Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
No przy weekendzie faktycznie zawsze cicho tutaj ja się przeziębilam
, chyba przy myciu okien ostatnio i dziś tak temperatura skacze,gardło drapie i ogólnie jestem przybita taka, ale radzę sobie sokiem malinowym, herbatka z miodem -
Hej dziewczyny
U nas pobudka z bólem głowy. Mężus mi się rozchorował, kaszle taka ładna pogoda a.ten chory.
Dzisiaj koncze prasowanie ubranek Kacperka i mamy łóżeczko skręcac, zobaczymy co z tego wyjdzie
Pszczółka zdrówka życze
Miłego dniapszczoła10, kehlana_miyu lubią tę wiadomość
Wikusia Aniołek 26.02.2015 [*] 27tc
-
jangwa_maua wrote:Kehlana- jak tam samopoczucie? Jakieś objawy? Kiedy wizyta?
Jangwa, wizyte mam jutro i jak zwykle przed trochę swiruje, na szczęście detektor pomaga. Ale pewnie uspokoje się dopiero po zobaczeniu malucha na USG. A za tydzień mam już genetyczne, nie mogę uwierzyć jak to zlecialo!
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
Kehlana już genetyczne!!! Ja nie mogę... Zaraz będzie połówka, a jak weźmiesz się za wyprawkę to zaraz poród A w pracy kiedy powiesz??
Jangwa i Pszczoła zdrówka Kochane!!! I Moniklko dla męża także
A ja dziś zostawiłam Antka na podłodze, bo jak zwykle się bawił i poszłam nastawić pranie. Nagle słyszę, że pieje z zachwytu, jak to on ciągle Przychodzę, patrzę, a ten zbój wyszedł sobie na taras... Nie wiem co ja sobie myślałam otwierając te drzwiMysia 15, monilia84 lubią tę wiadomość
-
On pełza, ale z taką szybkością że szok Jest na etapie tańca dupką, wspiera się na kolanach i łokciach (choć powinien dłoniach) i buja przód tył. Pewnie niedługo będzie czworakował A od czworakowania do samodzielnego siedzenia krótka droga. A na siedzenie najbardziej czekam! Bo a to krzesełko do karmienia, a to huśtawka, a to nosidło, a to zabawy w wannie, wiele czeka rzeczy na jego siedzenie
No ja już jestem przyzwyczajona, że przychodzi do kuchni, czy idzie z salony do przedpokoju, ale o tarasie nie pomyślałam zupełnie. Jak to człowiek musi mieć wyobraźnię i wszystko przewidzieć przy tych szkrabach Wchodzi też pod stół i do kontaktu tam, albo przychodzi i mi wiecznie do zmywarki zagląda, o psim kojcu to nie wspomnę, bo co chwila go wyciągam, musimy wszystko zabezpieczyć. Walną się wczoraj o nogę od stołu i mąż stwierdził, że folią bąbelkową obkleimy. -
Uuu to nieźle szybko się rozwija Antos teraz tylko patrzeć jak będzie czworakowal i siedział Kornelia rwie się do siadania np w leżaczku. Trzyma brodę przy klatce i próbuje siąść aż się czerwona robi ale np na leżąco obraca się na brzuch i przesuwa się tylko wokół własnej osi
-
Kochane zdrowia Wam życzę. Monilko dla Twojego męża również.
Kasieńko, ale mnie Antoś rozbawił! Wyobrażam sobie jaki był zachwycony swoją samodzielnością i dobrym pomysłem Naprawdę prawdziwy rozbójnik z niego, ale masz wesoło z nim w domu! Ale jeszcze dwie pary oczu to pewnie by Ci się przydały.pszczoła10, monilia84 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mysiu a jak idę z zakupami, z Antkiem, psem itd itd itd to zawsze myślę, że Pan Bóg powinien w pakiecie z dzieckiem dawać jeszcze dodatkową parę rąk i oczu
Chodzenie wokół własnej osi jest bardzo ważne, bo tak wzmacniają rączki dzieci właśnie do czworakowania Antek np od razu ruszył do przodu i przez to Pani kazała mu wzmocnić rączki (mamy dużo pchać rzeczy i podłogę)
Ja szczerze myślałam, że on szybciej zacznie raczkować, czy czworakować, bo pełzać już zaczął kilka dni przed skończeniem 5 miesiąca. Ale najwyraźniej dobrze mu tak i nigdzie się nie śpieszy
Antek też się ciągnie z leżenia do siadania, ale Pani rehabilitantka powiedziała, żeby mu nie pozwalać tak robić. Mamy go nawet inaczej podnosić, żeby przestał tak robić