Zaczynamy- pocztakujace wracaja do staran od Nowego Roku
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, naliczyłam 6 zafasolkowanych w ostatnim czasie na naszym forum
dwie dziewczyny też chyba będą bo @ im się nie pojawiła
obyśmy my też zafasolkowały jak najszybciej
Miłej niedzieli!
ps. muszę spisać listę aktualnie zafasolkowanych - tak dla poprawy nastroju.*Kejt*, Malina15 lubią tę wiadomość
-
Ależ słonecznie ! Kupiłam sobie dwa pęczki tulipanów dwa pęczki zonkili ,ależ pięknie mowie Wam Trochę posprzątalam i gotuje obiadek dla Mojego P bo wraca niedługo pracy wczoraj byłam taka nie miła dla Niego ,aż Mi wstyd ze złości poszłam spać ale nie wiem o co Mi chodziło
Lucy mdłości raz są raz ich nie Ma odpadają jak chcą dziękuję ,że pytasz :* czekam z niecierpliwością na Twoje zielone światełko :*:*
Kkasienka pewnie strachu się najadlas ah te plamienia ,że nie mogą się doczepić Ja wczoraj miałam cały dzień taki wodnisty śluz i tylko zagladalam w gatki ze strachem ! Ciesze się ,że serduszko jest :* teraz już będzie tylko dobrze :**Kejt* lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny*Kejt* wrote:Lucy, testuje, na razie druga kreska blada, zaraz biegne zrobic test na dzis nie bylam u gina od ostatniej wizyty o ktorej wam pisalam. juz chyba mam dosc lekarzy (to był 5 lekarz do ktorego poszlam). stwierdzilam, ze jak pojde i uslysze ze endo za słabe to sie tylko zdołuje, więc odpuscilam finalnie. pilam wino, jadlam migdały, lykam wit d3. oby pomoglo
dobrze ze maż wczoraj zareagowal - mam wrazenie ze facetow sie tak o to nie wypytuje, wiec jak oni odpowiedza to czesto nie ma zadnyh dodatkowych pytan i drążenia tematu. nigdy nie robilam ciasta z olejem kokosowym - daj znac jak wyszlo, ja na drugie sniadanie jem.... lody jakos mnie naszlo na slodkie
Kejt, oby jutro kreska była tak samo mocna jak testowa No ja myślę, że po takiej ilości winka i orzechów i migdałów to endo musi być super masz rację, czasami za częste chodzenie do lekarzy nie wpływa dobrze na psychikę...
Ja tam też preferuję naturalne metody wspierania, wolę zdrowe jedzenie niż łykanie tabletek, czasem trzeba jak z kwasem foliowym i wit. D3, ale poza tym wolę już naturalne środki - ja ostatnio polubiłam olej lniany z serkiem wiejskim i siemieniem lnianym a olej kokosowy używam żeby nie używać za dużo tłuszczów zwierzęcych, dziś zrobiłam jeszcze pomidorówkę na tym oleju i z mlekiem kokosowym i imbirem, pycha!
A ciasto wygląda i pachnie smakowicie , tylko czekam na koleżankę, żeby je spróbować to zwykłe ciasto bananowe ale mój M. bardzo lubi, a że dziś musi pracować to zrobiłam też z myślą o nim, żeby mu umilić wieczór po pracy
Hmmm...lody... dobry pomysł tylko nie dla mnie dzisiaj... u mnie pada i znowu ma padać śnieg chyba się przekręcę, bo już mam dość zimy Ale mam nadzieję że wkrótce wiosna i do mnie zawita -
Zycze wszystkim cudownego wieczoru
Mama_Mai, trzymam mocno mocno zeby @ nie przyszla!!!! Jutro testujesz?
Kejt, trzymam mocno kciuki za 2 kreseczki na tesciku owu!!!! i do pracy!!!!
Buziaki dla kazdej z osobna*Kejt* lubi tę wiadomość
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMama Mai ja też bym jeszcze odczekała... skoro @ nie ma, to zawsze zostaje nadzieja... Przytulam cię kochana, bo na pewno się tym przejmujesz... a wszystko będzie dobrze bo musi być a jak nie teraz, to w następnym cyklu, ale ja mam cichą nadzieję, że jeszcze nas zaskoczysz
-
Mama_Mai wrote:Rachele sama nie wiem, dzis rano test negatywny, @ nie ma, wogole jej dzis nie czuje... chyba poczekam jeszcze troche
Kochana, to trzymam mocno kciuki!!!!
Date @ masz 20-22.... ja na Twoim miejscu jutro bym testowala a jak nie wyjdzie a @ dalej nie bedzie to w srode beta.
Powodzenia Kochana! Jestem z Toba!!!
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
Mama_Mai - póki @ nie ma nadzieja jest, nawet przy dzisiejszym negatywnym teście, a jak nie to następnej @ już nie będzie.
