Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Rachele wrote:Dzien dobry
Dobrze wszystko, temp. poszla troszke do gory ale musze przyznac, ze malo tez dzis spalam wiec nie wiem czy jest wiarygodna... Ale licze juz godziny wiec nie analizuje tylko czekam na to co bedzie
Kejt, przesylam specjalne buziaki!
MIlego poranka dla wszystkich
Rachele, czekam razem z tobą
mi dziś mój P. rano coś zaczął nosem ciągac, mam nadzieje ze wytrzyma jeszcze 2-3 dni i doczeka do ovu
buziakiJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualny
-
Mama_Mai, podziwiam Cie za cierpliwosc! Trzymam mocno kciuki!!!Dziekuje za Twoje wsparcie!
Kejt, dziekuje Kochana za cieple slowa.
Zaaplikuj jakies witaminy Twojej polowce i niech sie zdrowo trzyma do owulacji!!!!!
Powiem Wam obektywnie, na ile mozna , ze raczej nastwaiam sie na @. Czuje bol ciagnacy, typowy dla mnie na @. Piersi sa pelniejsze ale nie sa wrazliwe czy bolace itd. Dzis od rana szukam pozytywnych stron, ze nie udalo sie w tym cyklu...Nic musze dzis cierpliwie czekac i zobaczymy.
Zycze fantastycznego porankaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 09:56
*Kejt* lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
kochana, ja się czuję niemal tak jakbym to ja miała testować dziś
z niecierpliwością czekam na wieści niezaleznie od tego co się wydarzy
a pozytywna stroną jest w razie czego pyszne wino chile z lidla przez kolejny miesiąclucy1983, meeegi1771 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
Mama_Mai wrote:Rachele, Lucy u mnie bez zmian... @ nie ma, objawow nie ma, a ja czekam powiedzmy ze cierpliwie Nie robie testow
za ciebie Rachele baaardzo trzymam kciuki cos czuje ze u ciebie beda 2 krechy
Mama Mai, cierpliwość nie jest naszą mocną stroną
ale trenujmy - na nasze maleństwa bedziemy musiały finalnie poczekac 9 miesięcyJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
Aniołek 17.12.2014 -
nick nieaktualnyRachele oby już @ nie nadeszła
A ja ciągle latam do łazienki i ze spokojem zmieniam kolejną podpaskę , ale zupełnie lżej przechodze tą @ niż poprzednie zanim zaszłam w poprzednią ciąże.. No ale zaczynamy starania za całe 10 Dni zobaczymy czy się uda -
Ggonia, dziewczyny tak pisza, ze po poronieniu @ jest lzejsza i nie maja juz takich boli itd. Ja przed ciaza, pierwszego dnia drapalam sciany z bolu i bylam 2 razy na kroplowce a pierwsza @ po byla prawie bezbolesna
Laduj akumulatorki! i do pracy!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
karolajna91
Powodzenia życzę!
A miałaś 1 @ już?
Ja nadal czekam już 5 tyg po poronieniu a @ nie przyszłą, a też chciałam zacząść starania.
Lekarz mi poweidział, że nawet 8 tyg mogę czekać, ale najpewniej 6 tyg i się pojawi, nie mogę się doczekać, a najgorsze, że piersi miękkei, flakowate, nic nie zapowiada , że @ nadejdzie, kupiłam cały arsenał pomocny w zajściu w ciążę a nawet @ nie mam, chyba nie obejdzie się bez lekarza i wywoływania @.
Kurde blade!
Rachele, Mama_Mai
trzymam kciuki aby @ nie przyszła przez 9 miesięcy
Malina15 lubi tę wiadomość
-
no właśnie jeszcze nie miałam 1 @....... poroniłam 7 lutego, krwawilam do 12.. i pewnie nie mam owulacji ale głupia się łudzę bo czytałam że niektóre dziewczyny zaszły w ciąże nawet 2 tyg po poronieniu ja mialam samoistne, bez łyzeczkowania więc podobno nie trzeba czekać. Wiadomo,.. lepiej byłoby odczekać chociaż ten jeden cykl ale jakos nie umiem się powstrzymać.. a nóż widelec się uda
-
Ggonia, super!!! Niech zolnierzyki dzielnie walcza a Twoj maz trzyma sie caly czas w gotowosci Trzymam mocno kciuki za Ciebie!!
Truskaweczka, dziekuje Ci bardzo!!! Ja dostalam pierwsza @ po 35 dniach i piersi mialam caly czas takie mieciutkie ze az strach Zycze aby jak najszybciej przyszla!! NIestety trzeba uzbroic sie w cierpliwosc! tak to juz jest
Truskaweczka83 lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
kehlana_miyu
Właśnie STRASZNIE frustrujące
Ale nic mi nie pozostało, czekam dalek, jak 8 tyg nic t do lekarza idę, albo sama luteinkę zaaplikuje (mam 1 opakowanie jeszcze z ciąży)
A teraz coś na "osłodę":
Na forum jestem miesiąc i w tym czasie zafasolkowały:
meeegi1771
TheBaja
mama Martynki
Lili30
KkasienkaA
pszczoła30
jeśli Kogoś pominęłam to przepraszam i proszę o wiadomośc.
Dwie dziewczyny mają opóźnienie, liczę, że na 9 miesięcy, więc już będzie 9 dziewczyn z naszego forum w CIĄŻY!
Nie uważacie, że to magiczne?
Gorąco trzymam kciuki za Was Wszystkie w ciąży, za starające się, za opóźnione @, obyśmy wszystkie trafiły na filoetową.
Proszę o wiruski, i czekam na dalszy szczęśliwy rozwój wydarzeń!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 lutego 2015, 12:35
Malina15 lubi tę wiadomość