X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Poronienie Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
Odpowiedz

Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pszczoła10 wrote:
    TheBaja ciąża !!! Gratulacje :) super, kolejna kobietka dołączyła do nas :)

pszczoła10 Dziękuje !! jednak moja tempka nie dawała złudzeń :) Udało się , teraz chyba trzeba do mojej gin iść..

Nie poddawać się i walczyć ja 7 cykli i nareszcie :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili30 wrote:
    Kochanie wynik powżej 10 to ciąża ;) GRATULACJE :) ;) ;) Cudowne wiadomości ;)

Ja nawet nie wiedziałam jakie są normy hehe ;) teraz już wiem .. Oby Nas było jak njwięcej

• Rachele Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    natalka189 wrote:
    No łapie i się zarazam żebym mogła potem i was zarazić :-P Ja chyba we wtorek mam ovu tak mi dwa programy wskazują wiec ja robie dzidzie a Ty test i wklejasz nam dwie kreski no i zarazasz oczywiście <3

Dziekuje Ci :) Trzymam mocno kciuki za owulacje!!!! Niech zaowocuje zielonoscia :)

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Lili30 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też pojawiła się rezygnacja ponieważ temperaturka była taka sobie, ale teraz trzyma się wysoko ;) Oczywiście idź do dobrego ginekologa ( tylko nie do tego koszmara co byłaś kiedyś od chorób afrykańskich :( ) Na zobaczenie czegokolwiek będzie za wcześnie jeszcze, ale może zaleci jakieś leki lub będzie miał pomysł na prowadzenie ciąży. Teraz Kochana relaks i jak najmniej stresu ;) Dzieki Tobie będę mieć jeszcze lepszy weekend ;)

3 Aniołki w niebie
    atdc6iye40ls1crt.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    The Baja GRATULUJE :) Swietne wiadomosci!!! Super! Gratulacje!!!! I tak jak pisze Lili, koniecznie ido do innego ginekologa... ale pewnie nie trzeba CI tego mowic :)
    Prosze o wiruski!!! :)

Pszczola, Meeegi - dziekuje Wam! jestescie Kochane :)

Ggonia, jesli @ nie przyjdze, idz koniecznie do lekarza. Lepiej wszystko skontrolowac!

Mama_Mai, Kochana bardzo mi przykro...bardzo..... Przytulam Cie mocno ! ... Pamietaj, nowy cykl, nowa szansa, !!!

Mysia, zycze super relaksujacego weekendu i przesylam buziaki dla Julki :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 12:59

Mysia 15 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny wysyłam mase wyrusków nawet podwójnych a niech któraś ma bliźniaki :D

Wiem że to za wcześnie ale już kocham ta moja fasoleczke , do gin się wybiore kwas foliowy brany już od dawien dawna także jest dobrze

• Rachele Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja wrote:
    Dziewczyny wysyłam mase wyrusków nawet podwójnych a niech któraś ma bliźniaki :D

Wiem że to za wcześnie ale już kocham ta moja fasoleczke , do gin się wybiore kwas foliowy brany już od dawien dawna także jest dobrze

Dziekuje za wiruski!! :)

... to jest milosc od pierwszych 2 kreseczek.... od pierwszej bety....az do konca :) Gratuluje raz jeszcze!

meeegi1771, *Kejt*, jangwa_maua lubią tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tylko chwilę Mnie nie było ! A tu takie wspaniałe nowości :):) theBaja tak się ciesze ! Już teraz będzie tylko lepiej :) ten wątek jest magiczny !!!!!!

MamaMai te żyłki krwi tez Mi się pojawiły dwa razy w szczęśliwym cyklu :) nie chce Ci mieszać w głowie ale tak miałam,a jak w tym cyklu będzie klapa to jest co raz więcej tych co zaraża, także bez obawy :)
    gonia Kochana Mam nadzieje ,ze będzie dobrze i ten okropny @ przyjdzie ,a nie się droczy z Tobą !

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Napewno się zgłoszę do gin dla świętego spokoju bo zamartwianie się nie daje nic dobrego .

TheBaja Gratulacje kochana , takie dobre wiadomości poprawiają humor :) Dbaj o siebie pamiętaj !! :)

• meeegi1771 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pszczoła kliknij na Mój suwaczek wybierz sobie dla Siebie skopiuj link i w ustawieniach tam przy podpisie wklej :*

Aniołek 11 tc ciąży 29.11.2013. [*]
    4.12.2014 6 tydz. Cp
    2nn3yx8debyd73bt.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    meeegi1771 wrote:
    Tylko chwilę Mnie nie było ! A tu takie wspaniałe nowości :):) theBaja tak się ciesze ! Już teraz będzie tylko lepiej :) ten wątek jest magiczny !!!!!!

