Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyJangwa_maua no przydalyby sie nowe wiruski, a testowanie dopiero w weekend ciezkie to czekanie chociaz ja juz nie nastawiam sie na nic, beda 2 kreski to cudownie, nie beda to troche przykro ale to dopiero 2 cykl
u mnie w domu dzis na ostatki siostra zrobila pizze ale sie najadlam poprostu pękam -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyTheBaja wrote:hej czy mogła bym dołaczyć do grona ?
12.07.2014 utrata maleństwa 04.02 ostatnia @ 04.03 - data @ która się już się nie pojawi
TheBaja trzymam kciuki żeby @ już nie przyszła długo się już starasz czy miałaś przerwę?
Życzę Ci aby wkrótce udało ci się zajść w ciążę
Potrzebujemy tu dużo wirusków i dobrych przykładów bo dają dużo wsparcia i odwagi.
-
nick nieaktualnyjangwa_maua wrote:A ja po ciężkiej nocy z okropnym bólem pleców .. nie wiem od czego to ale od czasu do czasu tak mam ale wczoraj nawet ketonal nie pomógł ...
Ojjj współczuję często masz takie bóle? Może to od tego całego spięcia związanego z wiesz czym... Może przydałby ci się jakiś relaksujący masaż zamiast ketonalu? Ja unikałabym takich mocnych środków w trakcie starań...ale ja to ja...może u ciebie na te bóle to konieczność. Trzymaj sięWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2015, 07:55
-
Moje Kochane,
jak udalo sie swietowanie ostatkow? Toasty wzniesione?
Przydalyby sie nowe wiruski oj tak! Teraz czekamy na Lili i w weekend na testowanie Mamy_Mai
TheBaja, juz dopisuje Cie do naszej listy! Zobaczysz, ze przyniesie Ci szczescie
Zycze milego poranka Buziaki!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyMeegi dobrze że apetyt dopisuje to dobra oznaka i humor chyba też to najważniejsze
U mnie też lepiej w końcu po wielu nocach z ciągłym budzeniem udało mi się dospać prawie do budzika więc nie czuję się tak zmęczona już od rana i może będę mieć więcej energii
Miłego dnia dziewczyny! -
Dzień dobry ;* Kejt dziekujemy za toast ja w nocy spac nie moglam, co chwile sie budzilam, to chyba przez dzisiejsza wizyte. wiem ze bedzie dobrze no bo musi byc ale kreci mnie w żołądku z nerwow
meeegi1771 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:Teraz jakieś nowe wiruski by się przydały
kehlana_miyu, jangwa_maua, kierzynka lubią tę wiadomość
3 Aniołki w niebie