Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny
No martwią mnie te moje wyniki, ale od dzisiaj podniosłam sobie dawkę leku z 75 na 100, na razie tylko tyle żeby mi serducho nie zwariowało w poniedziałek mam wizytę u gin-endo ( o zgrozo o 21.40 ) jeśli zadecyduje o z mianie leku lub jeszcze większej dawce to zacznę łykać. W USA przykładowo maja gdzieś jeśli TSH nie jest wyższe niż 10 i nic z tym nie robią... Najważniejsza jest szybka reakcja. Ale fakt jestem BARDZO zdziwiona wynikiem bo tak jak mówię 3 tygodnie temu był w graniach 0,5 i cieszyłam się że idealny poziom do starań, więc nie mogę się obwiniać że coś zaniedbałam... No nic już nie zmienię, jest jak jest i mam nadzieję, że wszystko będzie ok!
Życzę Wam kochane miłego weekendu, ja mam zamiar mimo wszystko relaksować się z mężulem i fasolkąWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:05
3 Aniołki w niebie
-
Ja teraz codziennie budzę się ok 4.30 i do rana już nie mogę zasnąć, a zawsze ciężko mi wstać. Dziwne... Wczoraj miałam chyba pierwsze małe mdłości, więc mam nadzieję, że skoro jakieś objawy są to wszystko jest ok. Najgorszy jest brak objawów... Na szczęście reszta wyników jest ładna morfologia marzenie, wapń, magnez, żelazo, witamina D3 będzie w środę dopiero.
Jangwa dasz radę Kobiety sa silneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 08:16
3 Aniołki w niebie
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Słońce świeci piękny dzień się zapowiada Lili nie martw się musi być wszystko dobrze! Wyniki nie fajne ale da się wszystko uregulować :-* Ale jestem zła... :@ nici z tego cyklu mąż dziś jedzie i najprawdopodobniej wróci w poniedziałek a mi się dziś zaczęły dni płodne ehh wiecznie pod górę
-
Natalka skoro wraca w poniedziałek to wcale nie jest stracony cykl, dni płodne trwają zazwyczaj 4-5 dni przed owu. Powodzenia
Ja również budzę się w nocy i mogłabym juz wstać i coś robić ale ze jest koło 3 w nocy to pokręce się ze dwie godziny i zasypiam jakoś
To chyba przez wczesne zasypianie. Mdłości dalej męczą i to co raz bardziej. Na nic nie mam ochoty do jedzenia. Tez musze sobie zrobić badania i tsh -
nick nieaktualnyPocieszylas mnie biedna z tym spaniem to tak jest czasami. Mnie to kot budzi co się przekrece to ta za mną i mi w twarz mruczy to lize to wasami gilgocze. Wstreciucha i nie dość że się przebudze sama z siebie to ona jeszcze... Tylko ze ja zaraz zasypiam.
-
nick nieaktualny
-
Dzien dobry wszystkim
Co slychac u Was?
Lili, wynik nie jest najlepszy ale zobaczysz, ze zwiekszysz dawke euthyroxu i wszystko ladnie wroci do normy. Dobrze, ze masz tak szybko wizyte u endo!! Bardzo dobrze, ze wzielas tez wieksza dawke leku.
Co do spania, ja jak bylam w ciazy budzilam sie sama o 5 rano, wypoczeta
Mama_Mai, jak weekend z ukochanym mezem? Jutro wielki dzien!! Trzymam mocno kciuki!!
Lucy, a jak @?? Jakies objawy?
Kejt, co slychac Kochana? Testujesz na owu?
Ja zasnelam przekonana, ze nic z tego nie bedzie w tym cyklu... snilo mi sie,ze bylam w klinice, w ktorej bylam w grudniu i bylam w ciazy przed porodem..... Obudzilam sie ...ale piekny sen... mam nadzieje, ze kiedys sie spelni
Zycze Wam cudownej soboty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 10:49
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny