Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Ale chyba najbardziej płodny to śluz rozciągliwy - i ja taki miałam 1-2 dni w cyklu. Było go dużo i jak podcierałam się po siku, to wtedy on zostawał na papierze i po zgięciu papieru się rozciągał jak szalony. Nie wiem podczas jakiego zaszłam, bo wodnisty też miałam
Vertigo - daj se na luz, nie sprawdzaj tego cholernego śluzu, skoro i tak staracie się bzykać co 2 dzień to powinnaś zajść (prędzej czy później)bez sprawdzania.
Abby hehe, dobre z tym mizianiem, ale podejrzewam, że każda to robibynajmniej ja i nawet to lubię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:06
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Dziewczynki, ja tak z innej beczki...mam przerwe w pracy i szukam po raz enty jakiegos cieplego, dobrego jakosciowo plaszcza na zime, chetnie zeby mial w skladzie duzo welny. Znacie moze jakies sklepy internetowe albo mniej znane np. polskie firmy? Zamowilam niedawno 2 plaszcze tu u siebie i obydwa odeslalam.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Mam dwa pecherzyki dominujące w lewym i prawym jajniku oba po 12 mm w piatek kolejna kontrola. Endometroum 7.1mm tak wiec do owulki jeszcze troche .dostane pregnyl zeby miec pewnosc ze na bank pekl no i do dzieła ❤❤❤❤❤
skrzat1988, Asia87, Elmo13, Pysia87, Gaduaaa lubią tę wiadomość
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:Mam dwa pecherzyki dominujące w lewym i prawym jajniku oba po 12 mm w piatek kolejna kontrola. Endometroum 7.1mm tak wiec do owulki jeszcze troche .dostane pregnyl zeby miec pewnosc ze na bank pekl no i do dzieła ❤❤❤❤❤
No to Kochana, nieźle się zapowiada, obstawiam owulkę w 14-15 dc, tak po wyliczeniach jakby pęcherzyki rosły 2 mm na dobę
Nic tylko zbierać żołnierzy i wypuszczać je z armaty w okolicach tych dni
Niebieska ja niestety nie pomogę ze sklepami online. Ja stwierdziłam, że nie będę kupować nowych kurtek czy ubrań tylko pod ciążę... z moich róznych leginsów wyciągnęłam gumki i teraz są wspaniałe, nie uciskająa jeśli chodzi o kurtki, to mam płaszcz na guziki i zawiązanie paskiem oraz taki na express i pasek, więc albo tylko paskiem będę się związywać jak brzuch będzie duży albo w ogóle bez zapinania, tylko ciepłe swetry pod spód... szkoda mi kasy trochę, jak patrzyłam to wszystko taaaaaakie drogie
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Kamma rewelacyjne wiadomości!
Więc teraz trochę cierpliwości i potem walczysz o maleństwo:)!
Niebieska sama mam problem ze znalezieniem ciepłego płaszcza, dlatego ostatecznie zadowoliłam się kurtką z Zary z wypełnieniem z pierza i jest mega ciepła. Ale jak znajdziesz jakiś ciepły płaszcz to koniecznie daj namiary!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 13:50
-
sy__la wrote:No to Kochana, nieźle się zapowiada, obstawiam owulkę w 14-15 dc, tak po wyliczeniach jakby pęcherzyki rosły 2 mm na dobę
Nic tylko zbierać żołnierzy i wypuszczać je z armaty w okolicach tych dni
Niebieska ja niestety nie pomogę ze sklepami online. Ja stwierdziłam, że nie będę kupować nowych kurtek czy ubrań tylko pod ciążę... z moich róznych leginsów wyciągnęłam gumki i teraz są wspaniałe, nie uciskająa jeśli chodzi o kurtki, to mam płaszcz na guziki i zawiązanie paskiem oraz taki na express i pasek, więc albo tylko paskiem będę się związywać jak brzuch będzie duży albo w ogóle bez zapinania, tylko ciepłe swetry pod spód... szkoda mi kasy trochę, jak patrzyłam to wszystko taaaaaakie drogie
To samo ona powiedziała hehe...
Czyli mogę mieć owulke z dwóch jajników ?
05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Dzieki dziewuszki! zamowilam jeden plaszcz z mangooutlet, ale wygladalam w nim tragicznie:D, drugi plaszcz to hm kolekcja studio...piekny, prawie 100procent welny...ale taki oversize ze rekawy byly chyba o pol metra za dlugie i w ogole topilam sie w nim.
Zara mnie zawodzi... pamietam jak bylam w liceum i kupilam sobie w zarze buty na studniowke...cudenka! teraz to tam czesto znajduje badziewna chinszczyzne, kiedys to zapewne tez byla chinszczyzna ale jakos przynajmniej sie prezentowala. Na kurtki nie patrzylam, zajrze przy okazji.
Sy_la! ja nie szukam plaszcza w zwiazku z ciaza, szukam plaszcza dla mnie:D w zyciu bym nie wydala duzej kasy na plaszcz "ciazowy". Tym sie nie martwie, szukam czegos dla siebie:) bo i tak to co mam i bede miec do grudnia to zmiesci mi sie pod taki plaszcz. Nie kupuje i tak plaszczy/kurtek bardzo dopasowanych.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
skrzat1988 wrote:Kamma rewelacyjne wiadomości!
Więc teraz trochę cierpliwości i potem walczysz o maleństwo:)!
Niebieska sama mam problem ze znalezieniem ciepłego płaszcza, dlatego ostatecznie zadowoliłam się kurtką z Zary z wypełnieniem z pierza i jest mega ciepła. Ale jak znajdziesz jakiś ciepły płaszcz to koniecznie daj namiary!