MamaMai te żyłki krwi tez Mi się pojawiły dwa razy w szczęśliwym cyklu :) nie chce Ci mieszać w głowie ale tak miałam,a jak w tym cyklu będzie klapa to jest co raz więcej tych co zaraża, także bez obawy :)
    gonia Kochana Mam nadzieje ,ze będzie dobrze i ten okropny @ przyjdzie ,a nie się droczy z Tobą !

Meggi Cierpliwości moja już jest na granicy więc licze że @ jutro bedzie a jak nie to żeby z pozytywnych powodów ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 13:11

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ggonia wrote:
    Napewno się zgłoszę do gin dla świętego spokoju bo zamartwianie się nie daje nic dobrego .

TheBaja Gratulacje kochana , takie dobre wiadomości poprawiają humor :) Dbaj o siebie pamiętaj !! :)

Dziękuje gonia byle by z toba było wszystko dobrze a może to było plamienie implantacyjne ? i się Tobie udało? kto wie , matka natura jest nieprzewidywalna

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja wrote:
    Dziękuje gonia byle by z toba było wszystko dobrze a może to było plamienie implantacyjne ? i się Tobie udało? kto wie , matka natura jest nieprzewidywalna

Kochana w takie CUDA to ja nie wierze , u mnie to nie realne ale miło że wierzysz w nie za mnie ;)

• pszczoła10 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki Megi :) udało się jakoś :)

meeegi1771 lubi tę wiadomość

Aniołek [*] 16.10.2014 - 10 tc
    wff2ej284uclkyvx.png
  • *Kejt* Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 15:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja wrote:
    pszczoła10 Dziękuje !! jednak moja tempka nie dawała złudzeń :) Udało się , teraz chyba trzeba do mojej gin iść..

Nie poddawać się i walczyć ja 7 cykli i nareszcie :)

The Baja, gratulacje, trzymam kciuki żeby wszytstko było dobrze :)
    dawajcie wirusy dziewczyny, bo ja lada chwila mam owu :D

Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?

W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami :)
    Aniołek 17.12.2014
  • Mysia 15 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 16:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    The Baja kolejna wspaniała wiadomość!! Gratuluję i oczywiście życzę to co każdej zafasolkowanej mamusi- żeby dzidzia mocno jej się trzymała i rosła silna i zdrowa.

Dziewczyny zaskakujecie mnie- nie sądziłam, że tak pięknie będzie szło zafasolkowanie! To naprawdę magiczny wątek. Może i dla mnie zaświeci fasolkowe słoneczko? :D

*Kejt*, lucy1983 lubią tę wiadomość

Maja nasz kochany Groszek 20 tc 23.12.2014 [*] Tak ciężko dalej żyć.
    zem32n0alr3vfj1n.png
    iv09cwa14ccjvtbo.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    TheBaja geratulacje :) :) :)

• majeczka8 Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie bylo mnie chwile a tu u nas na forum goraca linia ;)
    nadrobilam zaleglosci przeczytalam nowe posty a bylo tego troche hehe

i tak TheBaja moje gratulacje kochana :-) :-)bardzo bardzo cie ciesze teraz tylko mysl ze wszystko bedzie dobrze i wysylaj ciazowe wiruski do nas!!

Natalia witaj na naszym forum milo ze dolaczylas! Im nas wiecej tym razniej!

Rachele czekalam na ten weekend bo wypadly mi dni plodne na teraz i test owu pokazal dwie kreski dzis hiihhi

wszystkim zafasolkowanym gratuluje i pochlaniam wasze wiruski wirtualnie -przydadza mi sie ;)
    oczekujacym testowania zycze cierpliwosci a starajacym sie duzo pozytywnej energii i sily :) wszystkie nas spotka szczescie wkrotce ja w to wierze, a nasze forum jest niesamowite super ze tu jestem z wami ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 lutego 2015, 17:26

meeegi1771, *Kejt*, lucy1983 lubią tę wiadomość

I bede szczesliwa chocbym miala sobie to szczescie narysowac!
    0r13dma.png
  • Rachele Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Majeczka, to koniecznie parrucche ladnie!!! Zycze bardzo owocnych staran!!!!!! :) Buziaki :)

majeczka8 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

• Rachele Autorytet

Wysłany: 21 lutego 2015, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysia 15 wrote:
    The Baja kolejna wspaniała wiadomość!! Gratuluję i oczywiście życzę to co każdej zafasolkowanej mamusi- żeby dzidzia mocno jej się trzymała i rosła silna i zdrowa.

Dziewczyny zaskakujecie mnie- nie sądziłam, że tak pięknie będzie szło zafasolkowanie! To naprawdę magiczny wątek. Może i dla mnie zaświeci fasolkowe słoneczko? :D

Mysia, zaswieci sloneczko fasolkowe i dla nas!! jestem tego pewna :)

Mysia 15 lubi tę wiadomość

ljn0jql1it32arpk.png
    Fasolka 9tyg (24.12.14)

‹‹ 92 93 94 95 96 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