Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    @ nie przyszła, ale temperature sobie zmierzyłam i spadła :( więc raczej czekam na @ ... Nie będę dziś testować.. cierpliwie czekam dalej ...

na kiedy OWU wyznaczyl Ci date @?

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 08:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    18.02 ... więc pozostaje czekanie ...

Aniołek - 27.11.2014 7/8 tc <3
    km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa_maua jestem pod wrazeniem twojej cierpliwosci!!! I zazdroszczę takiego podejscia ;)
    Ja jezeli @ by nie przyszla to chcialam poczekac jeszcze kilka dni na test ale czuje ze test zrobie najpozniej w niedzielę :D zwlaszcza ze maz juz dopytuje kiedy robimy ten test...

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też z chęcią bym zrobiła, ale już chyba czuje, że nic z tego nie wyszło niestety :( . Chyba, że za kilka dni miło się "rozczaruję" :) . Póki @ nie ma nadzieja jest ... :P

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jangwa, ja tez podziwiam, bo ja na Twoim miejscu, dzis powtorzylabym test :)

Mama_Mai, w weekend koniecznie musisz zatestowac z Twoim mezem!!! i to bez dwoch zdan! :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie może jutro zrobie... jak @ się nie pojawi :P

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Też z chęcią bym zrobiła, ale już chyba czuje, że nic z tego nie wyszło niestety :( . Chyba, że za kilka dni miło się "rozczaruję" :) . Póki @ nie ma nadzieja jest ... :P

Swiete slowa! ;) Nie chce absolutnie Cie nakrecac, ale pamietaj, ze bardzo czesto objawy sa takie same jak na @. Pisze to tylko dlatego, ze ja w szczesliwym cyklu tez tak mialam, ..... i zrobilam nawet zapasy podpasek na 2 miesiace :)
    Jeszcze dwa dni Kochana!!!!!! Trzymam caly czas kciuki!!!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2015, 09:10

meeegi1771 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby @ się nie zjawił :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele chyba zatestuje ;) co ma byc to bedzie, a chwilowo czuje ze i tak bedzie negatyw... to sie chociaz nie rozczaruje

• Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama_Mai wrote:
    Rachele chyba zatestuje ;) co ma byc to bedzie, a chwilowo czuje ze i tak bedzie negatyw... to sie chociaz nie rozczaruje

Kochana, koniecznie testuj! Masz date 21-22 wiec mysle, ze w sobote powinniscie testowac! :) Nie nakrecaj sie, ze sie udalo ale tez nie mysl negatywnie! :)

Ja jesli @ nie przyjdzie, to bede testowac chyba w przyszly wtorek.... ojjj ile jeszcze brakuje! :=)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachel - zleci szybko i @ się nie pojawi ;) (oby tak było!) i zobaczysz 2 kreseczki :)

Rachele, meeegi1771 lubią tę wiadomość

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Lili30 Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś zrobiłam test, ale gdzie tam NEGATYWNY... Do daty spodziewanej @ jeszcze 3 dni ale ni licze na cuda, temperatura normalna raczej nie ciążowa więc raczej nastawiam się na okres a potem ta przyjemniejsza część czyli serducha ;) Kupiłam sobie z tej okazji czekoladę na pocieszenie i zaraz ją pochłonę ;) Od środy popielcowej podejmuje wyrzeczenia wielkopostne więc ostatnie dni rozpusty ;)
    Ciekawy tydzień się nam zapowiada na wątku tyle testów ;) Powodzenia wszystkim życzę ;)

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jangwa_maua wrote:
    Rachel - zleci szybko i @ się nie pojawi ;) (oby tak było!) i zobaczysz 2 kreseczki :)

Dziekuje Ci, jestes kochana :) Dalam z siebie wszystko w tym cyklu....a nadzieja, jak sama wiesz jest zawsze :)

Zawsze chcialam miec dlugie cykle, zeby @ byl jak najzadziej a teraz to bym chciala miec 21dniowe :) hihihi

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 wrote:
    Ja dziś zrobiłam test, ale gdzie tam NEGATYWNY... Do daty spodziewanej @ jeszcze 3 dni ale ni licze na cuda, temperatura normalna raczej nie ciążowa więc raczej nastawiam się na okres a potem ta przyjemniejsza część czyli serducha ;) Kupiłam sobie z tej okazji czekoladę na pocieszenie i zaraz ją pochłonę ;) Od środy popielcowej podejmuje wyrzeczenia wielkopostne więc ostatnie dni rozpusty ;)
    Ciekawy tydzień się nam zapowiada na wątku tyle testów ;) Powodzenia wszystkim życzę ;)

Slonce, czekaj cierpliwie na date @ i powtarzaj wtedy test. Wg OWU to dopiero 10 dni od owulacji wiec mogli wyjsc negatywny.
    Zycze slodkiej czekolady :) i trzymam mocno kciuki!!!!

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, dostałam wreszcie @!!!

Nie pamietam, żebym kiedykolwiek w życiu tak się cieszyła z powodu @:) Normalnie mam ochotę skakać z radości, że mój organizm wraca do normy:) Teraz trzymajcie wszystkie kciuki, żeby mi się wszystko ładnie oczyściło, jeśli tak będzie, potwierdzę tylko, że wyleczyłam infekcję i wiosną zaczynamy starania:)

Mysia 15, meeegi1771, majeczka8, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    Dziewczyny, dostałam wreszcie @!!!

Nie pamietam, żebym kiedykolwiek w życiu tak się cieszyła z powodu @:) Normalnie mam ochotę skakać z radości, że mój organizm wraca do normy:) Teraz trzymajcie wszystkie kciuki, żeby mi się wszystko ładnie oczyściło, jeśli tak będzie, potwierdzę tylko, że wyleczyłam infekcję i wiosną zaczynamy starania:)

SUPER!!!!! GRATULACJE!!!
    Dzis koniecznie swietuj! Bo jest co! :) Wiem, jak sie cieszysz, ja skakalam z radosci :)

ps. dane do tabelki: data @ dzis? kiedy data nastepnej @?

Raz jeszcze gratuluje!

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kehlana_miyu gratulacje :) rzadko gratuluje sie komus @ ale u nas na watku i z takich wydarzen sie cieszymy ;) teraz najwazniejsze to zeby sie oczyscilo ladnie :)

kehlana_miyu lubi tę wiadomość

• kehlana_miyu Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rachele, dzięki za gratulacje:) Aż się cała szczerzę w biurze tak się cieszę:)

Dziś data @, data kolejnej, jeżeli wszystko wróciłoby do normy sprzed ciąży, to 14.03.

961l9vvj59du8plj.png
    961lk6nlda9uyhvb.png
    5tc [*] 04.2015
    10tc [*] 01.2015
  • jangwa_maua Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 10:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu - super! :) teraz to już z górki :)

km5sgu1r1ftv47br.png
    ex2bupjyemen7jnh.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 16 lutego 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kehlana_miyu wrote:
    Rachele, dzięki za gratulacje:) Aż się cała szczerzę w biurze tak się cieszę:)

Dziś data @, data kolejnej, jeżeli wszystko wróciłoby do normy sprzed ciąży, to 14.03.

hihihhi :) jest z czego sie cieszyc!!! Teraz tylko do przodu!!!!! :)
    Dane na liscie uzupelnione :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

‹‹ 72 73 74 75 76 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