Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
The Baja, gratuluję z całego serduszka!!! Szczęśliwych zafasolkowanych coraz więcej w naszym gronie, oby tak dalej. Trzymam kciuki.
Ja jestem po kolejnym usg, pecherzyk żółtkowy już jest kolejna wizyta 6.03 i czekamy na bijące serduszko.
Kochane mamusie, piękne macie suwaczki, ja też chcęMysia 15, kehlana_miyu, *Kejt*, Lili30, meeegi1771, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
mama Martynki wrote:The Baja, gratuluję z całego serduszka!!! Szczęśliwych zafasolkowanych coraz więcej w naszym gronie, oby tak dalej. Trzymam kciuki.
Ja jestem po kolejnym usg, pecherzyk żółtkowy już jest kolejna wizyta 6.03 i czekamy na bijące serduszko.
Kochane mamusie, piękne macie suwaczki, ja też chcę
Kochana, gratuluje i trzymam juz kciuki za wizyte 6 marca!
Buziaki
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Dzień dobry wszystkim ! Ja od 5 rano juz pół lodówki wyjadlam ha ha ha
Nudnej niedzieli wszystkim :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 07:16
Rachele, lucy1983 lubią tę wiadomość
-
Widzę, że znów się działo kolejna z Nas zafasolkowana The Baja GRATULUJĘ! .
U mnie koniec @ więc powoli będzie można działać
Nadrobię wszystko jak wrócę z zajęć . Będę miała co czytać
Miłego dnia dziewczyny!Lili30, meeegi1771 lubią tę wiadomość
-
Kejt maca to sproszkowany korzeń jakiś indyjski Ale Kochana Ty czekasz na owu więc już nie myśl o macy tylko o teściuku za jakieś dwa tygodnie! I oby był +!
TheBaja Kochana z całego serca Ci gratuluję!!! Wspaniała wiadomość Już widzę, jak Twój mężczyzna musi się cieszyć, bo on przecież przeczuwał
Wiecie co.. ja to myślę, że te nasze forum naprawdę dużo nam daje Myślę, że daje spory odpoczynek głowie i dlatego się udaje! Jesteście wielkie!!!
Ja wczoraj byłam na ostrym dyżurze, bo miałam bardzo jasne choć niewielkie krwawienie. Okazało się, że jednak, że nie wiadomo dlaczego, wszystko jest ok
Jest pęchrzyk, żółtkowy jest ładnie napięty, jest zarodek i jest SERDUSZKO Płakałam ze szczęścia i prosiłam,by już tam zostało. Pani mnie wymęczyła, żeby znaleźć krwiaka, ale nie widać, Więc nie wiem co jest przyczyną plamień
Kochane życzę wam pięknej niedzieli!!!*Kejt*, lucy1983, Mysia 15 lubią tę wiadomość
-
KkasienkaA, gratuluje serduszka.... ale pieknie..... Kochana wszystko bedzie dobrze.... odpoczywaj duzo i dbaj o Was
...ale cudowne informacje na poczatek dnia....
Mama_Mai, co u Ciebie??
Lucy, jak sie czujesz?Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 09:43
KkasienkaA lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualnyWitajcie dziewczyny, w końcu i ja się melduję ... wczoraj miałam super zajęty dzień a jak wróciliśmy z gości to już nie miałam siły na nic.... a tu takie wspaniałe wieści
TheBaja - gratuluję kochana, aż mi oczy zaszły łzami jak czytałam twoją wiadomość oczywiście ze szczęścia trzymam kciuki żeby Maleństwo rosło zdrowe i mocne To forum działa cuda...
Kkasieńka - jakie super wiadomości życzę Tobie żeby Kruszynka dalej dobrze się rozwijała... i to SERDUSZKO i uważaj na siebie nie za dwóch a za pięciu...
Rachele - widziałam twój wykres - piękny więc moje kciuki mocno zaciśnięte za Ciebie, żeby tak się utrzymało i żebyś zobaczyła w tym tygodniu dwie upragnione kreseczki kiedy testujesz???
Mama Mai - jak u Ciebie kochana? daj znać co u Ciebie.
Majeczka - mam nadzieję, że serduszkowanie będzie owocne i że wkróce to ty będziesz rozsyłać nam wiruski jak samopoczucie???
Kejt - testujesz owu czy po prostu pracujesz pilnie trzymam kciuki żeby w tym cyklu się udało. Nad endo pilnie pracowałaś więc fasolka bedzie miała się gdzie zagnieździć. Byłaś przed owu u gin żeby sprawdzić?
Meegi - cieszę się że humor ci dzisiaj dopisuje oby tak dalej jak twoje mdłości?
Lili - czytałam o twoich problemach z TSH, ciężko mi pojąć jak może w tak krótkim czasie tak mocno się zmienić? Ale mam nadzieję, że podniesiona dawka leku szybko zbije TSH do poziomu normy... mam nadzieję że jednak się nie poddajesz stresowi i wręcz przeciwnie relaksujesz się dzisiaj
jangwa_maua - oby ten cykl był szczęśliwy i się zazielenił
Ja nadal czekam na @ ale tempka jeszcze w górze, choć już leciutko spada, oby szybko przyszła ta @... ale to może od tego wina wczoraj generalnie udany wieczór, choć nie obyło się bez pytania: kiedy dzidziuś? na szczęście mąż mnie wyratował z tłumaczeń i powiedział że jeszcze się nie udało bez wnikania w szczegóły... a dziś mąż niestety pracuje więc sama sobie organizuję czas - chciałam upiec ciacho, ale zapomniałam wczoraj kupić masła, więc szukam jakiejś wegańskiej receptury na ciasto bez masła i jajek... bo ma przyjść do mnie koleżanka na kawę i pogaduszki. W najgorszym razie wyciągnę jakieś ciastka i czekoladki
Miłej niedzieli dziewczyny! Będę dziś częściej zaglądać :* -
Lucy, Kochana zycze aby @ przyszedl jak najszybciej!!! A potem do pracy
Dziekuje za odwiedziny na moim wykresie Najwczesniej bede testowac we wtorek, jesli @ nie przyjdzie
Poszukaj przepisow z oliwa zamiast masla
Zycze relaksujacego dnia i udanych ploteczek
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
I ja Was witam kobietki w ta słoneczna niedziele
Kasienka super ze jest serduszko, to piękne uczucia, ja mogłabym się patrzeć u patrzeć na ten migajacy cudowny punkcik wszystkiego dobrego dla Ciebie i Twojej fasolci:*
Lucy, niech @ szybko nadchodzi i do dzieła, na tak szczęśliwym forum na pewno szybko się uda
Rachele, tak bym chciała usłyszeć dobra nowinę we wtorek, trzymam kciuki żeby tak bylo:*
Ja dziś spędzam dzień z mężem bo ma wolne, od rana mój mężczyzna mi dogadza, śniadanko do łóżka, herbatka, ah jak cudownieKkasienkaA lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRachele - dzięki kochana Ciasto już w piekarniku, użyłam oleju kokosowego zamiast masła i już w domu pięknie pachnie na kokosy
Pszczoła - tak jest jak lekarz powie, że można to zabieramy się do pracy, ale chcę jeszcze kilka badań sobie zrobić, żeby mieć pewność że wyniki są dobre. W najgorszym razie jeszcze jeden cykl odczekam i zaczne pod koniec marca. Ale mam nadzieję, że już teraz będzie dobrze Mój M. już nie może się doczekać na przytulanie bez zabezpieczania... hehe ach ci mężczyźni Ja nie mogę narzekać na swojego, kochany jest dziś nawet wstałam z nim rano jak szedło do pracy na 8, żeby mu było raźniej, zrobiłam kawkę, herbatkę... ja się jednak cieszę że w weekend nie muszę pracować -
Pszczola piękny suwaczek!!!
Nauczycie mnie jak go ustawić??
U mnie taka piękna pogoda, że po Kościele wyciągnę mężusia na spacer :)Przed obżarstwem u rodziców, najpierw jednych, potem drugich -
nick nieaktualnyWitam sie i ja
U mnie wyczekiwanie na @, jeszcze sie nie ponawila, test rano negatywny, moze w nastepnym cuklu sie uda chyba zainwestuje tez w infolic moze poprawi mi sie endo troche i wyprobuje sprawdzony przez dr Kejt sposob z czerwonym winkiem tylko powiedzcie mi to powinno byc czerwone wytrawne wino???
Kasienka ciesze sie ze u ciebie juz widac serduszko
Rachele oby u ciebie pojawily sie 2 kreseczki :*
A i tobie Lucy zycze zielonego swiatelka do staran od lekarza -
Mama_Mai wrote:Witam sie i ja
U mnie wyczekiwanie na @, jeszcze sie nie ponawila, test rano negatywny, moze w nastepnym cuklu sie uda chyba zainwestuje tez w infolic moze poprawi mi sie endo troche i wyprobuje sprawdzony przez dr Kejt sposob z czerwonym winkiem tylko powiedzcie mi to powinno byc czerwone wytrawne wino???
Kasienka ciesze sie ze u ciebie juz widac serduszko
Rachele oby u ciebie pojawily sie 2 kreseczki :*
A i tobie Lucy zycze zielonego swiatelka do staran od lekarza
Mama Mai, tak czerwone wytrawne kochana - na zdrowie ja w tym cyklu wypilam łącznie 3 butelkiJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
lucy1983 wrote:Kejt - testujesz owu czy po prostu pracujesz pilnie trzymam kciuki żeby w tym cyklu się udało. Nad endo pilnie pracowałaś więc fasolka bedzie miała się gdzie zagnieździć. Byłaś przed owu u gin żeby sprawdzić?
Ja nadal czekam na @ ale tempka jeszcze w górze, choć już leciutko spada, oby szybko przyszła ta @... ale to może od tego wina wczoraj generalnie udany wieczór, choć nie obyło się bez pytania: kiedy dzidziuś? na szczęście mąż mnie wyratował z tłumaczeń i powiedział że jeszcze się nie udało bez wnikania w szczegóły... a dziś mąż niestety pracuje więc sama sobie organizuję czas - chciałam upiec ciacho, ale zapomniałam wczoraj kupić masła, więc szukam jakiejś wegańskiej receptury na ciasto bez masła i jajek... bo ma przyjść do mnie koleżanka na kawę i pogaduszki. W najgorszym razie wyciągnę jakieś ciastka i czekoladki
Miłej niedzieli dziewczyny! Będę dziś częściej zaglądać :*
Lucy, testuje, na razie druga kreska blada, zaraz biegne zrobic test na dzis nie bylam u gina od ostatniej wizyty o ktorej wam pisalam. juz chyba mam dosc lekarzy (to był 5 lekarz do ktorego poszlam). stwierdzilam, ze jak pojde i uslysze ze endo za słabe to sie tylko zdołuje, więc odpuscilam finalnie. pilam wino, jadlam migdały, lykam wit d3. oby pomoglo
dobrze ze maż wczoraj zareagowal - mam wrazenie ze facetow sie tak o to nie wypytuje, wiec jak oni odpowiedza to czesto nie ma zadnyh dodatkowych pytan i drążenia tematu. nigdy nie robilam ciasta z olejem kokosowym - daj znac jak wyszlo, ja na drugie sniadanie jem.... lody jakos mnie naszlo na slodkieJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014