Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Crisspers - witamy Cię na naszym wątku. Współczuje Ci tylu strat ale w końcu na pewno zostaniesz szczęśliwą mamusią.
A ja witam się z nowego mieszkankaWiadomość wyedytowana przez autora: 29 lutego 2016, 15:07
monilia84, Mysia 15, kehlana_miyu, Mama_Mai lubią tę wiadomość
-
Mysiu dziękuje za pamięć
Stresik powoli się mi włącza, rano mały był spokojny i juz przeżywałam, mam nadzieję, że z synusiem wszystko ok i zdrowo rośnie, badanie dopiero mam o 17:20, także jeszcze długa droga
Crisperss witamy na wątku, bardzo mi przykro że tyle strat dzieciaczków przeżyłaś
Jangwa gratuluje mieszkanka, opowiadaj jak wrażenia
MiLego dnia
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
Właśnie nic mi się nie śniło może dziś coś się przyśni
Mieszkanko mi się podoba, ale jeszcze dużo przed nami aby je umeblować. Muszę kupić garnki, patelnie, talerze itd. Więc mamy na razie zestaw dla 2 osób plus mały garnuszek i patelnie która nie działa na kuchence indukcyjnej . Porządki daleko w polu, nie wszystko wzięte jeszcze. Ale pomalutku sprzatammonilia84, majeczka8, Mysia 15, kehlana_miyu, Mama_Mai, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Jangwa gratuluje przeprowadzki
teraz bedziecie doswiadczac przyjemnosci mieszkania razem
no i zapewne lepiej sie dotrzecie. Powodzonka
Monilla, Tulisia, Mysia, wszystkie przyszle mamusie czekamy na wasze bobaski
jakie to jest ekscytujace chodzenie na badania, dobre wiadomosci, coraz wiekszy brzuszek i to odliczanie i oczekiwanie na ta ukochana malutka istotke
Hmm a wlasnie ja tez zagladam i czekam na Kasienke
Mysia 15, jangwa_maua, monilia84 lubią tę wiadomość
-
Crisperss przykro mi ze sie nie udalo
ale wierze ze zostaniesz jeszcze mamusia czego ci z calego serca zycze
Jesli masz ochote opowiedz cos o sobie, dolacz do rozmowy..
my tu wszystkie jestesmy wspierajace sie nawzajem -
Jangwa ja też gratuluję przeprowadzki! Nie ma to jak mieszkać razem bez osób trzecich. Powolutku wszystko urządzisz sobie tak jak będziesz chciała. My też startowaliśmy z dwoma garnkami i krzywym linoleum w kuchni zamiast porządnej podłogi
jangwa_maua lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJangwa gratuluje
Powoli wszystko sobie skompletujecie a najwazniejsze, ze jestescie juz razem :*
Crispers no tak, nasz nfz nie dziala, jak szwajcarski zegarek chociaz ja na wyniki badan genetycznych czekalam krocej. To pewnie zalezy od miejsca, gdzie sie je wykonuje -
nick nieaktualny
-
Dziekuje dziewczyny strasznie sie ciesze z tej wizyty, kamień z serca mi spadł, meżus też podekscytowany był, pierwszy raz synka na USG widzial i jeszcze włoski ba główce nam lekarz pokazał mój śliczny syneczek a minę na USG mial jakby focha mial he he nosek ma po tatusiowi jak Klaudia a focha to wiadomo po kim
pszczoła10, Mysia 15 lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
nick nieaktualnyDzień dobry!!!! W końcu nadrobiłam, jakoś ostatnio na nic czasu nie mam, bo albo goście albo terminy u lekarza albo domowe obowiązki...
Monilko gratuluję udanej wizyty i wow, ale Kacperek ładnie urósł cudownie!!! A Wikusia na pewnonad nim czuwa w niebie
Jangwa super że już jesteście na swoim, wszystko powoli i się urządzicie najważniejsze że jesteście razem
Tulisiu jak samopoczucie?
Kehlana cudowna beta i czekam na wieści z usg, może bedą bliźniaki? Będziesz podwójnie nagrodzona!
Truskaweczko cieszę się że wszystko u cuebie dobrze pytałaś o otulacz - my dość długo używaliśmy na początku i mały spał spokojnie, teraz już i tak ładnie śpi to śpi w śpiworku... Do mycia mamy normalną wanienkę więc na temat wiaderka się nie wypowiem
Witam nowe dziewczyny na wątku rozgoście się
My wczoraj po kontroli u pediatry,wszystko ok, mały waży 5 kg i ma 61 cm, urósł prawie 10, dziś kończymy 8 tydzień
Miłego dnia!!!Mysia 15, kehlana_miyu, jangwa_maua, Tulisia, Truskaweczka83, monilia84 lubią tę wiadomość