Zaczynamy znowu starania
-
WIADOMOŚĆ
-
Gaduaaa mój kot poprzedni zawsze wolał męza ale jak zaszlam w ciàze zacząl przylazic do mnie i czesto zasypiał mi na brzuchu,to bylo przed testowaniem.Te zwierzaki wyczuwajà zmiany w naszych organizmach,moze cos go do ciebie przyciàgnèlo
Gaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Jagna 75 wrote:Gaduaaa mój kot poprzedni zawsze wolał męza ale jak zaszlam w ciàze zacząl przylazic do mnie i czesto zasypiał mi na brzuchu,to bylo przed testowaniem.Te zwierzaki wyczuwajà zmiany w naszych organizmach,moze cos go do ciebie przyciàgnèlo
ale sytuacja na prawdę dziwna bo mąż siedział obok a ten tylko do moich pleców się łasił..FabianCyprian
Tymuś
-
Jagna 75 wrote:Te które muszą-zmykac juz z wàtku,za robote sie brac,wasz czas na wage złota
powodzenia.
Jagusia kochana ❤❤❤❤❤
Ja gdzies za godzinke maz niedawno ze szkoly wrocil wuex daje mu chwile odsapnac ❤05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Promyczku - mi kazali się szybko zgłosić do szpitala jeśli dostanę gorączki w ciągu 2 tygodni od zabiegu. Dostawałaś antybiotyk?
Abby - jeśli nas czytasz, życzę Ci aby wszystko poukładało się jak najlepiej, po prostu żebyś była szczęśliwa, a nie się męczyła.12.12.2017 - jestemIzabela, 55cm i 4450g
Córcia Aleksandra 02.2011 - 57cm i 4250g
Aniołek 10 tc (*) 03.08.2015
Aniołek 9tc (*) 03.03.2016
Aniołek 5tc (*) 06.05.2016
Aniołek 10 tc (*) 15.07.2016
-
Gaduaaa wrote:to ten chyba musiałby mieć jakieś nadprzyrodzone moce żeby już wyczuć.. teoretycznie 3dpo
ale sytuacja na prawdę dziwna bo mąż siedział obok a ten tylko do moich pleców się łasił..05.12.2017 Kubuś
Aktualnie 6/7 tyg?
Chwilo trwaj.... -
Gaduaaa wrote:heheh ja już po
Kevina oglądamy haha
No to jeśli będzie syn, to już imię macie wybrane. Na pamiątkę
I piękna anegdota do opowiadania:
"Synku, o 19:00 zrobiliśmy Ciebie, a o 20:00 oglądaliśmy Kevina. Teraz już wiesz, dlaczego masz tak na imię".Gaduaaa, Jagna 75 lubią tę wiadomość
-
promyczek 39 wrote:Jacqueline nie dostałam antybiotyku:( wzielam paracetamol i zobacze co dalej bedzie
Promyczku,
Prawdę mówiąc, nie wiem, czy - tak jak pisze Jacqueline - nie zgłosiłabym się do szpitala... Mnie również powiedzieli, że gdyby była gorączka, to natychmiast mam do nich przyjechać.
A brałam antybiotyk przez tydzień po zabiegu.
Tym bardziej rozważyłabym konsultację z lekarzem, jeśli nie masz żadnych objawów, które mogłyby wskazywać na grypę, etc. Jeśli to tylko gorączka, to jednak może to być konsekwencja zabiegu.
Ależ Cię życie w ostatnich dniach testuje...
Strasznie mi przykro, że masz pod górkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 20:55
-
promyczek 39 wrote:Jacqueline nie dostałam antybiotyku:( wzielam paracetamol i zobacze co dalej bedzie
to wielka dupa
Jeśli nie ma innych wytłumaczalnych powodów tej gorączki, to podejdź na IP ginekologiczną gdzie miałaś zabieg. Jeżeli masz zapalenie macicy, to jest chujowo, trzeba wziąć antybiotyk, bo to się powikła zrostami, a kto wie czy nie gorzej. Nie ma najmniejszego sensu zwlekać z udaniem się do szpitala.Córeczka, Synek, 2 Aniołki. W trakcie starań... -
Promyczku, to bardzo nierozsądne ze strony lekarza, że nie dał Ci antybiotyku po łyżeczkowaniu. Ja miałam 3 razy taki zabieg i zawsze dostawałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2016, 21:34
25.05.2010 Aniołek 9 tc
03.10.2011 - Synuś, mój mały - wielki cud
17.04.2015 - Aniołek 8 tc
03.01.2016 - Aniołek 8 tc
29.04.2016 - Aniołek 9 tc
25.07.2018 - Córcia
Cuda się zdarzają, czasem nawet dwa razy -
Gaduaaa wrote:to ten chyba musiałby mieć jakieś nadprzyrodzone moce żeby już wyczuć.. teoretycznie 3dpo
ale sytuacja na prawdę dziwna bo mąż siedział obok a ten tylko do moich pleców się łasił..
..ha i nawet ja jestem z pod znaku kota,moze stàd moje prorocze snyGaduaaa lubi tę wiadomość
Antoś IVF,Julisia natural
-
Promycxku dziewczyny mają racje,trzeba to sprawdzic czemu ta gorączka.
Ja niby naturalnie poronilam,po 4 dniach bylam na wizycie i lekarz dal mi antybiotyk i 2 tabletki przeciw grzybicze,jedną na początku a drugą na koncu brania antybiotyku.Tez gdyby sid cos dzialo kazał dzwonicAntoś IVF,Julisia natural
-
Część dIewczuny dopiero mam czas aby coś naskrobac
Malinko Ja też nie umiem uwierzyć jak ten czas leci już tak daleko mam nadzieję ze jest ok bo do wizyty 25 jestem w wielkiej niewiadomej.
Kama gratuluje udanego bzykanka teraz trzymaj żołnierzy i niech atakują jajko
A ja maniak dziś dużo roboty sprzątanie gotowania jurltro mam gości i wogole jakos ciagle coś. I w dodatku dostałam kataru ....I ciągle kocham i z nosa mi leci masakra
Aniołek (8t) marzec 2016