Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kurcze zaplamilam... mam nadzieje ze to dlatego ze to dzien spodziewanego okresu i tego chcialabym się trzymać. Ale mój entuzjazm osłabł i dostalam zawału serca.
Mój 1 cykl pp trwał 35 dni ale ja nigdy nie miałam za bardzo regularnych, choć zawsze trwały ponad 30 dni, a dość często 34. -
KkasienkaA
nie denerwuj się na zapas - wiele dziewczyn plamiło a wszystko było ok. ja miałam idealną ciążę a jednak obumarła, byłam pewna na 100% ze jak nie plamię to ok jest.
stres działa negatywnie. jeśli się do jutra nie poprawi to idz do lekarza najlepiej na usg, bedziesz miała pewnośc, ze jest wszystko dobrze.
pozdrawiam i trzymam kciuki!Malina15 lubi tę wiadomość
-
Kasienka, gdzieś ostatnio przeczytałam "myśl o rzeczach dobrych a staną sie rzeczywistością".
To nasze motto, teraz ma sie udać, teraz sa twoje szczesliwe dni.
Plamienie często występuje w dniach przewidzianego okresu. Tak jest u ciebie. Tej wersji sie trzymamy
Jeśli jutro nic sie nie zmieni to dla własnego spokoju odwiedzilabym lekarza. Uslyszysz ze wszystko jest ok i odzyskasz spokój ducha! Trzymaj sie dzielnie!Rachele lubi tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Cześć Kobietki zawsze chyba najwcześniej Was witam taki tam ranny ptaszek ze Mnie Moje Kochane ból brzucha ustąpił dziś tez nie zamierzam ruszać się z łóżka Mój ginekolog do Mnie dzwonił jeszcze wieczorem i powiedział żebym mocno sobie wzięła do głowy to żeby leżeć!
Kkasienka Ja w zeszłym tygodniu w czwartek miałam 1234 betę Mam nadzieje ,ze juz wszystko ok plamienia nie Ma ? Nie martw się Kochana wszystko będzie dobrze ;*
Ale to super w tym tygodniu czekamy jeszcze na Jangwa_maua, zobaczcie jak często słyszymy te wspaniałe wieści czyż to nie magiczne ??? po kolei po kolei i Nasza różowa strona stanie się fioletowa dla wszystkich tak bym chciała i życzę z całego serca &&&&&&&& a to tak z rana dla Was Moje kochane
Kejt Myśl o rzeczach dobrych ,a staną się rzeczywistością biorę to mocno do siebie wpisze sobie na czole w razie jakby czarne myśli powracał spojrzę w lusterko i się o pamiętam hi hiMysia 15, *Kejt* lubią tę wiadomość
-
Truskaweczka tak jak chciałaś proszę uprzejmie &&&&& starczy dla Nas wszystkich
Mama Mai jak samopoczucie ?? Gotowe menu na walentynki ? Ja chyba nie będę robiła nic powiedziałam wczoraj Mojemu P ,że nie musimy obchodzić Walentynek kupimy wielkie pudełko czekoladek czerwona pościel i będzie też super ważne ,że razem.
Domi Mysia15 życzę Wam żeby ten cholerny @ szybko przylazl i nie wrócił długo najlepiej przez 9 miesięcy buziakiMysia 15 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeegi kamień spadł mi z serca i cieszę się że u ciebie wszystko ok odpoczywaj dużo i myśl pozytywnie
Pszczoła za ciebie też trzymam kciuki kochana oby na wizycie wszystko poszło dobrze i było widać twoją kruszynkę
Resztę muszę doczytać w pracy tyle się tu naprodukowało
Miłego dnia dziewczyny!!!
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:Jula wycałowana i wybuziaczkowana
U mnie nadal trwa euforia! Wczorajsza wizyta lekarska bardzo podniosła mnie na duchu. Nie spodziewałam się, aż tak dobrych wiadomości. Teraz tylko @ i zabieramy się nareszcie do pracy.
Jak ja Wam dziewczyny zazdrościłam, że już się staracie!
Teraz tylko szybciutko wszystkie musimy przejść na fioletową stronę!!!
Buziaczki od Juleńki! Miłego wieczorku życzę!
Kochana, teraz tylko czekamy na Twoj @ i zabierasz sie do pracy!! Juz malutko brakuje!
