Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
promyczek 39 wrote:Tak ja mialam bezplatne i do tego nic mi nie dali przed ,sama se wzielam paracetamol ale chyba za malo
.a wlasnie wiem ze w klinice mojej placilabym 600 za hsg tazke roznica jest
LOL...u nas nie robi sie bez leków, pacjentka dostaje Dolargan zawsze przed badaniem.
Jak dalas sobie zrobic bez lekow to twarda baba z ciebie serio..Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 15:46
promyczek 39 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
nick nieaktualny
-
Laila wiem wlasnie ze daja,i nawet podobno u nas dawali ,ale mi juz nie hehe,to mi sie trafilo,a ja jeszcze spytalam czy cos mi dadza,powiedzilei ze moze PO ,HAH,za kare im priw zemdlalam i musieli mnie wozic wozkiem i dogladac czy zyje2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Aliska jak masz tak czy siak placic to moze zrob sobie to sono podobno mniej bolesne jest. Zawsze też mozna sie zastanowic nad krotkim znieczuleniem. Z drugiej strony calosc trwa chwile wiec czy warto..
promyczek 39 lubi tę wiadomość
aniołek 01.02.2016r -
promyczek 39 wrote:Laila wiem wlasnie ze daja,i nawet podobno u nas dawali ,ale mi juz nie hehe,to mi sie trafilo,a ja jeszcze spytalam czy cos mi dadza,powiedzilei ze moze PO ,HAH,za kare im priw zemdlalam i musieli mnie wozic wozkiem i dogladac czy zyje
U nas jest tak,że zawsze pacjentka jedzie wózkiem, dostaje Dolargan w zyle i akurat jak troche odleci szybko robi sie badanie. Pozniej wiadomo wraca tez wózkiem.
aniołek 01.02.2016r -
Tak ,powiedziala ze moze mi dadza cos przeciwbolowego po sprawie.Jakbym wiedziala ze tak mnie sieknie to bym wziela cos silniejszego ale nie mialam pod reka:) Fakt to byl taki moment tylko ,ale jakbym miala jeszcze raz przejsc to samo to zrobilabym ,bo cos mi sie wydaje ze to byl moj klucz do zajscia .2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnylaila_25 wrote:Sylwia mozesz podejrzec moj cykl z lutego, to było puste jajo ale z zabiegiem 10tydzien. W nastepnym cyklu robilam jeszcze testy ciazowe zeby patrzec czy beta spada, tez mozna podejrzec u mnie.
Chyba jednak nie podejrzę bo nie widzę wykresu udostępnionego. -
Dziewczynki, ja miałam robione sono hsg, fakt, ze nie miałam problemów z przejściem roztworu i jajowody były drożne, ale badanie nic nie bolało. Trwało około 15 minut. Na własna rękę wzięłam przed badaniem 3 przeciwbólowce.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
nick nieaktualnylaila_25 wrote:wszystkie moje wykresy sa dostepne..otworz moze bieżący i cofnij do lutego powinno byc dostepne
No nie, może masz udostępnione tylko dla dziewczyn ze statusem przyjaciółki. Mnie, po kliknieciu w Twój profil pokazuje, że nie masz udostępnionego bieżącego wykresu. -
nick nieaktualny_Abby_ wrote:Mnie jakiś czas nie będzie. Nie umiem sobie poradzić ze straconym cyklem. Nie wierze w to że drugi jajnik nie wyhoduje torbieli. Nienawidzę swojego życia. Siebie. Męża. Nie żyje. Jak zacznę żyć wrócę.
Daj sobie czas i nie znikaj na długo! Możesz mieć dzieci. Masz wspaniałą córcię, zdarzyło ci się poronienie, ale dalej możesz mieć dzieci! I będziesz je miała!promyczek 39, Ikarzyca lubią tę wiadomość
-
Abby - nie uciekaj Kochana, jak dziewczyny piszą: w kupie siła, kupy nic nie ruszy!
Ponarzekaj sobie ile wlezie, razem jakoś to przeżyjemy
Zdaje mi się, że prędzej Ty będziesz w szczęśliwej ciąży niż ja
edit : No i Ty rozbiłaś bank, pierwszy wpis na tysięcznej stronie, więc może będziesz pierwsza z tych jeszcze, podkreślam jeszcze nie zaciążonychNo weź, mój groszek musi mieć trochę starszego kolegę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 18:11
Elaria, promyczek 39 lubią tę wiadomość
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gaduaaa wrote:faceci jakby nie patrzeć nie mają w swoim brzuchu drugiego życia (oprócz przemiany materii hhihi) więc nie do końca rozumieją co my czujemy ... i jak to na Nas wpływa...
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Sylwia_80 wrote:No nie, może masz udostępnione tylko dla dziewczyn ze statusem przyjaciółki. Mnie, po kliknieciu w Twój profil pokazuje, że nie masz udostępnionego bieżącego wykresu.
aniołek 01.02.2016r -
laila_25 wrote:Abby u mnie tez stracony cykl.. od nowego beirzemy sie do roboty znow.. nie ma innej rady trzeba walczyc do skutku.. nie daj sie frustracji...dopniemy swego
JA tez sie dolączam do tych co mają stracony cykl,ten i nastepny i moze kolejny wiec musze cierpliwie czekac choc latwe to nie jest,cierpliwosci u mnie malo to mnie wkurza ale pracuje nad niąWiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2016, 19:10
Antoś IVF,Julisia natural
-
Mi też się zrobiło cholernie przykro, kiedy wreszcie ujrzałam II po pierwszej stracie, ja się bałam, ale cieszyłam się bardzo, a M zareagował dość "oschle" jakby to powiedzieć, ale teraz wiem, że po prostu bardzo, bardzo przeżywał tamtą stratę. Jest dość skryty i uparty.
Mama mówiła, że jak wracali ode mnie po urodzeniu Oli, to odezwał się dopiero jak do domu dojechali, strasznie zbulwersowało go to, że położna tak "nagle" podała mu córkęMasz pan, to Twoje dziecko, nie będę jej nosić bo jest jak miesięczne dziecko
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Kochane, ktore macie na ten temat wiedze/doswiadczenie..mam pytanie "ciezarowkowe". Ponad tydzien temu nastapila u mnie nieznosna faza wymiotow. Wczesniej bylo mi niedobrze i niestety nie jadlamzbyt zdrowo. Myslalam, ze wymioty juz sie skonczyly, ale w pt chyba nic co zjadlam nie zostalo we mnie na dluzej. Wczoraj bylam na kolacji w restauracji i na szczescie zjadlam rozne pyszne zdrowe ryby i nic sie nie dzialo...dzisiaj od rana leze w lozku. Wymiotowalam nawet herbata. Zjadlam troche ryzu z paelli, bez miesa. I kromki chleba z maslem...to jedyne co moge bezpiecznie jesc. I zaczelam miec obsesyjne mysli, ze nie dostarczam maluchowi potrzebnych skladnikow. Szafka kuchenna peka w orzechach, kaszach, platkach zdrowych, musli itd. a ja nie moge nawet na to patrzec. Czy ja nie zaszkodze dziecku? Sorry jesli to pytanie jest z typu glupawych...ale martwie sie tym. A moze na sile powinnam jesc zdrowo i nie przejmowac sie wymiotami. Jem rosol i to jest zdrowe i w miare zjadam owoce, szczegolnie mnie ciagnie do grejfrutow i jablek, ale dzisiaj chyba nic nie zostalo we mnie na dluzej... hmmm...co myslicie?
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Niebieska nie bój się na tym etapie maluszkowi potrzeba jeszcze nie wiele, bierzesz jakieś witaminy?
Też się tym kiedyś martwiłam, bo niewiele mogłam jeść, że zwględu na wymioty i silne mdłości.
U mnie z wymiotami bywało tak, że wymiotowałam nawet po wodzie.M@linka lubi tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz