie spodziewałąm się, że będzie aż taki odzew i tyle słów wsparcia!
z niektórymi dziewczynami spotkałam się już na tym forum ale o innym temacie, także witam ponownie!
wczoraj koło 18 napisałam, wchodzę dziś (myśląc ze ze 3 posty będą ) a tu z 6 str - dzieje się oj dzieje- fajnie!
Rachele
jeśli mogę dołączyć do tabelki to moje poronienie 22.01.2015 (tzn łyżeczkowanie) a @ nie przyszła jeszcze (wcześniej cykle 28dniowe) więc czekam na małpę
Trzymam kciuki za wszystkie z nas, mam nadzieję, że po kolei zaczniemy przechodzić na fioletową stronę, jedna po drugiej zarażając się po kolei "wiruskiem" ciążowym! Tak, że te które już są w ciąży niech rozsiewają wokoło swoje pozytywne emocje "ciążowe"
Pozdrawiam!*Kejt*, lucy1983, majeczka8, majeczka8, meeegi1771, Malina15 lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka83 wrote:Trzymam kciuki za wszystkie z nas, mam nadzieję, że po kolei zaczniemy przechodzić na fioletową stronę, jedna po drugiej zarażając się po kolei "wiruskiem" ciążowym! Tak, że te które już są w ciąży niech rozsiewają wokoło swoje pozytywne emocje "ciążowe"
Pozdrawiam!
No właśnie zafasolkowane dziewczyny - wysyłajcie wiruski ze "stanem błogosławionym"Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Truskaweczka83 wrote:DROGIE DZIEWCZYNY!!!
bardzo dziękuje za słowa wsparcia Wszystkim razem i Każdej z osobna
nie jestem w stanie wymienić Was z osobna- nawet nie spodziewałąm się, że będzie aż taki odzew i tyle słów wsparcia!
z niektórymi dziewczynami spotkałam się już na tym forum ale o innym temacie, także witam ponownie!
wczoraj koło 18 napisałam, wchodzę dziś (myśląc ze ze 3 posty będą ) a tu z 6 str - dzieje się oj dzieje- fajnie!
Rachele
jeśli mogę dołączyć do tabelki to moje poronienie 22.01.2015 (tzn łyżeczkowanie) a @ nie przyszła jeszcze (wcześniej cykle 28dniowe) więc czekam na małpę
Trzymam kciuki za wszystkie z nas, mam nadzieję, że po kolei zaczniemy przechodzić na fioletową stronę, jedna po drugiej zarażając się po kolei "wiruskiem" ciążowym! Tak, że te które już są w ciąży niech rozsiewają wokoło swoje pozytywne emocje "ciążowe"
Pozdrawiam!
Kochana! Tu u nas sa najlepsze i najkochansze dziewczyny pod sloncem .... i do tego nasz watek jest bardzo szczesliwy o czym mozna sie przekonac patrzac na gorna czesc naszej listy:)
Dzieje sie u nas wiele
Dadalam Cie do naszej magicznej tabelki Staram sie ja trzymac 'chronologicznie' wiec wpislam Cie zaraz po mnie Zycze aby@ jak najszybciej przyszla i abys mogla zaczac Nowy Szczesliwy Rozdzial Buziaki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 16:59
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
meeegi1771 wrote:Wyciszam się Moje Kochane dziś będę nieaktywna. Jutro nadrobie wszystkie zaległości. Trzymajcie się cieplutko ,do jutra buziaki ;*;*
Spokojnego wieczorku Kochana! Odpoczywaj!Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2015, 17:08
-
nick nieaktualnyDowiedzialam sie ze doktorka w takich sprawach ma sporo za "uszami"
Ja sie sobie dziwie ze wytrzymalam i wolalam wyjsc niz jej na wtykac . Skarga zostala zlozona , u dyrektora placowki ktory po wysluchaniu mojej grozby (ze zadzwonie do Tv polsat przyjedzie interwencja i pojdzie na cala polske ) powiedzial ze przeprowadzi rozmowe z doktorka i wszystko zalatwi.*Kejt*, kehlana_miyu, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
TheBaja wrote:Dowiedzialam sie ze doktorka w takich sprawach ma sporo za "uszami"
Ja sie sobie dziwie ze wytrzymalam i wolalam wyjsc niz jej na wtykac . Skarga zostala zlozona , u dyrektora placowki ktory po wysluchaniu mojej grozby (ze zadzwonie do Tv polsat przyjedzie interwencja i pojdzie na cala polske ) powiedzial ze przeprowadzi rozmowe z doktorka i wszystko zalatwi.
Jestes WIELKA!!!! tak trzymaj! Bardzo dobrze zrobilas!!! Oklaski na stojaco!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ale macie tempo Kobietki Dobrze, ze w pracy Was podczytuje, bo zaleglosci bylby kosmiczne
meegi - ciesze sie, ze krwawienie ustapilo! Odpoczywaj sobie Kochana
Truskaweczka - widze, ze humor sie poprawia i tak trzymac! Damy rade! Tylko pamietaj bez spiecia - bedzie dobrze. Wierze w to mocno!
TheBaja - serdecznie Ci wspolczuje, ze musialas wysluchac takich głupot od lekarki. Ludzie to jednak sa tepi i pozbawieni mozgu chyba. Ja jestem mega wyczula na punkcie rasizmu, wiec podziwiam Cie za zimna krew mimo wszystko. Oby pierwszy i ostatni raz. Bardzo dobrze, ze zglosilas to dyrektorowi. W takich sprawach nie mozna pozostawac obojetnym.
Lucy dzieki za podpowiedz z tym olejem. Olej lniany stosuje dosc regularnie, kilka razy w tygodniu, a ten z wiesiolka sobie zakupie. Akurat rodzice jada do PL to mi go dostarcza :)W sumie Rachele tez ma racje apropo inofolicu i teraz jestem w kropce... poczytam jeszcze na necie i zobacze co i jak. Apropo Femibionu. Ja biore Vinalac (tak mi belgijska gin. kazala) - sklad ma dosc podobny do Femi. Mozesz na googlach odszukac go i porownac. Jest niemal taki sam z drobnymi roznicami, ale jak dla mnie to czarna magia Ja za 90 tabletek zaplacilam 25e. Moze w Niemczech tez jest dostepny.
Kejt ja dzisiaj tez siegnelam po czerwone winko no i jeszcze po czeko na poprawe humoru wiec zdrowko!
Rachele tez bede wprowadzac testy owulacyjne dla mnie to nowosc, wiec pewnie bede miala pytania do Ciebie jako bardziej doswiadczonej02.02.2015 [*]
Wiosną nadzieja narodzi się ponownie