Zycze aby @ przyszla jak najszybciej! Milego dnia:) BuziakiMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
KkasienkaA wrote:Beta HCG- 1280!!!
JUPI!
Na moje oko to trochę dużo, ale mega się cieszę!!!!! W czwartek zrobię powtórkę!
Błagam trzymajcie dalej kciuki!!!
Mężusiowi nic nie powiem, wymyślę jakiś miły sposób na walentynki
Moje Wspaniałe- przesyłam Wam całe KOSZE wirusków ciążowych
Kochana, piekny wynik! Nie jest za wysoki, pamietaj ze widelki sa ogromne, kazda z nas startuje z innego poziomu! Jutro powtorz koniecznie bete
Ale beda super Walentynki! Wow!! Zazroszcze Ci bardzo
Kochana, dziekuje za wiruski, biore garsciami !
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Truskaweczka83 wrote:KkasienkaA
Gratulacje!!!
tak trzymać!
nie zrażać się - działać!
to ja też proszę o zarażenie wiruskiem
a mam pytanie za ile miałaś @ po poronieniu?
ja jeszcze nie ale to niecałe 3 tyg dopiero ... oczekuje jej.
piękna beta!
pozdrawiam!
Kochana, ja dostalam w 35 dc a mam cykle 28dniowe. Pierwszy cykl po, to troche ruletka! Musisz uzbroic sie w cierpliwosc:) Pamietaj, ze najgorsze juz za Toba!... zaczynasz NOWY etap:)
Sciskam Cie mocno i zycze aby @ przyszla jak najszybciej!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Jasne, że powtórzę betę w czwartek! Dziś robię jeszcze badania do endo, bo idę na wizytę w czwartek. A w piątek idę na USG, choć może i za wcześnie, ale chciałabym tylko zobaczyć, czy dobrze się fasolka usadowiła.
Co do plamienia to mam nadzieję, że się nie potworzy, choć jak sprawdzam papierem to jest taki zabarwiony śluz... Ja tamtą ciążę od 6 tygodnia plamiłam cały czas więc jestem już uczulona.
Wiąże co wieczór ten Pasek Św Dominika i marzę żeby w końcu mój brzuch był taki duży, żebym nie musiała go składać na pół! -
nick nieaktualnyMeeegi menu gotowe a walentynek zwykle tez nie obchodzimy, ale od kiedy maz jest w delegacji spedzamy razem tak malo czasu ze taka kolacja nam sie przyda i masz naprawde fajnego lekarza!!! Mi sie jeszcze nie zdarzylo zeby lekarz sam z siebie dzwonil.... a najwazniejsze to zastosowac sie do jego zalecen i lezec
Kasienka ciesze sie ze plamienie sie skonczylo teraz tylko duzo odpoczynku i wszystko bedzie dobrze :* -
Mama Mai my obchodzimy też tylko dlatego, bo jest to dobra okazja by pobyć razem. Nie wciągam się w tą całą komercję. Idziemy też do kina, ale ze znajomymi, więc u nas będzie obiad
Będą: Szaszłyki z krewetek w słodko-kwaśnej marynacie
Pieczona kaczka z sosem karmelowo-pomarańczonym i piwne ziemniaczki
Jagodowe mascarpone
Mam nadzieję, że zostanie na niedzielę i nie będę musiała w niedzielę gotować -
Kkasienka rozumiem Cię Mam podobnie rano tez miałam ciut zabarwiony taki kolor jak nasza różowa strona ovu. Dobrze ,że jesteś umówiona na usg zobaczysz,że będzie wszystko dobrze trzymam kciuki. Nie stresuj się.
-
nick nieaktualnyKochane te cudowne wieści że kolejnej z nas się udaje tak bardzo mnie podbudowuje i daje nadzieje.
Pszczola , Meegi, KkasienkaA dbajcie o siebie i starajcie się nie stresować , teraz musi być dobrze
Trzymam kciuki za nas wszystkie , tak bardzo zaslużyłyśmy na fasolke.
A ja ehh chyba w tym cyklu nie zafasolkuje , mój D zadzwonił , i prawdopodobnie nie wróci przed moją ovulką , zostane sama ze swoimi płodnymi dniami
Przytulaski dla wszystkich