Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnypszczoła10 wrote:TheBaja ciąża !!! Gratulacje super, kolejna kobietka dołączyła do nas
pszczoła10 Dziękuje !! jednak moja tempka nie dawała złudzeń Udało się , teraz chyba trzeba do mojej gin iść..
Nie poddawać się i walczyć ja 7 cykli i nareszcie -
nick nieaktualny
-
natalka189 wrote:No łapie i się zarazam żebym mogła potem i was zarazić Ja chyba we wtorek mam ovu tak mi dwa programy wskazują wiec ja robie dzidzie a Ty test i wklejasz nam dwie kreski no i zarazasz oczywiście
Dziekuje Ci Trzymam mocno kciuki za owulacje!!!! Niech zaowocuje zielonoscia
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
U mnie też pojawiła się rezygnacja ponieważ temperaturka była taka sobie, ale teraz trzyma się wysoko Oczywiście idź do dobrego ginekologa ( tylko nie do tego koszmara co byłaś kiedyś od chorób afrykańskich ) Na zobaczenie czegokolwiek będzie za wcześnie jeszcze, ale może zaleci jakieś leki lub będzie miał pomysł na prowadzenie ciąży. Teraz Kochana relaks i jak najmniej stresu Dzieki Tobie będę mieć jeszcze lepszy weekend3 Aniołki w niebie
-
The Baja GRATULUJE Swietne wiadomosci!!! Super! Gratulacje!!!! I tak jak pisze Lili, koniecznie ido do innego ginekologa... ale pewnie nie trzeba CI tego mowic
Prosze o wiruski!!!
Pszczola, Meeegi - dziekuje Wam! jestescie Kochane
Ggonia, jesli @ nie przyjdze, idz koniecznie do lekarza. Lepiej wszystko skontrolowac!
Mama_Mai, Kochana bardzo mi przykro...bardzo..... Przytulam Cie mocno ! ... Pamietaj, nowy cykl, nowa szansa, !!!
Mysia, zycze super relaksujacego weekendu i przesylam buziaki dla JulkiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:59
Mysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
TheBaja wrote:Dziewczyny wysyłam mase wyrusków nawet podwójnych a niech któraś ma bliźniaki
Wiem że to za wcześnie ale już kocham ta moja fasoleczke , do gin się wybiore kwas foliowy brany już od dawien dawna także jest dobrze
Dziekuje za wiruski!!
... to jest milosc od pierwszych 2 kreseczek.... od pierwszej bety....az do konca Gratuluje raz jeszcze!meeegi1771, *Kejt*, jangwa_maua lubią tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Tylko chwilę Mnie nie było ! A tu takie wspaniałe nowości theBaja tak się ciesze ! Już teraz będzie tylko lepiej ten wątek jest magiczny !!!!!!
MamaMai te żyłki krwi tez Mi się pojawiły dwa razy w szczęśliwym cyklu nie chce Ci mieszać w głowie ale tak miałam,a jak w tym cyklu będzie klapa to jest co raz więcej tych co zaraża, także bez obawy
gonia Kochana Mam nadzieje ,ze będzie dobrze i ten okropny @ przyjdzie ,a nie się droczy z Tobą ! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymeeegi1771 wrote:Tylko chwilę Mnie nie było ! A tu takie wspaniałe nowości theBaja tak się ciesze ! Już teraz będzie tylko lepiej ten wątek jest magiczny !!!!!!
MamaMai te żyłki krwi tez Mi się pojawiły dwa razy w szczęśliwym cyklu nie chce Ci mieszać w głowie ale tak miałam,a jak w tym cyklu będzie klapa to jest co raz więcej tych co zaraża, także bez obawy
gonia Kochana Mam nadzieje ,ze będzie dobrze i ten okropny @ przyjdzie ,a nie się droczy z Tobą !
Meggi Cierpliwości moja już jest na granicy więc licze że @ jutro bedzie a jak nie to żeby z pozytywnych powodówWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:11
-
nick nieaktualnyggonia wrote:Napewno się zgłoszę do gin dla świętego spokoju bo zamartwianie się nie daje nic dobrego .
TheBaja Gratulacje kochana , takie dobre wiadomości poprawiają humor Dbaj o siebie pamiętaj !!
Dziękuje gonia byle by z toba było wszystko dobrze a może to było plamienie implantacyjne ? i się Tobie udało? kto wie , matka natura jest nieprzewidywalna -
nick nieaktualnyTheBaja wrote:Dziękuje gonia byle by z toba było wszystko dobrze a może to było plamienie implantacyjne ? i się Tobie udało? kto wie , matka natura jest nieprzewidywalna
Kochana w takie CUDA to ja nie wierze , u mnie to nie realne ale miło że wierzysz w nie za mnie -
TheBaja wrote:pszczoła10 Dziękuje !! jednak moja tempka nie dawała złudzeń Udało się , teraz chyba trzeba do mojej gin iść..
Nie poddawać się i walczyć ja 7 cykli i nareszcie
The Baja, gratulacje, trzymam kciuki żeby wszytstko było dobrze
dawajcie wirusy dziewczyny, bo ja lada chwila mam owuJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
The Baja kolejna wspaniała wiadomość!! Gratuluję i oczywiście życzę to co każdej zafasolkowanej mamusi- żeby dzidzia mocno jej się trzymała i rosła silna i zdrowa.
Dziewczyny zaskakujecie mnie- nie sądziłam, że tak pięknie będzie szło zafasolkowanie! To naprawdę magiczny wątek. Może i dla mnie zaświeci fasolkowe słoneczko?*Kejt*, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Nie bylo mnie chwile a tu u nas na forum goraca linia
nadrobilam zaleglosci przeczytalam nowe posty a bylo tego troche hehe
i tak TheBaja moje gratulacje kochana :-)bardzo bardzo cie ciesze teraz tylko mysl ze wszystko bedzie dobrze i wysylaj ciazowe wiruski do nas!!
Natalia witaj na naszym forum milo ze dolaczylas! Im nas wiecej tym razniej!
Rachele czekalam na ten weekend bo wypadly mi dni plodne na teraz i test owu pokazal dwie kreski dzis hiihhi
wszystkim zafasolkowanym gratuluje i pochlaniam wasze wiruski wirtualnie -przydadza mi sie
oczekujacym testowania zycze cierpliwosci a starajacym sie duzo pozytywnej energii i sily wszystkie nas spotka szczescie wkrotce ja w to wierze, a nasze forum jest niesamowite super ze tu jestem z wamiWiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 17:26
meeegi1771, *Kejt*, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Mysia 15 wrote:The Baja kolejna wspaniała wiadomość!! Gratuluję i oczywiście życzę to co każdej zafasolkowanej mamusi- żeby dzidzia mocno jej się trzymała i rosła silna i zdrowa.
Dziewczyny zaskakujecie mnie- nie sądziłam, że tak pięknie będzie szło zafasolkowanie! To naprawdę magiczny wątek. Może i dla mnie zaświeci fasolkowe słoneczko?
Mysia, zaswieci sloneczko fasolkowe i dla nas!! jestem tego pewnaMysia 15 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)