Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKochane dziś przyszła moja druga @ . Jednak te 2 dni krwawienia co były 29 dni temu to była pierwsza @ po poronieniu.Więc zaczynamy starania
Im Happy !!
nie wiedziałam że @ może tak uszcześliwićWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 14:36
Lili30, kehlana_miyu, TheBaja, Mysia 15, kierzynka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ggonia wrote:Kochane dziś przyszła moja druga @ . Jednak te 2 dni krwawienia co były 29 dni temu to była pierwsza @ po poronieniu.Więc zaczynamy starania
Im Happy !!
nie wiedziałam że @ może tak uszcześliwić
Gratuluje! I niech to bedzie ostatni @ przez najblizsze 9 m-cy!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Ok Kochane moje moge legalnie zarażać Beta 29,3 JESTEM SZCZĘŚLIWA I mam nadzieję, że moje szczęście będzie trwało do 27 października a potem będzie juz z nami cały czas
PRZESYŁAM WIRUSKI !!! CAŁA MASĘ Trzymam kciuki za pozostałe z Was Prosze też o modlitwę za nas bo choć to piekny czas to i trudny...majeczka8, kehlana_miyu, jangwa_maua, lucy1983, kierzynka, *Kejt*, KkasienkaA lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyRachele wrote:Gratuluje! I niech to bedzie ostatni @ przez najblizsze 9 m-cy!
Takie jest moje założenie hehe , choć nie nakręcam się bo lepiej uniknąć rozczarowania, dziś się z niej ciesze a w marcu będę zawiedziona że się pojawiła. Także serduszkowania dużo dużo i wolność na 9 msc -
nick nieaktualnyLili30 wrote:Ok Kochane moje moge legalnie zarażać Beta 29,3 JESTEM SZCZĘŚLIWA I mam nadzieję, że moje szczęście będzie trwało do 27 października a potem będzie juz z nami cały czas
PRZESYŁAM WIRUSKI !!! CAŁA MASĘ Trzymam kciuki za pozostałe z Was Prosze też o modlitwę za nas bo choć to piekny czas to i trudny...
A my trzymamy kciukasy za Ciebie i Twoja fasolke Za wszystkie Fasolki poczętę i te które jeszcze są w trakcie siania I wogóle za wszystkie Mamy te przyszłe i teraźniejsze !!!Lili30, TheBaja lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyggonia wrote:A my trzymamy kciukasy za Ciebie i Twoja fasolke Za wszystkie Fasolki poczętę i te które jeszcze są w trakcie siania I wogóle za wszystkie Mamy te przyszłe i teraźniejsze !!!
ggonia gratulacje oby to druga i ostatnia. Zarażasz nas pozytywną energią i dzieki Tobie i twojemu wpisowi uśmiech zagości na buzi -
Lili kochana ale sie cieszę!!! Super wiadomosci na naszym forum jupiiii ja tez chce sie zarazic hehe ja w tym tygodniu serduszkuje bo to moje dni na szanse bycia rodzicem
lucy1983 lubi tę wiadomość
-
Lili30 wrote:Ok Kochane moje moge legalnie zarażać Beta 29,3 JESTEM SZCZĘŚLIWA I mam nadzieję, że moje szczęście będzie trwało do 27 października a potem będzie juz z nami cały czas
PRZESYŁAM WIRUSKI !!! CAŁA MASĘ Trzymam kciuki za pozostałe z Was Prosze też o modlitwę za nas bo choć to piekny czas to i trudny...
Kochana! Gratuluje z calego serca i ciesze sie z Toba! Bede Cie wspierac rowniez duchowo, zeby na Gorze opiekowali sie Toba i Twoim Malenstwem
Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lili, gratulacje!!! Masz razem z maleństwem miejsce w moich modlitwach, razem ze wszystkimi dziewczynami tutaj:) Trzymam kciuki, żeby wszystko było dobrze i żebyś pod koniec października dzieliła się z nami zdjeciami maluszka:)
Jak dobrze czytać takie rzecz na forum, od razu robi się cieplej na sercu:)
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
TheBaja wrote:Czuje że wraz z marcowym nadejściem wiosny bedzie tu pełno zafasolkowanych
aaaa, robię się taka niecierpliwa, że muszę czekać do kwietnia! No nic, może się okaże po USG i wynikach badań, że ginka da mi zielone światło wcześniej:) A jak nie, to mam nadzieję, że szybko mi zleci i nie będę czekała długo po rozpoczęciu starań na dołączenie do zafasolkowanych tutaj:)
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualny
-
Wróciłam z usg i jestem strasznie szczęśliwa nasz olbrzymek ma 5,6 mm a serduszko bije jak dzwon! To było piękne lekarz powiedział ze jest idealnie wszystko, tak się ciesze! Termin na 7 października. Datę ta wspominam strasznie bo tego dnia dowiedziałam się że z poprzednią ciaza jest źle ale wierzę że tym razem będzie to cudowna data.
Życzę wszystkim żeby mogły poczuć niebawem to samo dla mnie modlitwa jest bardzo ważna, modliła się i o to żeby się udalo i żeby dzidzi rozwijało się prawidłowo o Was też wspominam przy paciorku także na pewno się uda!
Megi trzymam kciuki z całego serca żeby to plamienie było tak jak już ktoś napisał Twój uroda ciążową tylko szkoda że się nadenerwujesz przy tym ale musi być dobrze!
Lili witamy wśród zafasolkowanych gratulacje!! Wszystkie dobrego:*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 15:59
kehlana_miyu, jangwa_maua, Mysia 15, *Kejt*, majeczka8, KkasienkaA lubią tę wiadomość