Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasieńko nieobecność 3 godzinna to nie tak dużo. Dobrze, że masz taką możliwość, żeby nie było Cię tak krótko przy Antosiu. Chociaż powrót do pracy na pewno będzie bardzo trudny. Mnie przy Julii nie było praktycznie cały dzień, a miała pół roczku. To było straszne przeżycie.
Jak przebiegła rozmowa z Dyrekcją o powrocie do pracy?Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2016, 17:58
KkasienkaA lubi tę wiadomość
-
Oto moja dzidzia:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/d13e9fa18a1e.jpg
Jedyne zdjęcie z prenatalnych.
Dziewczynka Nikola
Wiem tylko, że jest dobrze, i że NT 1,20mm
NIc wiecej, dowiem się za ok tydzień jak przyjdą wyniki testu pappa
W tedy dostanę opis badania z pomiarami.
Nawet nie wiem ile ma długośći, ale najważniejsze, że zdrowa!
Zdjęcie profilowe mam!
Badanie trwało ponad 2h....
pierwszy raz - 1 min usg przez brzuch, złe ułożenie, wiec dopochwowe ze 4 min, źle ułożona, stukanie, pukanie, dociskanie głowicą aż bolało, nic. Spacer, słodycze, skakanie, drugie podejście - nic.
Trzecie podejście po bieganiu, podskakiwaniu, jedzeniu, piciu i udało się pomierzyć
jangwa_maua, Mysia 15, KkasienkaA, pszczoła10, DomiBW, kehlana_miyu, Mama_Mai, majeczka8, monilia84, Lili30, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Gratuluje Truskaweczko!!! Tak bardzo się cieszę!! Cudowne wiadomości!!!
I gratuluje córeczki, małej księżniczki!
Który lekarz robił Ci badanie?Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
-
Jangwa ja też się cieszyłam a mama ciągle gadała, że na za dużo sobie pozwalam... I wykrakała!!! Niby te coś ma malutkie, no ale jednak ma. Wyeliminuję tylko te silne alergeny na razie i oby pomogło.
Mysiu no ja mam nadzieję, że będzie dobrze z tym powrotem... Na pewno będę musiała trenować wyjścia, żeby to nie był dla nas szok. A Dyrekcja super, bo nie będzie musiała za mnie robić zastępstw do stycznia (bo wtedy bym musiała wrócić). Tylko trochę zamieszania zrobiłam, bo wzięłam w tym wypadku za długi macierzyński, a muszę zaległe urlopy wybrać, więc trochę liczenia będzie jak to ogarnąć. No właśnie jak cały dzień to ja chyba psychicznie bym nie dała rady!
Truskaweczko wspaniale!!! Kochaniutka Nikolka Gratulacje wielkie dla Was
Mysia 15, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
Kehlana gratuluję! Super wiadomość, teraz możecie z mezulkiem działać na luzie
Kasienka trzymam mocno kciuki! Wszystko będzie dobrze :*
Truskaweczko cudowna wiadomość, gratuluję! A niuńka cudna :*kehlana_miyu, Truskaweczka83 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki strasznie Wam dziękuje!
Tak się cieszę!
Pierwszy raz w tej ciąży!
Oby dalej było tak dobrze to bedzie super!
cały wieczór się uśmiecham do siebie i do jedynego zdjęciaKkasienkaA, jangwa_maua, kehlana_miyu, majeczka8, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Jak patrzę na zdjęcia z USG, brzuszki to już mi się marzy być w kolejnej ciąży.. Ech, a pewno za prędko to nie będzie..
Jej, tak dobrze wspomina poród, że ktoś pomyśli że chyba jakaś nienormalna jestemlucy1983 lubi tę wiadomość
-
Jangwa ja swój też Mimo, że było to piekło na ziemi to zdecydowałabym się na nie jeszcze raz... i jeszcze raz... i jeszcze raz
Ja sobie co chwila na kartce wypisuję kiedy będziemy mogli się starać, wyliczam miesiące, lata itd Ześwirowałam, ale jeszcze długo więc pewnie mi przejdzie
-
Mysia 15 wrote:Gratuluje Truskaweczko!!! Tak bardzo się cieszę!! Cudowne wiadomości!!!
I gratuluje córeczki, małej księżniczki!
Który lekarz robił Ci badanie?
To był chyba Bogdan Zalewski, na ulicy Rozrywki 24 w centrum Promed, ponoć to semedica Kraków.
Małomówny, ale najważniejsze, żę mam to za sobą -
Truskaweczka83 wrote:To był chyba Bogdan Zalewski, na ulicy Rozrywki 24 w centrum Promed, ponoć to semedica Kraków.
Małomówny, ale najważniejsze, żę mam to za sobą
Jeżeli Bogdan Zalewski to bardzo dobrze. To jeden z lepszych specjalistów od usg prenatalnego, a co do płci-jeżeli już mówi na tak wczesnym etapie jaka jest- to nie słyszałam żeby się pomylił
Trafiłaś na świetnego specjalistę!kehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
A my z Hubercikiem mamy dzisiaj studniówkę!!
Oby nadal Bóg sprawił żeby wszystko szło tak dobrze.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 11:43
jangwa_maua, kehlana_miyu, KkasienkaA, pszczoła10, monilia84, Mama_Mai, Lili30, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Ależ Majusia rośnie! I jest taka piękna, że nie mogę napatrzeć się na jej zdjęcia!
Buziaczki dla Skarbeńka
W ogóle nasze dzieciaczki forumowe są wspaniałe: śliczne, mądre, świetnie się rozwijają. Dla mnie ciągle jest to zdumiewające, że ten czas tak szybko pędzi- wydaje się, że niedawno forum powstało, a już tyle Maluszków mamy. Mnie ciągle to dziwi
Tak bym chciała, żeby już był maj i żebym i ja mogła Hubiego przytulić!monilia84, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Dziękujemy Mysiu jeszcze trochę a utulisz swoje słoneczko
To prawda, Nasze forumowe pociechy są najlepsze
Ten czas leci strasznie. Rok temu byłam w trakcie starań, a teraz już Tule mojego największego skarba. Cudownie
Bardzo ciesze się, że trafiłam na te forum i ten magiczny wątek , że trafiłam na tak wspaniałe dziewczyny !!
Fajnie by było zorganizować kiedyś spotkanie się w realu
Coś mi ucięło posta 2 razyWiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2016, 17:15
Mysia 15, pszczoła10, monilia84 lubią tę wiadomość
-
My już po wizycie
Pani powiedziała, że lekarze nas nastraszyli i rozdmuchali aferę... Generalnie wynika z badań, które do tej pory robiliśmy, że Antek przechodził wirusa, prawdopodobnie nie w brzuchu, ale jak widać po wszystkich badaniach do tej pory nic mu ten wirus nie zrobił Pani powiedziała, że jest piękny i wszystko jest super
Niestety przeżyliśmy pobieranie krwi z główki... ryczałam jak osioł! W życiu więcej nie chcę tego przeżywać...
Mają w przeciągu dwóch tygodni wysłać nam maila z wynikami krwi, którą pobrali oraz ogólną opinię co o tym wszystkim sądzą i co dalej ze szczepieniamijangwa_maua, Mysia 15, pszczoła10, kehlana_miyu, lucy1983 lubią tę wiadomość