Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
jangwa_maua wrote:A no na śluz, bo jakoś mało go widziałam w tamtym cyklu...może teraz coś więcej będzie
ja bralam w tym cyklu wiesiolka do 14dc... efektow specjalnych nie widze ale pewnie dlatego ze to dopiero 1 cykl z wiesiolkiem ale zaszkodzic nie zaszkodzi wiec bede brac
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Rachele, tak dziś kupuje testy owu i ten tydzień postaram się dobrze wykorzystać
zaczynając od dnia dzisiejszego
A Tobie niech szybko minie czas do 23.02.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lutego 2015, 16:27
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
*Kejt* wrote:Rachele, tak dziś kupuje testy owu i ten tydzień postaram się dobrze wykorzystać
zaczynając od dnia dzisiejszego
A Tobie niech szybko minie czas do 23.02.
Dziekuje Ci Staram sie w tych dniach duzo pracowac plus cos tam w domku robic, dojdzie wyjazd do mamy i jakos zleci
Czyli od jutra zaczynasz testowanie? Super!!! Juz trzymam kciuki!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Jangwa ja brałam wiesołe i piłam wodę, ale mnie osobiście najbardziej pomogło siemię lniane (choć początkowo piłam ze łzami w oczach bo mi się cofało, ale przezwyczaiłam się)
Pszczoła trzymam mocno kciuki za jutro!!!
Ja dzisiaj byłam w gin, zbadał mnie i powiedział że jest tam czysto i kazał brać dalej duphaston. No ale te plamienia są za każdym razem jednorazowe i potem spokój,a za jakiś czas znowu Zrobił też USG (ale takim starym aparatem) i powiedział, że pęcherzyk ma bardzo ładny wygląd i coś tam chyba w środki jest
Co do nudności to ja mam sporadyczne, bo na głodzie, więc staram się nie dopuścić do niegokehlana_miyu lubi tę wiadomość
-
KkasienkaA, jakie dobre wiadomosci! Niech sie teraz malestro slicznie rozwija i rosnie ladnie! .. a Ty dbaj o Was.
Masz juz zaplanowana nastepna wizyte?
ps. ja tez pije siemie lniane ... pewnie jestem jedyna bo mi smakuje bardzo!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Kkasienka Mi od dwóch dni plamienia ustały są dosłownie jednorazowe i takie bladziusienkie staram się w ogóle o tym nie myśleć .. chodź łatwo nie jest ale wiem ,że będzie dobrze tak jak i u Ciebie :*
KkasienkaA, ggonia lubią tę wiadomość
-
Kochane bardzo się cieszę z tych dobrych wiadomości! Cały czas trzyma kciuki i modlę się o Wasze Fasoleczki- niech zdrowo rosną! I czekam oczywiście na dalsze dobre wiadomości!
meeegi1771, KkasienkaA lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny kibicuje wam i trzymam kciuki za Was wszystkie i wasze fasolki niech rosną duże i zdrowe. Jesteście naszą motywacją i nadzieją że nie długo każda z nas będzie szczęśliwą "Ziemską" mamusią.
A ja cierpliwie czekam na @ nawet mój mężuś jest niecierpliwy i ciągle pyta ; Czy już ?KkasienkaA, meeegi1771, *Kejt* lubią tę wiadomość