Ja mam jakiś gorszy dzień dziś ... na zajęciach było ćwiczenie skąd się wzięło nasze imię (opowiedzieć historie kto nadał , dlaczego takie itp.)i jak ma się swoje dzieci to też powiedzieć . Gdy opowiadałam o swoim imieniu to później pytanie Pani :"a dzieci są?" - przykro mi się zrobiło
Zaraz zamawiam testy, bo ostatnio jakoś czasu nie było ... -
hey dziewczynki mialam dosc zajety weekend ale juz wracam na forum..
u mnie tydzien tak wygladal..w piatek I sobote test owu pozytywny- serduszkowalismy we srode I sobote, dzis niedziela test owu negatywny...
to kiedy bylo najwieksze prawdopodobienstwo ze sie uda? po zatym w piatek pilam wino bo bylam u kolezanki na imprezie
Czytalam ze wtedy kiedy jest dwie kreski to dwa dni przed
pozytywnym testem najlepiej serduszkowac..
ehh zglupialam ale ciesze sie ze cykl wrocil I jak cos to w nastepnym miesiacu dalej trzeba bedzie testowac I wiecej serduszkowac w okolicach owulacji...czlowiek cale zycie sie uczy moze powinnam mierzyc temperturke to by pomoglo rozumiec moj system lepiejWiadomość wyedytowana przez autora: 22 lutego 2015, 22:07
-
Majeczka, moim zdaniem żołnierze ze środy wytrzymali do piątku, a jak w sobotę poprawiliscie to na pewno cała armia była na placu boju u mnie niestety jeszcze test nie pokazał owu
Jangea, nie smuc sie! Trzeba było odpowiedzieć ze bedą i podać imiona jakie byś chciała
Dziewczyny życzę nam aby dzis przysnily sie nam piękne ciazowe brzuszki albo rozkoszne niemowlaki
Do jutramajeczka8, lucy1983 lubią tę wiadomość
Jak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014 -
Sny to ja miałam 2 piękne z dzieciątkami, a jeden okropny i nie chcę myśleć nawet o tym (zaraz po teście negatywnym ciążowym). Straszne jak to wszystko we mnie siedzi...a objawia się właśnie podczas snów ...
Pora się położyć, bo jutro wcześnie trzeba wstać
Dobrej nocy Kochane ! -
dzieki za odp Kejt dam znac w marcu czy faktycznie zolnierzyki wygraly bitwe
jangwa maua co do snow to ja tez dzis w nocy dziwnie snilam ze niby bylam w ciazy test byl pozytywny ale potem zrobilam jeszcze raz I byl negatywny..nie wiem jak to rozumiec uznam to tylko za sen jeden z wielu bo rozstrzasac tego nie bede
powiem wam ze przy owulacji czulam sie b.dobrze I ladnie tz sama sie sobie podobalam a dzis jestem zmeczona I wogole marudze..ide spac dobranoc wszystkim :-* -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyGgonia to dobre wieści nic nas bardziej nie cieszy jak ta pierwsza @ oby nastepnej już nie było
Ja nadal czekam na moją @ ale na razie się nie zapowiada... OF wyznaczył na jutro więc zobaczymy jutro...
Ja też wam życzę wszystkim miłego dnia! U mnie zaczęło się z poślizgiem bo autobus mi uciekł spod nosa i musiałsm czekać 30 min na następny ale mam nadzieję że będzie lepiej -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny*Kejt* wrote:Dziewczyny życzę nam aby dzis przysnily sie nam piękne ciazowe brzuszki albo rozkoszne niemowlaki
Do jutra
Kejt mi to się na ogół nic nie śni bo mam w ogóle problemy ze spaniem budzę się często w nocy a tuż przed budzikiem usypiam przez to jestem często zmęczona. Melisa też za bardzo nie pomaga...
Ze snów to ostatnio śniło mi się że złamałam termometr i co to ma znaczyć?
Chętnie bym chciała żeby mi się raczej śniły bobasy a coś nie chcą... oby niedługo to się zmieniło -
Dzien dobry
Lucy, dziekuje Dobrze wszystko, temp. poszla troszke do gory ale musze przyznac, ze malo tez dzis spalam wiec nie wiem czy jest wiarygodna... Ale licze juz godziny wiec nie analizuje tylko czekam na to co bedzie
Slonce, niech @ szybko przyjdzie i zaczynamy aktywne starania
Mama_Mai, jak sie czujesz??? Pisz szybciutko co u Ciebie!!!!!
Majeczka, zgadzam sie z Kejt, zolnierzyki mialy odpowiednia ilosc czasu i zycze aby na koniec bylo bardzo bardzo zielono!!!
Ggonia, gratuluje @!
Kejt, przesylam specjalne buziaki!
MIlego poranka dla wszystkich
Fasolka 9tyg (24.12.14)
-
lucy1983 wrote:Kejt mi to się na ogół nic nie śni bo mam w ogóle problemy ze spaniem budzę się często w nocy a tuż przed budzikiem usypiam przez to jestem często zmęczona. Melisa też za bardzo nie pomaga...
Ze snów to ostatnio śniło mi się że złamałam termometr i co to ma znaczyć?
Chętnie bym chciała żeby mi się raczej śniły bobasy a coś nie chcą... oby niedługo to się zmieniło
Lucy, no mi dziś snilo się wszystko oprocz tego co chciałam
a w sny raczej nie wierze - bardziej jest mi bliska teoria że sni się nam to czego chcemy / czego się boimy / to co przeżywamy w ciągu dnia.
a niedlugo to nie beda musialy nam się snić bobasy, tylko będa nam spedzaly raczej sen z powiekJak pożegnać się z kimś, kto odszedł bez pożegnania?
W 2015 zostaniemy szczęśliwymi rodzicami
Aniołek 17.12.2014