Też się cieszę śmiała się ze podwójną szansą ❤05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
KammaMarra wrote:To samo ona powiedziała hehe...
Czyli mogę mieć owulke z dwóch jajników ?może i zdarzają się takie cuda hehe... ale najprawdopodobniej z jednego pójdzie owulacja a drugi pęcherzyk się wchłonie
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Niebieska - no to już wszystko rozumiem
myślałam, że szukasz czegoś na ciążę
Ps. O jaaaaa.... zauważyłam, że zaraz, za jeden post będę miała ich 1000!!!Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 października 2016, 14:12
Niebieskaa lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Kammar super wieści, no teraz to chyba lepszy humorek co? a niech 2 rosną będa bliźniaki a co :p
Hehe no chyba wszystkie co badają śluz to się tak miziają :p więc nie jestes samajak u mnie na wkładce nic nie ma a w środku już jest to wiem,że sie zbliża owu, następnego dnia już śluzu jest pełno i wszędzie :p potem jeszcze jeden dzień i koniec.
Niebieska ja wczoraj kupiłam sobie płaszczyk w Reserved z wełną ale on jest taki bardziej na teraz niż na zime :p ja tam zmarźluch jestem i na zime mam właśnie taką dłuższą kurtkę z pierzemNiebieskaa lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
04.2016 [*] 10tc 09,11.2016 cb
-
Syla faktycznie, no to teraz dawaj Ty
jakąś mądrość związaną z tym okrągłym postem
Zauważyłam,że zaciążone ostatnio mają to szczęście okrągłych postówchyba musze zacząć więcej pisać
sy__la lubi tę wiadomość
Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny po ostatnim poście Annak zrobiło mi się jakoś smutno,że znowu coś staje jje na przeszkodzie aby w pełni cieszyć sie swoim stanem. Dziś przypomniało mi się,że maja mieć niedługo wyniki badań prenatalnych, mam nadzieję,że to nie one sprawiły,że sie na troche wycofała.
Annak czekamy tu na Ciebie z dobrymi wiadomościami!Synuś, największe szczęście :*
Córcie ur. 28.02.18r.
-
Asia87 wrote:Kammar super wieści, no teraz to chyba lepszy humorek co? a niech 2 rosną będa bliźniaki a co :p
Hehe no chyba wszystkie co badają śluz to się tak miziają :p więc nie jestes samajak u mnie na wkładce nic nie ma a w środku już jest to wiem,że sie zbliża owu, następnego dnia już śluzu jest pełno i wszędzie :p potem jeszcze jeden dzień i koniec.
Niebieska ja wczoraj kupiłam sobie płaszczyk w Reserved z wełną ale on jest taki bardziej na teraz niż na zime :p ja tam zmarźluch jestem i na zime mam właśnie taką dłuższą kurtkę z pierzem
O niebo lepsze uspokoilam się i do tego wiem ze pregnyl spowoduje ze pęknie lub pekna . Mówiła mi też ze mam bardzo dużo pęcherzyków w obydwujajnikach a ylto dobrze bo rezerwy ss duże a jak wiadomo co roku jajniki produkują mniejsze ilości.
W ytlumaczyla nu też jak sprawdzać śluz P stosunku. Jak w nocy jestcstosunek i kąpiel rano to odczekać od kapieli od 3 do 5 h i wtedy sprawdzić jaki jest B wcześniej sperma może przyjąć konsystencję sluzu plodnego05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gaduaaa wrote:a ja mam znowu doła.... no kurde nie wiem czy ta październikowa aura to potęguje, czy ja już całkiem fisiuje i potrzebuje pomocy psychologa... ?
staram się na prawdę z dystansem podejść .. staram się z całych sił nie myśleć... i nie denerwować i nie przejmować tym że nie ma owulacji... ale kurde no rano 6 budzik dzwoni.. mierzę temp z ogromną nadzieją że temp pójdzie do góry, a ta jeszcze niżej.... idę po południu sikać na test z nadzieją że ujrze mocny pozytyw a tam jeszcze bledsza kreska niż kiedykolwiek widziałam... i jak mam się nie łamać?
a tak wiele pokładałam w tym pierwszym cyklu starań... tak chciałam żeby było wszytsko okey... ale oczywiście nie może... ja nie mogę być w tej grupie szczęściar którym się udaje zaraz po poronieniu... nie mogę mieć normalnie znowu kurwa muszę mieć pod górę!!
ja pierdole no nie mam juz chyba siły....
Kurde, mam to samo... Od czerwca nie miałam owulacji aż do ostatniego cyklu, w tym znów chyba dupa... Wiem co czujesz, też się szarpie sama ze soba czy potrzebuję tego psychologa czy nie! Nie potrzeba nam psychologa, tylko ciaży i to jest najgorsze w tym wszystkim. Też sie wkurzałam, że oczywiście nie może mi się udać zajść w pierwszym cyklu po poronieniu, a teraz to już chyba czwarty jest.Mama
12.2015 - pjp 9 tc
06.2016 - </3 12 tc -
Asia87 wrote:Dziewczyny po ostatnim poście Annak zrobiło mi się jakoś smutno,że znowu coś staje jje na przeszkodzie aby w pełni cieszyć sie swoim stanem. Dziś przypomniało mi się,że maja mieć niedługo wyniki badań prenatalnych, mam nadzieję,że to nie one sprawiły,że sie na troche wycofała.
Annak czekamy tu na Ciebie z dobrymi wiadomościami!
Ja właśnie mam podobne odczucia. Nie chcę być wścibska i dopytywać, ale jednak martwię się. Mam nadzieję, że Ania faktycznie wróci pod koniec tygodnia i wszystko będzie u niej dobrze.