Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry, Dziewczyny.
Kamma,
Elaria bardzo mądrze mówi.
Może potrzebujesz faktycznie przerwy od starań.
Dzisiaj wszystko wydaje się beznadziejne - i to naturalna sprawa. Ale jutro będzie nowy dzień, a potem następny... A jak już przyjdzie @ to w ogóle wszystko będzie wyglądać inaczej.
Ruda,
Już mówiłam: dzielna dziewczyna!
Niebieskaa,
Trzymamy kciuki za dzisiejszą wizytę!
Mam nadzieję, że norwescy lekarze tym razem nie zawiodą. Życzę Ci badań z prawdziwego zdarzenia i wspaniałych wieści ze środka brzucha!M@linka lubi tę wiadomość
-
Ruda jestee dzielna i masz dobre podejscie ale nie jestes najmlodsza na forum
Ja jestem 91rocznik
Stwierdzilam ze musze ruszyc zad i urzadzic pokoj i zaczac kompletowac ciuszki bo to ostatnie miesiace zostaly... Jak maz to mowi wielkie odliczanie -
maggda wrote:Ruda jestee dzielna i masz dobre podejscie ale nie jestes najmlodsza na forum
Ja jestem 91rocznik
Stwierdzilam ze musze ruszyc zad i urzadzic pokoj i zaczac kompletowac ciuszki bo to ostatnie miesiace zostaly... Jak maz to mowi wielkie odliczanie
Maggda,
To chyba jednak Ruda przebija, bo jest rocznikiem 92
Ale z mojej perspektywy obie jesteście suuuper młode!
Widzę, że w podpisie pojawiło się już śliczne imię...
A jak, Madziu, inne sprawy? Dajesz jakoś radę?
Na ciuszki już najwyższa pora. Za chwilę Agatka będzie dawać do wiwatu. -
Jagna 75 wrote:Kamma przykro mi
..jeszcze bardziej jest mi przykro z powodu bety Rudej,czuje sie jakbym to wykrakała.Palnęłam o ciązy poza macicznej a stała sie biochem..mam kaca moralnego.Tule
chciałabym, żeby słowa miały moc sprawczą, mogłabyś wtedy powiedzieć nam wszystkim coś w drugą stronę. Niestety słowa to tylko słowa.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
może i u mnie przejdzie ta chandra, jestem po prostu zrezygnowana...
każda koleżanka zachodzi w mgnieniu oka, rodzą dzieci...
a ja ciągle coś nie chodzi tylko o ciążę, chodzi o prace i inne rzeczy.
mam nadzieje, że jutro mi przejdzie - dzisiaj mąż przyjeżdża i zmienie światopogląd...
ruda9215 wrote:KammaMarra no co Ty! Ja miałam wczoraj dzień poddania. Dziś jestem gotowa do walki. Niech tylko przyjdzie już ta @. Trzeba działać! Się poddawać się. Chociaż czuje ogromną niesprawiedliwość. Ale jest jeszcze tyle rzeczy które można zrobić!
Dzień dobry05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Boję się tylko trochę że przez ten duphaston wszystko się przeciagnie. Póki co mimo braku dawek dupka cycki dalej wielkie i bolą.
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Dzień dobry dziewczyny
widzę, że nastroje różne
Kamma ma doła - Kamma, przejdzie Ci, takie spadki formy zdarzają się każdej z nas
Laila - gdzie jesteś, jak egzamin?
Pijecie ze mną poranną herbatę?
Ten durny program daje punkty za śluz kremowy, na 2% jestem w ciąży, wiecie?Tyle razy co ja miałam śluz kremowy i nie byłam w ciąży.... Zadnych objawów tam nie zaznaczam, bo to chyba za wszystko daje punkty, od beknięcia do puszczania bąka
- bardzo ciążowy objaw
A ja czekam do poniedziałku - w poniedziałek zacznę plamić, a potem dostanę okres i bardzo się cieszę, że kolejna owulacja wypadnie w weekend, bo teraz to nam mocno średnio szło to robienie dziecka w środku tygodnia, bez sensu w ogóleKammaMarra lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
ruda9215 wrote:Boję się tylko trochę że przez ten duphaston wszystko się przeciagnie. Póki co mimo braku dawek dupka cycki dalej wielkie i bolą.
No ale ile się przeciągnie? Kilka - kilkanaście dni? W perspektywie całego życia z dzieckiem, to jest nicgłowa do góry, jeszcze będzie pięknie
KammaMarra lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Wiem kochana,
ale jak to mówią samo życie.
Ponoć człowiek jest w stanie znieść tyle rzeczy na ile sobie pozwoli, wiec ja już nie pozwalam - przed chwilą zadzwonił do mnie mąż i mówi " skończysz się dołować, czy nie?! Październik to nasz miesiąc i tego się trzymamy, przecież wiesz, że na swięta będziemy już w trójkę!" kurde jak go nie kochać... skąd on ma tyle siły i wiary.
Wiecie co.. chyba czas skończyć z dołowaniem! nie chce być realistką tylko zajebistą optymistką...
niech ten okres przychodzi , jadę na monitoring dostaję zastrzyk i działamy...
vertigo wrote:chciałabym, żeby słowa miały moc sprawczą, mogłabyś wtedy powiedzieć nam wszystkim coś w drugą stronę. Niestety słowa to tylko słowa.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
ps. Ja jestem 91
annak wrote:Maggda,
To chyba jednak Ruda przebija, bo jest rocznikiem 92
Ale z mojej perspektywy obie jesteście suuuper młode!
Widzę, że w podpisie pojawiło się już śliczne imię...
A jak, Madziu, inne sprawy? Dajesz jakoś radę?
Na ciuszki już najwyższa pora. Za chwilę Agatka będzie dawać do wiwatu.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Idę dzisiaj chyba dzisiaj do kosmetyczki, a jutro do fryzjera - należy mi się, co nie?.. Na chandrę, na focha, którego mam na moją piczę i macicę !!!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 09:03
Justa87, M@linka lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Ruda przyjedź na drina,
wczoraj robiłam pinacoladę zapijemy nasze smutki
ruda9215 wrote:Boję się tylko trochę że przez ten duphaston wszystko się przeciagnie. Póki co mimo braku dawek dupka cycki dalej wielkie i bolą.05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
vertigo wrote:Laila - gdzie jesteś, jak egzamin?
Pijecie ze mną poranną herbatę?
Ja piję
Tuż przed wyruszeniem na moje pierwsze prenatalne. I pierwsze w życiu eNeFZetowe. Boję się, że będę w tym Instytucie nocować...
Kurczę, no właśnie, gdzie Laila?!vertigo lubi tę wiadomość
-
No, pierdziele - bez przesady, to był dopiero drugi cykl- do 3 razy sztuka - tego się trzymam.
Nie dołuje się już bo po co!
dzisiaj robię burgera z ciabbaty dla mężusia bo wraca - ucieszy się !
annak wrote:Kamma,
Bomba!
Jest moc!
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:może i u mnie przejdzie ta chandra, jestem po prostu zrezygnowana...
każda koleżanka zachodzi w mgnieniu oka, rodzą dzieci...
a ja ciągle coś nie chodzi tylko o ciążę, chodzi o prace i inne rzeczy.
mam nadzieje, że jutro mi przejdzie - dzisiaj mąż przyjeżdża i zmienie światopogląd...
Antoś IVF,Julisia natural
-
KammaMarra wrote:Idę dzisiaj chyba dzisiaj do kosmetyczki, a jutro do fryzjera - należy mi się, co nie?.. Na chandrę, na focha, którego mam na moją piczę i macicę !!!!Antoś IVF,Julisia natural
-
Ja też piję herbatkę ale powiem wam że tak mi ostatnio mi smakują ze hoho a zawsze bardzo lubiłam .... cały dzień mnie męczą mdłości i Klicha w gardle stoi ... nie wymiotuje raczej i to jest gorsze bo jak sobie zyglam to od razu lepiej a tak to męczy cały czas...
KaMa bardzo dobry pomysł z fryzjerem ☺ i spokojnie dolki każda ma/miala to normalne ale musimy wierzyć że się uda zajmij się czymś co cinsprawi przyjemność i zleci do owuWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 09:50
Aniołek (8t) marzec 2016