Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykehlana_miyu
Najważniejsze będzie zielone światełko dla Was , i oby było jak najszybciej trzymam kciuki
Bo ja mimo rozpoczynania starań w tym cyklu jakoś nie chce się nakręcać żeby później nie było rozczarowania jak pojawi się @ w marcu albo wynik testu pokaże jedna kreske..
TheBaja możliwe że ja będę zobaczymy
-
Ale się działo widzę
lucy1983- właśnie ostatnio dosyć często zaczęło się w grudniu na początku tego był ból w klatce piersiowej i aż do pleców w okolice prawej łopatki. W wigilie pierwszy raz, potem w 2 dzień świąt, a teraz to już nawet nie liczę. Ból strasznie nie przyjemny . Byłam i już na pogotowiu z tym, i w nocy w przychodni i u lekarza. Wszędzie jakoś to bagatelizują. Musze iść jeszcze raz, bo już mnie to martwi, że nie wiem od czego to jest i to zazwyczaj zaczyna boleć wieczorem, albo w nocy budzę się z bólu. I staram się nie brać leków przeciwbólowych, jak byłam przed testowaniem to nawet pyralginy nie brałam,ale wczoraj tak bolało, że wzięłam ketonal (2 raz w życiu).
Lili30 - Dziś jest Twój dzień na tym forum ! Super wiadomości ! Oby wszystko było dobrze i zarażaj, zarażaj i jeszcze raz zarażaj
Mam nadzieję, że wkrótce wszystkie już będziemy razem na fioletowej stronie
meeegi1771- oby plamienie minęło... ale na pewno jest dobrze
ggonia- to super ! to teraz czas zacząć działać
hehe, wszystkie czekamy i cieszymy się z pierwszej @, a gdy przychodzi do starań to jak się zjawia to już jest smutek ...
TheBaja - oby tak jak mówisz w marcu już było dużo, dużo zafasolkowanych
pszczoła10 - jejuś kolejne super wieści jak dobrze,że fasoleczka taka duża i serduszko ładnie bijeLili30 lubi tę wiadomość
-
Wróciłam od lekarza z Mojego miasta który dziś przyjmował bo zaczęłam krwawic. Właśnie się dowiedziałam ,że Mam polipa w szyjce macicy i to chyba on jest winowajcą Mojego krawienia. Kur. ...!!!!! Miałam tyle badań id samego początku i przed ciążą i w trakcie i nikt tego nie zauważył ???? Musiał być juz jakiś czas bo jest nie mały. Ależ jestem zła !!!!!! Z dzieckiem chyba ok serduszko biło ładnie w macicy wszystko ok. Ileż to człowiek może się odenerwowac Ja juz jestem bezsilna wszystkie wizyty prywatnie i nikomu nie chce się dokładnie Mnie przebadać, porażka jakaś !
-
nick nieaktualnyWiecie co dużo wiary i pozytywnych emocji dla starających się o fasolke dałyście Wy dziewczyny , Wy wszystkie którym się udało , nie będę wymieniać każdej bo jest was dzięki Bogu tak dużo że straciła bym rachube
Ze wszystkich Nas jestem dumna , jesteśmy najsilniejszymi kobietami na świecie które najbardziej zasługują na miano "Ziemskich" Mam .. jejuuu nie długo chyba jakiś wirtualny żłubek założymy czy cośmeeegi1771, majeczka8 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLili super ze beta pozytywna gratulacje :*
pszczola wow twoj dzidzius juz taki duzy
meeegi naprawde brak slow!!! dobrze chociaz ze w koncu poznalas przyczyne tego krwawienia. Lekarz ci powiedzial co teraz z tym polipem zrobicie??
Ggonia gratuluje @ teraz duzo serduszkowania przed toba -
nick nieaktualny
-
Meeegi, bez komentarza to pozostawiam ale dobre wiadomosci, to fakt, iz Malenstwo ma sie dobrze i to nie ono robi takie niespodzianki.. Trzymaj sie zdrowo, skup sie na Malenstwie a potem zabierzesz sie za cala reszte!
