Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
na tym wątku faktycznie zarażamy się ciążą, jak przeziębieniem drogą kropelkową !
Lili, idź na betę i daj znać
Pszczoła, czekamy na dobre wieści po wizycie u gina
Rachele, meeegi1771, Lili30, jangwa_maua lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Lili30 wrote:Mówisz i masz Dziewczyny módlcie się za nas... Zrobiłam dziś test i wyszedł na nim cień cienia... Czekam na wyniki bety.
Boze! Trzymam mocno mocno kciuki! Kiedy beda wyniki? Jestem z Toba calym serduszkiem i wspieram!!!Lili30 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
*Kejt* wrote:na tym wątku faktycznie zarażamy się ciążą, jak przeziębieniem drogą kropelkową !
Lili, idź na betę i daj znać
Pszczoła, czekamy na dobre wieści po wizycie u gina
hihihihhihi Kejt, smieje sie do tej pory z tego co napislas! Jestes wielka!!! ..... ja tez chce sie zarazic!!!!!!!!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai wrote:Lili wow nawet nie wiesz jak sie ucieszylam czytajac twoj post trzymam kciuki za pozytywna bete :*
Kejt tak ciaza na tym watku jest zarazliwa hahaha ciekawe kiedy my sie w koncu nia zarazimy??
Kochana, juz trzymam za to abys i Ty byla juz zarazona!! ... jestes nastepna, za ktora bedziemy trzymac kciuki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele wrote:hihihihhihi Kejt, smieje sie do tej pory z tego co napislas! Jestes wielka!!! ..... ja tez chce sie zarazic!!!!!!!!!!
Rachele, słyszałam o takich imprezach na ktorych dzieci zaraża się ospą (super pomysł tak w ogóle...), szkoda, że nie ma takich imprez na których można zarazić się ciążą
chociaż w czasach studenckich jednej z moich kolezanek się przytrafiła w sumie taka impreza....Lili30, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Mama_Mai wrote:Lili wow nawet nie wiesz jak sie ucieszylam czytajac twoj post trzymam kciuki za pozytywna bete :*
Kejt tak ciaza na tym watku jest zarazliwa hahaha ciekawe kiedy my sie w koncu nia zarazimy??
Mama Mai, oby niedługo! bo jeśli nie to niedługo nie będziemy miały o czym gadać z dziewczynamiJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* wrote:Rachele, słyszałam o takich imprezach na ktorych dzieci zaraża się ospą (super pomysł tak w ogóle...), szkoda, że nie ma takich imprez na których można zarazić się ciążą
chociaż w czasach studenckich jednej z moich kolezanek się przytrafiła w sumie taka impreza....
heheeheh pamietam, ze sama bylam na takiej imprezie jak mialam 5/6 lat I to ja mialam zarazac ale z tego co pamietam zaden dzieciaczek sie nie zarazil ode mnie!
My tu mamy taka wirtualna impreze i jak widze, zarazanie niezle nam idziemeeegi1771 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Lili30 wrote:Widzę że poprawiłam Wam humory Cieszę się i mam nadzieje na same pozytywne wieści od Was pół dnia jakoś mi zlecialo jeszcze drugie pół
Zleci tez druga polowa dnia... a nawet szybciej! Takie dobre wiadomosci jak Twoja, poprawiaja nam humor
Oby jak najwiecej takich dobrych wiesci!
Czekam niecierpliwie na 18!!! .... i zaciskam kciuki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
Megi bardzo dużo? Coś poza tym się dzieje?
Ja staram się mieć cały dzień zajęta głowę, z resztą szefowa zawaliła mnie papierami więc mam odskocznię na dziś i dobry pretekst, żeby pozamykac pewne sprawy papierkowe przed moim ewentualnym L43 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualny