Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ruda ja Cie ojojuje ,i masz racje jestes młoda i wszystko przed Toba :* a wlasciwie ile masz lat ?
no na pewno mniej ode mnie wiec dobrze jest
I faJnego masz małza ,moj tez był przy mnie i dawał mi siłe.
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Ruda - chlip, chlip
Tak, jako biochemiczną należy traktować. Ja miałam w cyklu gdzie była biochemiczna w 23dc negatywną betę, w terminie @ (29dc) betę 78, brałam od tego dnia Luteinę 100mg 2x1 i po 5 dniach ślady krwi przy aplikacji Luteiny były, tego dnia beta negatywna już, na wieczór nie wzięłam Luteiny i na drugi dzień już @.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
a jeśli nie sprawdziłabym tej bety i brała dupka do czwartku za tydzień to wyobrażacie sobie ten zawał na usg?
brrr aż ciarki mam.Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
Lileczka - 24.10.2017 nasz cud
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
Ruda,
Ojojuję Cię...
Właściwie to mogę Cię ojojać prawie jak córkę, biorąc pod uwagę, jaka jesteś młódka.
Dzielna dziewczyna z Ciebie.ruda9215 lubi tę wiadomość
-
Macie jakieś sposoby jak radzić sobie ze smutkiem i zazdrością? Dziś na zajęciach, które bardzo lubię dowiedziałam się, że ostatnia oprócz mnie z dziewczyn, która nie miała dzieci jest w 5tym miesiącu ciąży. Pochwaliła nam się i byłyśmy mega zaskoczone, bo nic po niej nie było widać. Została w towarzystwie jedyna bezdzietna. Wiecie - uśmiech nr 5 przyklejony, gratulacje, a w sercu nóż na wylot. Zawsze po takiej informacji mam za przeproszeniem zrąbany cały dzień. Jak sobie z tym poradzić? Macie jakieś wypracowane metody? Wykańczają mnie takie sytuacje i nie chcę żeby aż tak destrukcyjnie na mnie wpływały:(
Wiem co czujesz...ja do tego mam zawsze jakiegoś pecha z moimi szwagierkami...przy pierwszej ciąży ja roniłam a jedna z nich ogłosiła ze będzie zdrowa dziewczynka, przy drugiej, ja roniła a ona rodziła, teraz maiłam termin taki sam jak inna szwagierka, tyle ze ja nie będę mieć dziecka a ona tak:( i ja im nie zazdroszczę ich dzieci, ja chce mieć swoje...minęło kilka dni od zabiegu a ja rozbita na 1000 kawałków! czy da się pozbierać?Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r. -
Justa87 wrote:minęło kilka dni od zabiegu a ja rozbita na 1000 kawałków! czy da się pozbierać?
Justa,
Jakkolwiek niewiarygodnie to teraz brzmi dla Ciebie: da się.
Będzie lepiej. Na 100%. Tylko czas. Niestety czas jest potrzebny... -
Kurde chyba dziś jeszcze nie przyjdzie ta @ co? Nie mam przeciwbólowek w domu ;(.
I co z używaniem tamponow? Bo tak to ja tylko tampony ale po poronieniu miały być podpachy.
Fasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
'Nadal byłam na etapie zachwycania się wizją, w której tuliłam do siebie śliczne niemowlę.' ♥
-
dzięki kochana...
czytam co piszecie, ale szczerze nie mam siły nawet włączać się w rozmowe...
nie wiem czy będzie mi dane mieć dziecko, czy będzie dobrze...
nic nie wiem.... zyje w zawieszeniu....
biorę luteinę 2 x dziennie przez 3-4 dni i zobaczę czy pojawi się miesiączka...
ale nie wiem, czy nie odpuścić starania...
Jagna 75 wrote:Kamma przykro mi
..jeszcze bardziej jest mi przykro z powodu bety Rudej,czuje sie jakbym to wykrakała.Palnęłam o ciązy poza macicznej a stała sie biochem..mam kaca moralnego.Tule05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:dzięki kochana...
czytam co piszecie, ale szczerze nie mam siły nawet włączać się w rozmowe...
nie wiem czy będzie mi dane mieć dziecko, czy będzie dobrze...
nic nie wiem.... zyje w zawieszeniu....
biorę luteinę 2 x dziennie przez 3-4 dni i zobaczę czy pojawi się miesiączka...
ale nie wiem, czy nie odpuścić starania...
Dzień dobryFasolka [*] 6t (06.05.2016)
Biochemiczna (09.2016)
-
nick nieaktualnyKamma, jesli czujesz, ze to bedzie dobre dla Twojej psychiki to odpocznij 1 cykl. Albo po prostu kochajcie sie spontanicznie. Niczego nie kalkuluj. Cieszcie sie seksem. Starania bowiem zmieniaja podejscie do seksu. Wiele dziewczyn pisze i ja tez wiem po sobie, ze u nas byl zaplanowany.
-
Ja niestety tez nie moglam sluchac kolejnych cudownych wiesci ze ktos jest w ciazy. Czulam ogromna zazdrosc, nawet na ulicy nie mohlam patrzec na ciezarne.
Bardzo mi wtedy pomogla moja najlepsza przyjaciolka, ktora byla w ciazy. Taka ironia losu..... nic o swojej ciazy nie mowila, tylko ja z niej musialam wszystko wyciagac. Bardzo mi wtedy pomogla, ale ona wczula sie w sytuacje i nie gadala jaka to jest szczesliwa ze jest w ciazy.
Nota bene jej synek dla ktorego jestem chrzestna zostal ochrzczony w dzien kiedy mialam urodzic fasolke.... taki zbieg okolicznosc. Ale wiem ze Fasolka bedzie chronic mojego chrzesniaka. Duzo zbiegow okolicznosci.Mama Amelci ur. 18.01.2017 r. ))))) warto wierzyć))
Mama dwóch Aniołków [6t] i [10t].