TheBaja lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dziewczyny dziękuję za ten wspólny dzień na forum dziś, za tyle miłych i ciepłych słów To chyba jedyny wątek gdzie nie czuję zazdrości, a czyste wsparcie i to że jedna dla drugiej jest nadzieją Idę z mężulem na 20 do kościoła posypać głowy popiołem i zacząć Wielki Post, a także podziękować za moją dzidzie , Wasze dzidzie, prosić o dalsze łaski dla nas wszystkich tych ciężarnych i starających się
Megi co do lekarzy to ja również miałam do nich pecha a przewinęłam się przez tyle gabinetów, że aż nie chcę tego wspominać. Niestety rutyna, masówka i znieczulica. Przynajmniej wiesz że z dzieckiem wszystko jest ok i będzie ok - tego mocno się trzymamy
Dziweczynki trzymajcie się cieplutko do jutra Starające się pracować cięzko w pocie czoła, ciężarne odpoczywać i włączyć pozytywne myślenie, kobietki przed staraniami relaks i może jakaś rozgrzewka hmmm? Dyspozycje wydałam i idę się modlić Buziole :* :* :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 17:54
jangwa_maua, TheBaja, kehlana_miyu, meeegi1771, Mysia 15, lucy1983, majeczka8 lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie
-
Lili, jestes KOCHANA! Dziekuje za modlitwe ja rowniez od siebie sprobuje zadzialac na Gorze, aby dla Ciebie zarezerwawali 9 nudnych miesiecy pelnych zdrowia
Buziaki
Wszytskim zycze fantastycznego wieczoru Sciskam kazda z osobnamajeczka8, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyDziewczyny zmieniła mi się całkowicie moja @ po poronieniu..
Wcześniej miałam silne bóle ale znośne utrzymujace się przed pierwsze dni , to samo z krwawieniem silniejsze i poźniej słabsze i trwała cały tydz. A teraz ból jest połowe mniejszy i trwał zaledwie kilka godzin od jej pojawienia teraz jest tylko pobolewanie , a krwawie dość lekko przy tej @ i poprzedniej również.. Pierwsza była tylko 2u dniowa , a teraz zastanawiam się ile będzie trwała 2ga obecna @.
Ta "nowa" wersja @ z regularnym cyklem nie jest taka zła , ale obawiam się że ciężko mi się z nią oswoić bo nadal pamiętam jej nieregularne pojawienia się z uciążliwym bólem i dość mocnym krwawieniem. -
Kochane wspaniałe wiadomości dzisiaj! Dziewczyny tak się cieszę!
Lili- gratuluję i życzę tego co wszystkim życzyłam: niech dzidziuś mocno się trzyma mamusi i rośnie zdrowy!
Pszczoła- no, no to już naprawdę masz olbrzymka w brzuszku! Fantastyczna wiadomość! I niech Maleństwo nadal tak rośnie!
Meegi dobra wiadomość jest taka, że wiesz, że to nie dzidziuś jest powodem plamień, że ma się dobrze i rośnie. Więc może troszkę odetchniesz. Tak jak mówi lekarz, trzeba obserwować i być dobrej myśli! Będzie dobrze!
A nam życzę jak najszybszej infekcji od ciążowych wirusków i własnych Fasoleczek!! -
ggonia wrote:Dziewczyny zmieniła mi się całkowicie moja @ po poronieniu..
Wcześniej miałam silne bóle ale znośne utrzymujace się przed pierwsze dni , to samo z krwawieniem silniejsze i poźniej słabsze i trwała cały tydz. A teraz ból jest połowe mniejszy i trwał zaledwie kilka godzin od jej pojawienia teraz jest tylko pobolewanie , a krwawie dość lekko przy tej @ i poprzedniej również.. Pierwsza była tylko 2u dniowa , a teraz zastanawiam się ile będzie trwała 2ga obecna @.
Ta "nowa" wersja @ z regularnym cyklem nie jest taka zła , ale obawiam się że ciężko mi się z nią oswoić bo nadal pamiętam jej nieregularne pojawienia się z uciążliwym bólem i dość mocnym krwawieniem.
Ggonia, moja mama tak miała - przez całe lata nieregularne, obfite i bardzo bolesne miesiączki, a po porodzie o połowę krótsze i znacznie mniej bolesne. Choć dalej raczej nieregularne.
5tc [*] 04.2015
10tc [*] 01.2015 -
nick nieaktualnyLili kochana jak ja się cieszę twoim małym szczęściem:) niech zdrowo rośnie pod sercem i nie przysparza trosk trzymam kciuki i modlę się za ciebie żeby tym razem się udało i dzięki serdeczne za modlitwę obym mogła od następnego miesiąca znowu się starać i wkrótce dołączyć do grona mamusiek przytulam kochana