Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJangwa_maua jestem pod wrazeniem twojej cierpliwosci!!! I zazdroszczę takiego podejscia
Ja jezeli @ by nie przyszla to chcialam poczekac jeszcze kilka dni na test ale czuje ze test zrobie najpozniej w niedzielę zwlaszcza ze maz juz dopytuje kiedy robimy ten test... -
jangwa_maua wrote:Też z chęcią bym zrobiła, ale już chyba czuje, że nic z tego nie wyszło niestety . Chyba, że za kilka dni miło się "rozczaruję" . Póki @ nie ma nadzieja jest ...
Swiete slowa! Nie chce absolutnie Cie nakrecac, ale pamietaj, ze bardzo czesto objawy sa takie same jak na @. Pisze to tylko dlatego, ze ja w szczesliwym cyklu tez tak mialam, ..... i zrobilam nawet zapasy podpasek na 2 miesiace
Jeszcze dwa dni Kochana!!!!!! Trzymam caly czas kciuki!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:10
meeegi1771 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Rachele chyba zatestuje co ma byc to bedzie, a chwilowo czuje ze i tak bedzie negatyw... to sie chociaz nie rozczaruje
Kochana, koniecznie testuj! Masz date 21-22 wiec mysle, ze w sobote powinniscie testowac! Nie nakrecaj sie, ze sie udalo ale tez nie mysl negatywnie!
Ja jesli @ nie przyjdzie, to bede testowac chyba w przyszly wtorek.... ojjj ile jeszcze brakuje! :
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ja dziś zrobiłam test, ale gdzie tam NEGATYWNY... Do daty spodziewanej @ jeszcze 3 dni ale ni licze na cuda, temperatura normalna raczej nie ciążowa więc raczej nastawiam się na okres a potem ta przyjemniejsza część czyli serducha Kupiłam sobie z tej okazji czekoladę na pocieszenie i zaraz ją pochłonę Od środy popielcowej podejmuje wyrzeczenia wielkopostne więc ostatnie dni rozpusty
Ciekawy tydzień się nam zapowiada na wątku tyle testów Powodzenia wszystkim życzę3 Aniołki w niebie
-
jangwa_maua wrote:Rachel - zleci szybko i @ się nie pojawi (oby tak było!) i zobaczysz 2 kreseczki
Dziekuje Ci, jestes kochana Dalam z siebie wszystko w tym cyklu....a nadzieja, jak sama wiesz jest zawsze
Zawsze chcialam miec dlugie cykle, zeby @ byl jak najzadziej a teraz to bym chciala miec 21dniowe hihihi
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Lili30 wrote:Ja dziś zrobiłam test, ale gdzie tam NEGATYWNY... Do daty spodziewanej @ jeszcze 3 dni ale ni licze na cuda, temperatura normalna raczej nie ciążowa więc raczej nastawiam się na okres a potem ta przyjemniejsza część czyli serducha Kupiłam sobie z tej okazji czekoladę na pocieszenie i zaraz ją pochłonę Od środy popielcowej podejmuje wyrzeczenia wielkopostne więc ostatnie dni rozpusty
Ciekawy tydzień się nam zapowiada na wątku tyle testów Powodzenia wszystkim życzę
Slonce, czekaj cierpliwie na date @ i powtarzaj wtedy test. Wg OWU to dopiero 10 dni od owulacji wiec mogli wyjsc negatywny.
Zycze slodkiej czekolady i trzymam mocno kciuki!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziewczyny, dostałam wreszcie @!!!
Nie pamietam, żebym kiedykolwiek w życiu tak się cieszyła z powodu @ Normalnie mam ochotę skakać z radości, że mój organizm wraca do normy:) Teraz trzymajcie wszystkie kciuki, żeby mi się wszystko ładnie oczyściło, jeśli tak będzie, potwierdzę tylko, że wyleczyłam infekcję i wiosną zaczynamy starania:)Mysia 15, meeegi1771, majeczka8, lucy1983 lubią tę wiadomość
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
kehlana_miyu wrote:Dziewczyny, dostałam wreszcie @!!!
Nie pamietam, żebym kiedykolwiek w życiu tak się cieszyła z powodu @ Normalnie mam ochotę skakać z radości, że mój organizm wraca do normy:) Teraz trzymajcie wszystkie kciuki, żeby mi się wszystko ładnie oczyściło, jeśli tak będzie, potwierdzę tylko, że wyleczyłam infekcję i wiosną zaczynamy starania:)
SUPER!!!!! GRATULACJE!!!
Dzis koniecznie swietuj! Bo jest co! Wiem, jak sie cieszysz, ja skakalam z radosci
ps. dane do tabelki: data @ dzis? kiedy data nastepnej @?
Raz jeszcze gratuluje!kehlana_miyu lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
kehlana_miyu wrote:Rachele, dzięki za gratulacje:) Aż się cała szczerzę w biurze tak się cieszę
Dziś data @, data kolejnej, jeżeli wszystko wróciłoby do normy sprzed ciąży, to 14.03.
hihihhi jest z czego sie cieszyc!!! Teraz tylko do przodu!!!!!
Dane na liscie uzupelnione
Fasolka 9tyg (24.12.14)