Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Mama_Mai
mój mąż łyka androwit, ale dopiero po 3 miesiącach nasienie się poprawi, bo żółnieżyki produkowane są ok 3 miesięcy, ja do tej pory w ciąży chciałabym już być, zobaczymy jak będzie, ale napewno mu nie zaszkodzi. kupiłąm trzy opakowania przez allegro na zapas
jangwa_maua
ja też się uśmiałam, z tych porad ks Sroki, a może coś w tym jest? a my się śmiejemy, a tak się w ciąże "zachodzi"
ziołą mam w domu - strasznie dużo ich (300gr) zaczne brać po 1 @ do ovulki.
Dziewczyny:
A mam dziwne pytania, na necie czytałąm, i niby tak jest mianowicie ja po tej ciąży mam o rozmiar mniejszy biust!
nie wiem co się stało, zawsze miałąm b, a teraz takie małe "flaczki" że do a pasują, co się stało? nic nie schudłąm, waże tyle co w ciąży w 4 miesiącu czyli 2kg do przodu a biust zmalał o rozmiar, wszystkie staniki za duże?!
gdyby mi w ciąży sie powiększył to ok, ale nie! a teraz zmalał - taka zła jestem! to hormony! czyli po następnej ciąży się wchłoną!!! nie będe ich mieć? nurtuje mnie to od 2 tyg!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 lutego 2015, 17:22
Malina15 lubi tę wiadomość
-
natalka189 wrote:Kejt to mój podobnie jak mu dam tabletkę to nawet się nie pyta co to tylko bierze tzn ze ma duże zaufanie Hehe kurde to może ja swojemu coś wcisne
natalka, jesli uwazasz ze potrzebuje to pewnie. ja swpojemu daje bo lubi jesc chipsy i pić pepsi. mimo ze nie ma problemow z nadmiernym tłuszczykiem to jego dieta nie jest super zdrowa, wiec dlatego wolę go czyms podladowacJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymi tam w ciazy duzo cycki nie urosly, moze byly troszeczke twardsze i takie napeczniale w dotyku. A tak wogole mam sredni biust. Zalamalabym sie gdyby mi zmalal a w ciazy przez cale 9 miesiecy przytylam 5kg, a po porodzie bylam lzejsza o 2 kg niz przed ciaza.
-
nick nieaktualnyJasne ze są fajne są pełniejsze tylko cholernie bolą moje po ciąży zrobiły się trochę flakowate ale nie mocno q ciąży tez mocno nie urosły tak jak pisałam były pełniejsze ja w ciąży 15 kg przytyłam a potem schudłam 8 a teraz znowu przytyłam ale jak zajde i urodze to się biorę za siebie
-
W pierwszej ciąży to Mi mega urosły ! Teraz są mocno wrażliwe no i trochę większe. Ojej to bardzo mało przytyłas 5 kg. Moja koleżanka teraz przytyłam prawie 40,ale ciężko jej było przez to urodzić bo naprawdę się męczyła aż w końcu cesarke zrobili.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny:
ja w 1 ciąży z której mam córkę 12 lat -
(jutro ma dwunaste URODZINY i akurat do ortodonty idziemy),
biust minimalnie urósł, a potem minimalnie flakowaty się zrobił, ale teraz to masakra jakaś, marze o biuście w rozmiarze C, mam 175 wzrostu i jestem "mocnej" budowy z wagą ok 68-74 max - teraz 73,5, w 1 ciąży przytyłąm 18kg i schudłam po porodzie 17,5kg, trzymałam wagę z 5 lat, potem przytyłąm spowrotem 19kg i mi zostało biust przydał by mi się większy bo przy moich rozmiarach to naprawdę pasował by większy!
a tu maleje?
a może od nic nie robienia mięśnie zanikły i biust w dół i przez to maleje! od wiosny koniec z leżeniem na kanapie z laptopem, cukiereczkami, tv, tylko praca przy domu, bieganie, rower, rolki!
wstyd się w spodenkach pokazać!Malina15 lubi tę wiadomość
-
Mama_Mai wrote:Lekarz nie mowil ze to malo, ja jadlam przez caly czas normalnie, tylko codziennie kazdy posilek o tej samej porze bo mala okurat o tych porach sie budzila i glod mnie dopadal
Jasne Mam też znajoma która przytyła tylko 9 kg to indywidualna sprawa u każdej z Nas -
nick nieaktualny