Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Właśnie tak zrobimy
biorę luteinę a czy okres przychodzi w trakcie brania, czy po?
na razie mam brać 4 max 5 dni.
Jagna 75 wrote:Mysle ze jsk wróci mąz to bedzie ciut lepiej,bo zostalas z tym sama i myslenie dobija.Najwazniejsze by teraz @ przyszla,potem nic nie stoi na przeszkodzie by starania wznowic.promyczek 39 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dziękuje promyczku
promyczek 39 wrote:Kamma i Ruda ciesze sie ze jestescie gotowe do walki i pelne wiary:) i jeszcze będzie pieknie :*
Annak trzzymam kciuki
Ja wypiłam juz mała kawke,milego Dniapromyczek 39 lubi tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
annak wrote:Maggda,
To chyba jednak Ruda przebija, bo jest rocznikiem 92
Ale z mojej perspektywy obie jesteście suuuper młode!
Widzę, że w podpisie pojawiło się już śliczne imię...
A jak, Madziu, inne sprawy? Dajesz jakoś radę?
Na ciuszki już najwyższa pora. Za chwilę Agatka będzie dawać do wiwatu.
No jak widac moj umysl nie mysli ostatniona wszystko pora a ja nie mam sil na to nawet nie wiem jak pomalowac pokoj
-
KammaMarra wrote:Właśnie tak zrobimy
biorę luteinę a czy okres przychodzi w trakcie brania, czy po?
na razie mam brać 4 max 5 dni.
Witam Was o porannym śniadanku i herbacie
No i melduję się w 12 tc
Kama różnie to bywa, czasami @ przychodzi po odstawieniu lutki a czasami może w trakcie, zależy od organizmu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:13
Szczęśliwa Mamusia, Evita lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Promyczku jesli chodzi o jedzenie to ja jak noworodek co 2 godz. Albo częściej muszę coś zjeść bo mnie ssie a wieczorem to mam taki brzuch ze masakra ale w poprzedniej ciazy też tak miałam jakiś czas potem się U spokoilo ale 20 kg w sumie mi przybyło ....
Magda masz jeszcze troszkę czasu ale niestety nie ma odkładAć na ostatnią chwilę bo różnie może byćWiadomość wyedytowana przez autora: 22 września 2016, 10:19
promyczek 39 lubi tę wiadomość
Aniołek (8t) marzec 2016
-
nick nieaktualnymaggda wrote:No jak widac moj umysl nie mysli ostatnio
na wszystko pora a ja nie mam sil na to nawet nie wiem jak pomalowac pokoj
-
maggda wrote:Kochane nie jest dobrze. Do brata dzwonili ze szpitala ze stan ojca sie pogorszyl i ma szybko przyjezdzac ;(
Rycze i sie boje....
Trzymaj się Maggda... co zrobisz jak nic nie zrobisz? Trzeba czekaćCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
maggda wrote:Kochane nie jest dobrze. Do brata dzwonili ze szpitala ze stan ojca sie pogorszyl i ma szybko przyjezdzac ;(
Rycze i sie boje....
O nieee!Maggda pomodlę się za Twojego tatę, miejmy tylko nadzieję, że to chwilowe pogorszenie, że za chwilę nastąpi poprawa!!
Tulęęę mocno.
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualny
-
Maggda - dużo siły Kochana w tych trudnych chwilach dla Ciebie, dla rodziny, dla Taty12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Pieprzyk wycięty bezproblemowo, oby wyniki były dobre, czyt. to zwykła zmiana barwnikowa a nie coś innego.
W kolejce do lekarza komedia normalnie : wchodzimy wg numerków czy jak się przyszło? Nie, tak jak się przyszło. Poszła pani do rejestracji, przyszła i mówi, że wg numerków, no tak, ludzie wielkie zdziwienie, ale dobra, wg numerków wchodzimy, tylko kto jaki ma numerek, zgaduj zgadulaStwierdzam, że 90% ludzi z owej kolejki nie umie czytać ze zrozumieniem bądź przydałyby się im okulary bo może nie dostrzegli napisu drukowanymi literami, że wchodzimy wg numerków
W poniedziałek mam się stawić na kontrolę jak się tam goi12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
-
vertigo - ale jak to, najpierw zakwalifikowaliście się a teraz niby co, że dyskwalifikacja, nagła cudowna wg urzędników poprawa czy jakieś ich durne limity się skończyły?12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
-
Jacqueline wrote:vertigo - ale jak to, najpierw zakwalifikowaliście się a teraz niby co, że dyskwalifikacja, nagła cudowna wg urzędników poprawa czy jakieś ich durne limity się skończyły?
nie - po prostu w guzie nie ma receptorów, które zareagują na leki. Nie można też podać radioterapii, bo są ścisłe przeciwwskazania, nie można zrobić operacji, bo jest za duża zmiana
nic już nie możemyCóreczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...