Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Aga - to będzie dla nich "Strzał w kolano" jeśli to przyjmą... robią szum wokół tego aby co innego przepchnąć jak zwykle to ma ta czy jakakolwiek inna partia rządząca.12.12.2017 - jestem
Izabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Elaria ja tez jestem z tobà,przykro mi ale mam jeszcze nadzieje ze to okaze sie blędem.Pare tygodni temu na innym wątku niespodziewana ciąza,zaraz po usunieciu ciàzy pozamacicznej kolezanka uslyszala ze niestety puste jajo.Jeszcze z jedną traumà sie nie pogodzila a tu juz nastèpna..Lekarz kazal isc do innego lekarza za kilka dni kierujàc sie tym iz ma lepszy sprzęt,wtedy okazalo sie ze jednak to byl bład,byc moze za wczesnie bylo ale to puste jajo ma juz prawie 13tygodni,serce bije jak dzwon i ma ràczki,nózki wiec jeszcze nie skreslaj Elaria swojego maluszka choc wiem ze z najgorszym lepiej sie wczesniej oswoic.Trzymamy kciuki,najgorszy czas w niewiadomej.Antoś IVF,Julisia natural
-
nick nieaktualny
-
Annak, Niebieska - rozumiemy się
Elaria &&&
Mały w piątek dał znać i tak do dziś prawie wcale. Wiem, ze pierwsze ruchy mogą być odczowalne nieregularnie ale i tak nie zmienia to faktu, ze zastanawiam sie czy żyje. Mógłby się już uaktywnić na całego. Wizyta za tydzień w środę. Teraz mamy pierwsza tak dluugaśna przerwę w usg bo wynosi aż 3 całe tygodnie. A tak to co tydzień w zasadzie.
-
nick nieaktualnyM@linka wrote:Annak, Niebieska - rozumiemy się
Elaria &&&
Mały w piątek dał znać i tak do dziś prawie wcale. Wiem, ze pierwsze ruchy mogą być odczowalne nieregularnie ale i tak nie zmienia to faktu, ze zastanawiam sie czy żyje. Mógłby się już uaktywnić na całego. Wizyta za tydzień w środę. Teraz mamy pierwsza tak dluugaśna przerwę w usg bo wynosi aż 3 całe tygodnie. A tak to co tydzień w zasadzie.a to na nfz czy prywatnie?
-
M@linka wrote:Annak, Niebieska - rozumiemy się
Elaria &&&
Mały w piątek dał znać i tak do dziś prawie wcale. Wiem, ze pierwsze ruchy mogą być odczowalne nieregularnie ale i tak nie zmienia to faktu, ze zastanawiam sie czy żyje. Mógłby się już uaktywnić na całego. Wizyta za tydzień w środę. Teraz mamy pierwsza tak dluugaśna przerwę w usg bo wynosi aż 3 całe tygodnie. A tak to co tydzień w zasadzie.
Oglądam w pracy wiadomosci,w Opolu trojaczki przyszly na swiat w 32tygodniu,kurcze co za wielkie szczęscie..M@linka lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Kochane Tymuś słyszy
słyszy, problemy w poprzednich badaniach wynikły z podrażnienia ucha spowodowane refluksem i ulewaniem, nadal ucho jest podrażnione, ale słyszy, dla mnie to się liczy
Dziękuję za kciuki i za pamięć
Przykro mi, ale nie dam rady Was nadrobić, bo mały ma okropne problemy brzuszkoweale pamiętam o Was każdego dnia.
annak, Jacqueline, sy__la, Elaria, Elmo13, Niebieskaa, M@linka, Magdzia88, Evita, Bianka4, gama, sylvuś lubią tę wiadomość
Mama 3 Aniołków- 2.06.14 Zuzia 10tc,12.09.14 Dominiś 10tc, 12.05.15 Kropusia
Synek 54cm, 2800- urodz 36/37tydz -
Martynko,
Rany... brak mi słów ze szczęścia!
Cudownie, że napisałaś!
Tak się cieszę!
Wyściskaj go od nas, no i zaśpiewaj mu jakąś kołysankę od forumowych ciotek prosto do uszkaBianka4 lubi tę wiadomość
-
Martynko - to cudowne wieści
Aż mi się łezka zakręciła, super Kochana
12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
nick nieaktualny
-
Jagna 75 wrote:Elaria ja tez jestem z tobà,przykro mi ale mam jeszcze nadzieje ze to okaze sie blędem.Pare tygodni temu na innym wątku niespodziewana ciąza,zaraz po usunieciu ciàzy pozamacicznej kolezanka uslyszala ze niestety puste jajo.Jeszcze z jedną traumà sie nie pogodzila a tu juz nastèpna..Lekarz kazal isc do innego lekarza za kilka dni kierujàc sie tym iz ma lepszy sprzęt,wtedy okazalo sie ze jednak to byl bład,byc moze za wczesnie bylo ale to puste jajo ma juz prawie 13tygodni,serce bije jak dzwon i ma ràczki,nózki wiec jeszcze nie skreslaj Elaria swojego maluszka choc wiem ze z najgorszym lepiej sie wczesniej oswoic.Trzymamy kciuki,najgorszy czas w niewiadomej.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 16:16
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Martynka tak się cieszę, że u Tymka wszystko OK ze słuchem. Jak się skończą problemy z ulewaniem to i podrażnienie przeminie. Najważniejsze, że słyszy
Pamiętam jak mówiłaś, że zauważyłaś, że jak coś stuknie i puknie to on się wzdryga - wtedy już pomyślałam, że ta wizyta na koniec września będzie pozytywna i tak się na szczęście stało
Buziaczki dla Was i uściskaj Tymcia od nas forumowych ciotek
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
nick nieaktualnyDziewczyny, dziękuję wam baaardzo, nawet nie macie pojęcia, ile dla mnie znaczy, że piszecie do mnie, że przytaczacie historie podobne do mojej.
Martynko - cudowne wieści! Całusy dla Tymka!
Moja beta wynosi 33692.
Ostatnio badałam 17 września i wynosiła 1245. Kalkulator bety napisał, że wartość podwaja się u mnie co 57 godz. Średni dwudniowy przyrost 80%. Wiem, że to jeszcze o niczym nie świadczy, zwłaszcza przy badaniach w odstępie 2 tygodni. W piątek drugie badanie. Na razie uspokoiłam się, po prostu czekam. Ale ten smutek i zwątpienie przychodzi falami.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 16:30
Niebieskaa, M@linka, Evita lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny moja ciaza jest pod znakiem zapytania,bylam dzis u innego gina niz ostatnio,bo sie cos denerwowałąm i chciałąm zeby mi zmierzyl malenstwo ,bo nie mialam nic zmierzone ost,gin powiedzial ze ciaza jest mlodsza o tydzien a zarodek m tylko 4 mm,no a ostatnio usg pokrywalo sie om,mam isc za tydzien wtedy sie wyjasni
AgataR lubi tę wiadomość
2017r-IVF-wrzesień-nieudane
2018r-naturalny Cud♥
-
Elaria,
Nie wiem, skąd się to bierze, ale coś mi każe wierzyć i być optymistką.
Czekamy na piątek.
No i koniecznie umawiaj kolejne USG.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2016, 16:33
-
Elaria to bardzo ładny przyrost. Nie gwarantuje ze będzie na pewno dobrze,ale to krok w dobra stronę. Martwię się o Ciebie i czekam na wieści. Liczę jakoś, że będzie ok. Wewnętrzny głos mi tak mówi. Trzymaj się.
M@linka lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
promyczek 39 wrote:Dziewczyny moja ciaza jest pod znakiem zapytania,bylam dzis u innego gina niz ostatnio,bo sie cos denerwowałąm i chciałąm zeby mi zmierzyl malenstwo ,bo nie mialam nic zmierzone ost,gin powiedzial ze ciaza jest mlodsza o tydzien a zarodek m tylko 4 mm,no a ostatnio usg pokrywalo sie om,mam isc za tydzien wtedy sie wyjasni
Promyczku, dzieci czasem zwalniają, a potem nadrabiaja. Różnica tych dni jest w granicach błędu. Bądź dobrej myśli!promyczek 39 lubi tę wiadomość
Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań...